Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! Balandėliai

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 25, 16:06)
aš ankščiau ir nevirtus dėdavau.. kol man neišaiškino, kad nevirtas ryžis ištraukia visą drėgmę iš faršo, kad išsipūstų ir taptų minkštas.. tad dabar nepatingiu ir apverdu, ne iki galo, bet apverdu. 4u.gif

Taip ir yra drinks_cheers.gif Ir dėl to su neapvirtais ryžiais balandėliai visada bus sausesni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 25, 16:06)
aš ankščiau ir nevirtus dėdavau.. kol man neišaiškino, kad nevirtas ryžis ištraukia visą drėgmę iš faršo, kad išsipūstų ir taptų minkštas.. tad dabar nepatingiu ir apverdu, ne iki galo, bet apverdu. 4u.gif

man net i galva neateitu det i farsa nevirtus ryzius... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 25, 20:57)

tau gerai,.. o va aki virtuvėj žalia esi, tai daug ko prisidaryt galima.. (čia aš apie save) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 25, 20:57)

ai, as kartais skubos tvarka imaisau tu nevirtu ryziu - ir nieko, neakmeniniai tie balandeliai gaunas irnesakyk.gif valgyt galima
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 25, 23:56)
tau gerai,.. o va aki virtuvėj žalia esi, tai daug ko prisidaryt galima.. (čia aš apie save) biggrin.gif

ne ta norejaupasakyti, ar tu zalia ar ne, as irgi nesu kazkokia profe biggrin.gif tiesiog labai megstam ryzius, tai pas mane ju beveik visada lieka isvirtu nuo kokio patiekalo, labai patogu paskui i farsa ar sriubyte imaisyti. o kai ir verdu reikiama kieki kazkam, tycia iberiu puse saujeles daugiau, kad liktu jei prireiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek laiko balandelius reikia virti??? greit kas nors atsakykit prasau,nes jau verda!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saniux @ 2009 07 13, 16:42)
kiek laiko balandelius reikia virti??? greit kas nors atsakykit prasau,nes jau verda!! biggrin.gif

priklausomai kokio dydzio ir kiek to vandenuko ar sviestuko yra, bet per valanda tikrai ant silpnos ugnies issitroskins...

as tai ant sviestuko ant maziausios ugnies troskinu apie valanda ir vis patikrinu kopusta mesyte su sakute pabadau...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 13, 17:40)
priklausomai kokio dydzio ir kiek to vandenuko ar sviestuko yra, bet per valanda tikrai ant silpnos ugnies issitroskins...

as tai ant sviestuko ant maziausios ugnies troskinu apie valanda ir vis patikrinu kopusta mesyte su sakute pabadau...

Aciukas,jau issiviriau,pagal save blush2.gif ,net nezinau kiek laiko vire,turbut apie valanda laiko ir vire,net nezinojau kad sviestas dedamas,bet kazkaip susiprotejau ideti ,taip pat keciupo ir paplakiau pieno su miltais ,visai skaniai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saniux @ 2009 07 13, 19:51)
Aciukas,jau issiviriau,pagal save  blush2.gif ,net nezinau kiek laiko vire,turbut apie valanda laiko ir vire,net nezinojau kad sviestas dedamas,bet kazkaip susiprotejau ideti ,taip pat keciupo ir paplakiau pieno su miltais ,visai skaniai gavosi bigsmile.gif

nebutinai det sviesto, man skaniausia su vien tik sviestu, jame troskinti ir vartyti juos ant labai mazos ugnies...
Atsakyti
Vat kaip tik katik baigiau virt... O kiek prisimucijau lotuliukas.gif Jauciu sitie balandeliai buvo pirma ir paskutini karta virti .... Atrodo kad darbo maziau nei istiesu yra... Dar kelias min palaikau ir lekiu ragaut biggrin.gif Vyrelio reik sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2009 07 14, 19:12)
O kiek prisimucijau  lotuliukas.gif  Jauciu sitie balandeliai buvo pirma ir paskutini karta virti .... Atrodo kad darbo maziau nei istiesu yra...

o man pvz kaip tik patinka tas sukimo procesa.. ir kadangi jis man mielas, ilgai neužtrunku rodos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2009 07 14, 19:12)
Vat kaip tik katik baigiau virt... O kiek prisimucijau  lotuliukas.gif  Jauciu sitie balandeliai buvo pirma ir paskutini karta virti .... Atrodo kad darbo maziau nei istiesu yra... Dar kelias min palaikau ir lekiu ragaut biggrin.gif Vyrelio reik sulaukt biggrin.gif

Aš nesuku - padariau tokį išradimą balandėlių tema kai studijavau ir dirbau - nebuvo kada terliotis lotuliukas.gif
Žodžiu, verčiu į puodą viską, kas priklauso balandėliams pagal virimo laiką - apkepintą su morkomis ir svogūnėliais faršą, šiek tiek vandens, ryžius, kopūstą stambiai pjaustytą, pomidorų padažiuko prieš pabaigą, prieskonių ir t.t. Išeina troškinukas balandėlių skonio. Su bulvytėmis - beveik tas pats. Dar nuteikiu šeimyną, kad tai labai praktiška, nes pjaustyti nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti