Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(Gitusia @ 2008 09 13, 17:50)
aisku, o po kiek laiko tau uzdejo apacioj?

apačią suklijavo po 5 mėn ax.gif prieš pat naujuosius doh.gif pigus svetys buvau lotuliukas.gif

BrBk, jau metukai praėjo bigsmile.gif obana kaip laikas bėga doh.gif neįtikėtina lotuliukas.gif sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 09 13, 21:13)
BrBk, jau metukai praėjo  bigsmile.gif  obana kaip laikas bėga  doh.gif neįtikėtina  lotuliukas.gif sveikinu  wub.gif

lotuliukas.gif joooo, kitą mėnesį jau bus du ir tortas dar didesnis lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 09 13, 21:03)

aš šiandien prisiminiau nėštumą wub.gif kaip aš gerai jaučiausi, sunku net žodžiais apibūdint... tiek komplimentų nebuvau sulaukus niekada gyvenime cool.gif pažiūrėjau draugų vestuvių foto, kur buvau 7,5 mėn. nėščia, ech.. sakė buvau antra pagal grožį paskui nuotaką - noriu vėl būti nėščia... ir graži biggrin.gif

Aha, as irgi su nostalgija prisimenu tuos laikus kai su pilvuku nestuke.gif vaisciojau... ech... Nenusakomas jausmas, juo labiau, kad nekamavo jokios su nestumu susijusios bedos. Pamatau dabar moteriske su pilvuku ir toks baltas pavydas suima.... blush2.gif
Atsakyti
merginos, o kokia jusu nuomone geriausia gydytoja - "breketininke" vilniuje? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
eik tu sau doh.gif nemeluoji dėl uošvienės? lotuliukas.gif kiek jai metų maždaug? g.gif

ko gi man meluoti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiksliai nepamenu, jai apie 55. Ji varinėja į Vln. tuo klausimu, o ten atvažiuoja kažkokia daktarė iš Vokietijos unsure.gif žodžiu, jos buvo sunkus atvejis dėl sukandimo. Prieš kelis metus dantenose atsirado uždegimas, dantys ėmė ir išsivaikščiojo - atsirado tarpai ir pan.. Tada jai padarė operaciją, sutvarkė viską, porą metų po jos nešiojo apačioje plokštelę, o prieš gerą pusmetį suklijavo breketus. Niekad nepamišiu, kaip ji man pasakė po to, kai man perklijavo geležus į keramiką: dabar jau neatrodai kaip aborigenas - gali ir suknelę gražesnę apsirengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pati dabar su geležiniais lotuliukas.gif lyg beligatūriniais g.gif

Ir dar berniukas, kur pas mus dirba, taip pat nesenai susiinstaliavo breketus lotuliukas.gif o kokiu paklaikusiu žvilgsniu į mane žiūrėdavo lotuliukas.gif

Oi, BrBk, koks gražutis tavo kūdikėlis wub.gif nepyk, bet įlindau ir pamačiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 14 rugsėjo 2008 - 21:08
Labas vakaras bigsmile.gif

Kaip tu, anciuke, jautiesi? liuks, viskas gerai? mirksiukas.gif
aš šiandien prisiminiau nėštumą wub.gif kaip aš gerai jaučiausi, sunku net žodžiais apibūdint... tiek komplimentų nebuvau sulaukus niekada gyvenime cool.gif pažiūrėjau draugų vestuvių foto, kur buvau 7,5 mėn. nėščia, ech.. sakė buvau antra pagal grožį paskui nuotaką - noriu vėl būti nėščia... ir graži biggrin.gif

Mums viskas ciki bigsmile.gif jauciames puikiai, sonkauliukus man paspardo hihihi.gif tik i darba jau nebesinori ax.gif

Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2008 09 14, 23:33)
Mums viskas ciki  bigsmile.gif  jauciames puikiai, sonkauliukus man paspardo  hihihi.gif  tik i darba jau nebesinori  ax.gif

Man irgi nebesinori - visa laimė, kad už 2 savaičių atostogos thumbup.gif vacation1.gif clap_1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 09 14, 21:59)
tiksliai nepamenu, jai apie 55.

Ir dar berniukas, kur pas mus dirba, taip pat nesenai susiinstaliavo breketus  lotuliukas.gif o kokiu paklaikusiu žvilgsniu į mane žiūrėdavo  lotuliukas.gif

Oi, BrBk, koks gražutis tavo kūdikėlis  wub.gif  nepyk, bet įlindau ir pamačiau  ax.gif

o tu žinai, aš ėmiau galvot, kad tavo uošvienei kokie 20-25 metai, na gi žinai kaip šiais laikais būna - nesuprasi kelinta ten jaunystė vyriškiams prasideda lotuliukas.gif juokaujau juokauju biggrin.gif
tegul dabar jinai šypsosi plačiai plačiai, pasipuošusi gražia suknele lotuliukas.gif
oi, mes negeros - nu nu nu.

p.s. aha, mano vaikinas labai ir labai gražus wub.gif tavo vaikinai irgi labai ir labai gražūs - nepyk, bet aš irgi kartais įlendu ir pamatau lotuliukas.gif

anciuke, thumbup.gif
Enita, pyksti? 4u.gif

Man reikia geros kirpėjos ar kirpėjo Kaune - gelbėkit, nes jau nepanaši į žmogų doh.gif gal žinot kokius "taškus" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 15 rugsėjo 2008 - 11:15
QUOTE(BrBk @ 2008 09 15, 12:11)
Enita, pyksti? 4u.gif

Nė kiek 4u.gif Tiesiog laikausi "nuosaikaus" atstumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 09 15, 12:19)
Nė kiek  4u.gif Tiesiog laikausi "nuosaikaus" atstumo  mirksiukas.gif

Oi Tu - nu nu nu, nebūk taip nuosaikiai toli... biggrin.gif

alia aš kaip suvaikėjau - visoms tik "nu nu nu" - kvankt doh.gif atsiprašau, aš labai gera ir be jokių nu nu nu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 15 rugsėjo 2008 - 11:37
QUOTE(BrBk @ 2008 09 15, 11:36)
Oi Tu - nu nu nu, nebūk taip nuosaikiai toli... biggrin.gif

alia aš kaip suvaikėjau - visoms tik "nu nu nu" - kvankt doh.gif atsiprašau, aš labai gera ir be jokių nu nu nu lotuliukas.gif

as irgi paziurejau blush2.gif grazutis wub.gif o jau kiek ten beibiu toj temoj, visi mazuteliai mazuteliai...

siandien salta. siaubas. ziema netiketai atejo...

Atsakyti
joo, žiauru šiandien kaip šalta blink.gif ai, bet aš vis tiek namuose sėdžiu, nes visi vaikai serga doh.gif
Atsakyti