QUOTE(Meskutia @ 2009 07 14, 19:12)
Vat kaip tik katik baigiau virt... O kiek prisimucijau

Jauciu sitie balandeliai buvo pirma ir paskutini karta virti .... Atrodo kad darbo maziau nei istiesu yra... Dar kelias min palaikau ir lekiu ragaut

Vyrelio reik sulaukt
Aš nesuku - padariau tokį išradimą balandėlių tema kai studijavau ir dirbau - nebuvo kada terliotis
Žodžiu, verčiu į puodą viską, kas priklauso balandėliams pagal virimo laiką - apkepintą su morkomis ir svogūnėliais faršą, šiek tiek vandens, ryžius, kopūstą stambiai pjaustytą, pomidorų padažiuko prieš pabaigą, prieskonių ir t.t. Išeina troškinukas balandėlių skonio. Su bulvytėmis - beveik tas pats. Dar nuteikiu šeimyną, kad tai labai praktiška, nes pjaustyti nebereikia