Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(Linetė @ 2009 01 20, 17:31)
Man dėl breketų du dantis rovė ir vieną operavo, o elastikus ištisai nešioju nuo pirmos breketų uždėjimo dienos jau pusantrų metų. Vienu atveju jie padėjo perstumti iltis, dabar jau suvedimui jie reikalingi. Aš viena iš tų kur turiu elastikų džiaugsmą labai ilgam  doh.gif Bet ką daryt, pripranti žmogus prie visko  biggrin.gif

O kas tie elasitkai? ax.gif
Per kiek laiko užsistumia dantukai į išrautųjų vietą?
Atsakyti
elvina44,bent jau as niekaip ypatingai nesivalau,valausi taip pat kaip ir valiausi be breketu budama(nors pradzioj buvau prisipirkus begale visokiu tarpdanciu sepetuku ir dar visokio s ) o tarpdancius issivalau su siulu,prakisu ji po viela ir tabai gerai gaunasi.
Atsakyti
labos paneles .
norejau paklausti kiek vizitu mazdaug reijkia norint uzdeti kabes ant vieno zandikaulio, (reijkia traujkkti 2 dantis ).ir uzdet kabe..

niu vat kodel registratores registruoja tik konsultacijai.. iskart negalima uzsibukinti keliu vizitu, doh.gif
niu nueisi i konsultacija , sakys ok, dbr ateik, tada ir tada, nes dbr uzimta, tai kdl iskarto negalima to vizito uzsirasyti. doh.gif niu niekaip nesuprantu , nors tu ka.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 22, 18:25)
labos paneles .
norejau paklausti kiek vizitu mazdaug reijkia norint uzdeti kabes ant vieno zandikaulio, (reijkia traujkkti 2 dantis ).ir uzdet kabe..

ir tau reik traukti 2 dantuikus?
4-tvertukus, ania?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 01 23, 08:41)
ir tau reik traukti 2 dantuikus?
4-tvertukus, ania?

ce ne man , mano pusseserei , niu manau viena jei trauks,del breketu, o kita tai taip jis ten prie gomurio isauges zodziu niekam nereikalyngas .
joa 4 manau trauks , man sake mano odontologe , is mano nupasakojimu .smile.gif kai klausinejau.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 22, 19:25)
labos paneles .

niu vat kodel  registratores  registruoja tik konsultacijai..  iskart negalima uzsibukinti keliu vizitu, doh.gif
niu nueisi i konsultacija , sakys ok, dbr ateik, tada ir tada, nes dbr uzimta, tai kdl iskarto negalima to vizito uzsirasyti.  doh.gif niu niekaip nesuprantu , nors tu ka.. verysad.gif

Hmm,tai visu pirma turi issitrautki dantis,tada nueiti,kad padarytu antspaudus,rentgeno nuotraukas(bet galima ir ne toj klinikoj jas darytis),jei reikia-susitvarkyti dantu ,cia jau odontologes,o ne ortodontes darbas butu. Po to nueiti,kad sudetu gumytes prie galiniu dantu(jei des ziedus) ir tada jau kita karta breketus klijuos..tai pas ortodonte butu minimum 3 vizitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 24, 14:55)
Hmm,tai visu pirma turi issitrautki dantis,tada nueiti,kad padarytu antspaudus,rentgeno nuotraukas(bet galima ir ne toj klinikoj jas darytis),jei reikia-susitvarkyti dantu ,cia jau odontologes,o ne ortodontes darbas butu. Po to nueiti,kad sudetu gumytes prie galiniu dantu(jei des ziedus) ir tada jau kita karta breketus klijuos..tai pas ortodonte butu minimum 3 vizitai unsure.gif

dekuij, uz atsakymus , apsisprende lietuvoje nesideti vistik.. ax.gif
Atsakyti
g.gif man tai iskart po pirmos konsultacijos paskyre data,tiksliau pati pasirinkau kada deti(bet man tai nereikejo traukt dantu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 22, 18:25)
labos paneles .

niu vat kodel  registratores  registruoja tik konsultacijai..  iskart negalima uzsibukinti keliu vizitu, doh.gif
niu nueisi i konsultacija , sakys ok, dbr ateik, tada ir tada, nes dbr uzimta, tai kdl iskarto negalima to vizito uzsirasyti.  doh.gif niu niekaip nesuprantu , nors tu ka.. verysad.gif

as tik noriu prideti, kad ant vieno zandikaulio tikrai niekas nedes, nes visa laika deda ant abieju, kad ne tik dantys butu tiesus, bet ir sakandis taisyklingas..
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 01 25, 12:51)
as tik noriu prideti, kad ant vieno zandikaulio tikrai niekas nedes, nes visa laika deda ant abieju, kad ne tik dantys butu tiesus, bet ir sakandis taisyklingas..

hmm. niu gal.. man buvo ortodonte uzsiminus kad galimadeti tarkim ant 4-5 dantu.. niu bet nzn as ne spece cia , gali buti, kad reiks ant visu virsutiniu dantu...smile.gif nzn as su estetiniais susidurus esu tik..
Atsakyti
jo jo, galima tik ant keliu dantu det....bet kaip ten ka nesidomejau apie tai...
na o ant vieno zandikaulio tikrai deda daug kas, ne pas visus gi sakandis netaisyklingas, pvz pas mano drauge sakandis geras, tai trauke viena danti ir uzdejo ant virsutinio zandikaulio priekyje keramikinius, o paciam gale gelezinius...pas mane netaisyklingas sakandis, tai dejo virsuj ir apacioj...
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2009 01 25, 18:38)
jo jo, galima tik ant keliu dantu det....bet kaip ten ka nesidomejau apie tai...
na o ant vieno zandikaulio tikrai deda daug kas, ne pas visus gi sakandis netaisyklingas, pvz pas mano drauge sakandis geras, tai trauke viena danti ir uzdejo ant virsutinio zandikaulio priekyje keramikinius, o paciam gale gelezinius...pas mane netaisyklingas sakandis, tai dejo virsuj ir apacioj...

aa sakau, kad man sake kad galima deti tik ant vieno zandikaulio.. biggrin.gif
Atsakyti