Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(Anira @ 2008 09 12, 18:29)
Sveikutes  ax.gif  As treciadieni buvau pas gyd., tai pasake, kad viskas puikiai atrodo tik nepasake, kada gi pagaliau pabaiga  g.gif Bet apsidziaugiau, kad viskas pas mane labai gerai  bigsmile.gif

Jeigu dar nepradėjai su sąkandį tvarkančiom gumytėm žaisti, tai bent pusmetuką ar kokius 4 mėn. užsimesk. Bet jeigu neklystu, tai nelabai ilgai dar nešioji ar ne?
Papildyta:
Jau pažiūrėjau, kad virš dviejų metų pasipuošus breketais. Tai gal ir nebeliko baisiai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 09 12, 20:00)
Jeigu dar nepradėjai su sąkandį tvarkančiom gumytėm žaisti, tai bent pusmetuką ar kokius 4 mėn. užsimesk. Bet jeigu neklystu, tai nelabai ilgai dar nešioji ar ne?
Papildyta:
Jau pažiūrėjau, kad virš dviejų metų pasipuošus breketais. Tai gal ir nebeliko baisiai daug 4u.gif

Sakandis pas mane jau idealus, taip pasake Dalia ax.gif Liko tik 3 dantukus perstumti, kad tarpus uzsidarytu, tik ji dabar kazkaip retai mane vizitams uzraso g.gif Kitas vizitas tik lapkricio 5d. verysad.gif
Atsakyti
O su gumytėm žaidi jau? Ta prasme tom, kurios vieną žandikaulį su kitu jungia ir pan.
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif
Susidėjau plokšteles, tai nelabai galiu kalbėt su jumis, neištariu kai kurių raidžių lotuliukas.gif

fukuotukaf, 4u.gif
daivasta, o vdruk kada susitiksim Ąžuolyne mirksiukas.gif
Anira, tai jau finišo tiesioji, ania? thumbup.gif
saliuke, tikrai įmanoma išsiverst be vaistukų, skausmas iškenčiamas, juolab, jei maitini lėliuką ax.gif
Atsakyti
BrBk Na, as taip jau tikiuosi ax.gif Norejau dar, kad man centra pastumtu truputi, nors ta matau ti as ir gydytoja, bet tada viskas uztruks dar ilgai, nes reiketu vel sakandi tvarkyti. Tai gal reikes palikti taip, kaip yra dabar.

fukuotukaf Zaidziau jau su tom gumytem gal pries 4 menesius, nemanau, kad dar reikes, nes juk mane operavo del sakandzio.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 09 12, 21:24)
fukuotukaf4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif Ale dar laiko turim šiek tiek mirksiukas.gif
Nors kita vertus šiemet daugia dėl savęs gyvent pradėjom - koncertai, filmai, teatras, kas be ko kartingai (jeigu iki pavasario neapsiforminsiu, tai dalyvausiu mėgėjų čempionate blush2.gif , nes dabar vis atidėlioju), pasiblūdijimai po kaimynines šalis, niekad nesibaigiantys remontai ir t.t.

QUOTE(Anira @ 2008 09 12, 21:37)
fukuotukaf Zaidziau jau su tom gumytem gal pries 4 menesius, nemanau, kad dar reikes, nes juk mane operavo del sakandzio.

Tos gumytės ne tik sąkandį tvarko, bet ir dantis sutraukia į reikiamas vietas. O dėl centrų, tai pas mane apačia kokiu 1mm dešiniau negu viršus, bet niekas ten nežiūri per daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 09 12, 21:46)
Ačiū mirksiukas.gif Ale dar laiko turim šiek tiek mirksiukas.gif
Nors kita vertus šiemet daugia dėl savęs gyvent pradėjom - koncertai, filmai, teatras, kas be ko kartingai (jeigu iki pavasario neapsiforminsiu, tai dalyvausiu mėgėjų čempionate blush2.gif , nes dabar vis atidėlioju), pasiblūdijimai po kaimynines šalis, niekad nesibaigiantys remontai ir t.t.
Tos gumytės ne tik sąkandį tvarko, bet ir dantis sutraukia į reikiamas vietas. O dėl centrų, tai pas mane apačia kokiu 1mm dešiniau negu viršus, bet niekas ten nežiūri per daug rolleyes.gif

Pas mane centrai sutampa, tik man atrodo, kad virsuje centra reikia i kaire truputuka 1-2mm pastumti, nosies centras tada nesutampa su dantu centru biggrin.gif ,bet kad nelabai gausis jau, tai jau reikia man susitaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 12 rugsėjo 2008 - 21:17
Nepatikėsit, bet tie, kas labiausiai iškalbėjo, kai aš nešiojau breketus, dabar patys juos nešioja lotuliukas.gif net mano uošvienė blink.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 09 09, 18:48)
kitą kartą kai važiuosi pro mano namus, mestelk žvilgsnį į kairę ar dešinę, o vdruk aš eisiu bigsmile.gif paskutiniu metu mano skiriamasis bruožas labai aiškus ir nekintantis - Emmaljunga kreminės spalvos odinis vežimėlis lotuliukas.gif

ania g.gif ot kur nusivystė vežimų pramonė - į odinius vežimus g.gif biggrin.gif
žinok, aš visada dairausi, kai važiuoju pro tą kampą mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 09 12, 21:24)
saliuke, tikrai įmanoma išsiverst be vaistukų, skausmas iškenčiamas, juolab, jei maitini lėliuką ax.gif

