Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! Balandėliai

QUOTE(giedregie @ 2009 09 21, 07:31)
gal truputi ne i tema, bet ka darot su kopustu, kuris lieka padarius balandelius  g.gif
as visa laika ismesdavau, bet dabar kazkaip susimasciau, gal butu galima kazka naudingo padaryt?!
pasidalinkit idejom  biggrin.gif
aciu

Susmulkinu ir dedu į tą patį puodą.
Atsakyti
O gal kas bande daryti tinginius balandelius, akip averdi kopustu lapus ir paskui sluoksniuoji i skardele lapus, farsa su ryziais sumaisytus, paskui vel lapus ir taip kelis kartus. Tik nezinau koki padaza uzpilt ar grietineles ar ka? Gal kas gaminate?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 10 12, 11:15)
Tik nezinau koki padaza uzpilt ?

as truputi kitaip darau- puode troskinu viska, o ne orkaiteje, tai pilu paprasto sultinio ir pomidoru padazo. o grietines dedames i lekste jau ant gatavo patiekalo.
Atsakyti
Man patiko mintis apie be ryžių balandėlius,pasitaikius progai išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 10 12, 11:15)
O gal kas bande daryti tinginius balandelius, akip averdi kopustu lapus ir paskui sluoksniuoji i skardele lapus, farsa su ryziais sumaisytus, paskui vel lapus ir taip kelis kartus. Tik nezinau koki padaza uzpilt ar grietineles ar ka? Gal kas gaminate?



Gal kas gaminate? 4u.gif ir galite pasidalinti kaip darote 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alkaponė: 21 spalio 2009 - 09:18
QUOTE(alkaponė @ 2009 10 21, 11:18)
Gal kas gaminate?  4u.gif ir galite pasidalinti kaip darote  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pirmam puslapyje yra receptas ax.gif
Atsakyti
Sakykite, o kaip isvirti kopustu lapus, ir/ar kopusta, kad po to, kai uzsuki balandelius jie netrukinetu, nes siandien vakare kvieciu svecius ir darau balandelius, bet deja, gaunasi kol kas nekaip, kai pirma karta dariau, tai visai nieko gavosi, skanus, o dabar sunku isukti farsa, nes trukineja lapai, ir taip ir taip as juos, niekaip... Bandziau ir maziau pavirt ir daugiau apvirt, vis vien, gal cia nuo kopustu priklauso?

P.S. beje as kai verdu balandelius, pries tai pakepindamas, naudoju sultini likusi nuo virtu kopustu lapu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIMPLEDRENG: 23 balandžio 2010 - 11:54
man tai irgi niekaip nepavyksta graziai ju supakuot,ir kopusto niekaip neapverdu normaliai visad man pirmi lapai buna labai suvire o toliau kietesni tai ir luzta kai suku mesa.
Atsakyti
pries dedant kopusta i puoda reikia serdi ispiauti ir verdant po lapa nuimti kad kiti virtu.vandens kur vire kopustas nenaudoju
Atsakyti
as tai is vis visus lapus nulupu ir tada apvirdineju greiciau buna ir nereikia paskui kovot su karstu kopustu, uosvienei mano skaniausi balandziai su pekino salota, o man labiausiai prie sirdies savojos kkopustas.
Atsakyti
aciu labai uz pasiulymus, kita karta butinai jais pasinaudosiu. As siaip ne taip susukau is to nelemto kopusto balandelius ir apkepiau, tai gavosi labai gerai, visi gyre ir cepsedami valge...
Atsakyti
Išpjaukite kopūstui šerdį ir į mikrobangę 10-15 minučių.Nusiimi lapus-tada dar kartelį į mikrobangę.

g.gif Ne kartą buvo duotas šis patarimas...jau pora metų tik tokiu būdu apdoroju kopūstą-nebeliko jokio vargo thumbup.gif
Atsakyti