Na man jau trečia diena eina, bet kolkas viskas liuks thumbup.gif Laukiu laukiu, kada čia man skaudėt pradės, bet kolkas nieko... Nesuprantu, gal man ten visai nieko nesuveržė, dėl to ir neskauda? g.gif O šiaip jau beveik apsipratau su svetimkūniu burnoje, ir kramtyti jau po biški priprantu su dviem dančiais (kur tas plombas aukštas priklijavo). Tik dar nelabai išeina š ir ž taisyklingai ištarti, švepluoju blush2.gif
P.S. mano mažė jau atrado naujieną- metalinius mamos dančius- mėgsta pakrapštinėt su pirštukais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes gelezinkelietes 4u.gif
ziuriu ziuriu, kaip nera taip nera nauju pasisakymu mano favorituose, o kad nauja tema atsiradusi doh.gif
QUOTE(ex-s @ 2008 09 08, 12:45)
O aš šiandien mačiau Ančiukę per gatvę ne perėjoje einančią   mirksiukas.gif  biggrin.gif ir jau geros naujienos labai akivaizdžios  biggrin.gif

i darba pedinau tikriausiai blush2.gif arba is blush2.gif vis prisizadu sau, kad pasistatysiu masina kur priklauso ir eisiu per sviesofora, bet vis gaunasi pastoveti po zenklu ir eiti be perejos doh.gif

dingo kazkur mano visos kitos citatos blink.gif

kazkas klause del skausmu, tai man ne karto neprireike vaistuku nuo skausmo, o issisiepti bendradarbes priverte is karto kai tik parejau po suklijavimo, tai pasilauziusi kai issiviepiau, daugiau lauzytis nebereikejo bigsmile.gif

batai man si sezona beda.... protu suvokiu, kad reikia neaukstakulniu, bet akys tokiu net nemato lotuliukas.gif

Fukuotuk, nu net nesusekiau tavo atostogu doh.gif ir isvis, kiek gali atostogauti g.gif del siltu krastu tai wub.gif musu bus poegiptinukas wub.gif

BrBk
, jau atsventet pirma tortadieni? 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 13 rugsėjo 2008 - 16:27
QUOTE(Slapux @ 2008 09 11, 09:43)
todėl, kad ištiesinus viršų, visiškai pasikeičia sąkandis, kurį paskui reikia tvarkyti, todėl deda breketus ant abiejų žandikaulių  mirksiukas.gif pvz pas mane jau kaip ir tiesūs dantukai, bet metus laiko dar tikrai nešiosiu sąkandžio sutvarkymui  smile.gif

aisku, o po kiek laiko tau uzdejo apacioj?
jau kai baigiupriprasti prie virsutiniu, kai neskauda, taip nesinor vel skausmo pajust doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif

fuokuotukaf, kaip aš tau linkiu paties geriausio, tu net neįtari... wub.gif

QUOTE(ex-s @ 2008 09 12, 22:57)
net mano uošvienė blink.gif

blink.gif eik tu sau doh.gif nemeluoji dėl uošvienės? lotuliukas.gif kiek jai metų maždaug? g.gif

QUOTE(saliuke @ 2008 09 13, 14:07)
Nesuprantu, gal man ten visai nieko nesuveržė, dėl to ir neskauda? 
P.S. mano mažė jau atrado naujieną- metalinius mamos dančius- mėgsta pakrapštinėt su pirštukais.

Nebūtinai skauda 4u.gif Mano sesei su beligatūriniais breketais irgi iš pradžių absoliučiai neskaudėjo, gal tik vėliau, kai jau pradėjo labiau judėt dantys schmoll.gif
p.s. tavo mažė jau tokia nelabai mažė, užtat jai ir įdomu blizgesys lotuliukas.gif

QUOTE(anciuke @ 2008 09 13, 17:25)
BrBk[/b], jau atsventet pirma tortadieni?  4u.gif  birthday.gif

atšventėm atšventėm, valgėm skanų tortą-traukinuką, kuris dar buvo kiek didesnis už mūsų Adomėlį, bet ne sunkesnis lotuliukas.gif
o šiandien priėmėm pirmuosius lankytojus-ne gentainius thumbup.gif gavom labai gražią karuselę prie lovytės, kaip patinka sūneliui, kaip klauso, žiūrinėja thumbup.gif

Kaip tu, anciuke, jautiesi? liuks, viskas gerai? mirksiukas.gif
aš šiandien prisiminiau nėštumą wub.gif kaip aš gerai jaučiausi, sunku net žodžiais apibūdint... tiek komplimentų nebuvau sulaukus niekada gyvenime cool.gif pažiūrėjau draugų vestuvių foto, kur buvau 7,5 mėn. nėščia, ech.. sakė buvau antra pagal grožį paskui nuotaką - noriu vėl būti nėščia... ir graži biggrin.gif
Atsakyti