Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mano mažė galėjo likt be mamos

Siaubas kazkoks. Man pikciausia, kad gydytojams net naujos gyvybes atejimas nebera kazkas svento. Juk del mamos reikia ypac stengtis. Ji turi savo vaikuti ir uzauginti.
Stiprybes. Lai pasimirsta tie skausmingi isgyvenimai. Aukite sveikos ir saunios.
Atsakyti
Jezaaaauuu, nesveikai jau noriu vaikiuko, bet kai pasiskaitau vat tokius aprašymus, tai net kraupu pagalvoti apie gimdymą... doctor.gif fear.gif bet, nu niiiiekaip nesuprantu, kaip taip GALIMA... šauk man į galvą - vis vien - sveiku protu nesuvoksiu... verysad.gif skaičiau ir žliumbiau, net perštėti visą apačią pradėjo... gun_bandana.gif Atrodo, vaiko gimimas - toks nuostabus reiškinys, o gydytojai su tuo dirbantys - visai to neįvertina. Nu, blem, nesuprantu... doh.gif skaudu klausytis, nes žinai, kad taip gali atsikti ir tau ir kitiems artimiesiams... unsure.gif

Tikriausiai todėl ir noriu cezario, kad tik jį sutiktų daryti ateityje... doh.gif
Mamos, stiprybės jums.... Ir meskit čia visus gydytojus - tokius niekšus... Visus juos gun_bandana.gif bash.gif bicycle.gif

Soliariumo kremukai
Atsakyti
Kažkas tai baisaus kad tokie dalykai daros verysad.gif
Šaunuolė ir stipri mamytė 4u.gif baisu ką jums teko patirti unsure.gif sveikatos jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 11 17, 09:34)
na ir be reikalo tu su jais neatsiskaitei, tik palikai tokius medikus kitoms gimdyvems su jais vargti....
aukite sveikuciai!

Jau temos pradžioje rašiau, kodėl nesiteisiau su jais. Matyt neįsiskaitėt - nepaėjau aš 2 mėn, o ir po to... Kaip tokios būklės būčiau galėjus po teismus lakstyt ir kovot? Be to, ar žinot, kiek kainuoja tie teisminiai procesai? doh.gif Žinoma, priėmus nuosprendį galima tikėtis atgauti, bet pirmiausia reikia išleisti. Kažin, ar tamsta, balansuodama ant gyvenimo ir mirties ribos, dar sugebėtumėt pakovot dėl kitų, vėliau gimdysiančių?
Papildyta:
QUOTE(Stefis @ 2008 11 17, 17:39)
Jezaaaauuu, nesveikai jau noriu vaikiuko, bet kai pasiskaitau vat tokius aprašymus, tai net kraupu pagalvoti apie gimdymą...  doctor.gif  fear.gif  bet, nu niiiiekaip nesuprantu, kaip taip GALIMA... šauk man į galvą - vis vien - sveiku protu nesuvoksiu...  verysad.gif  skaičiau ir žliumbiau, net perštėti visą apačią pradėjo...  gun_bandana.gif  Atrodo, vaiko gimimas - toks nuostabus reiškinys, o gydytojai su tuo dirbantys - visai to neįvertina. Nu, blem, nesuprantu...  doh.gif  skaudu klausytis, nes žinai, kad taip gali atsikti ir tau ir kitiems artimiesiams...  unsure.gif

Tikriausiai todėl ir noriu cezario, kad tik jį sutiktų daryti ateityje...  doh.gif
Mamos, stiprybės jums.... Ir meskit čia visus gydytojus - tokius niekšus... Visus juos  gun_bandana.gif  bash.gif  bicycle.gif
Soliariumo kremukai

Smagu skaityt, kada žmonės nori vaikų 4u.gif Linkiu šią svajonę kuo greičiau įgyvendinti (gal Kalėdų Senelis padės 000054.gif ). Ir nesigasdinkit svetimomis istorijomis. Jei kas jums skirta - nuo to nepabėgsit. Nei nuo blogo, nei nuo gero mirksiukas.gif
Atsakyti
vargsiuke,uzjauciu labai labai...paciai buvo ne kas..po cezario uznese infekcija...po to kad pasiteisintu atseit surado kzk.hematoma,tipo kraujo kresuliuka...gavau antibiotiku arklio dozes,po kuriu dingo pienukas...taigi mazyle liko be maisto...laikykites...dabar matau kad man dar nebuvo taip blogai...pritariu kad pinigai dar ne viskas...mes uz gimdyma sumokejom 1200lt..ir kas is to..
Atsakyti
Na ir stipri jūs moteris. doh.gif
o tegul jūsų mažylė auga didutė ir sveikutė. 4u.gif
štai jums - oro_buckis.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukasss @ 2008 11 22, 23:11)
Na ir stipri jūs moteris.  doh.gif 
o tegul jūsų mažylė auga didutė ir sveikutė.  4u.gif 
štai jums -  oro_buckis.gif .

4u.gif Ačiux 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau.. blink.gif likau soke...
kaip taip gali but.. schmoll.gif
na ir prisikenteta.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
stai tau ir pazengus medicina.. schmoll.gif
na viska atperka mazyle.kuria turit..bet laikas tokiu zaizdu turbut negydo.. schmoll.gif

saunuole kad tiek istverei 4u.gif
Atsakyti
Baisu blink.gif Bet gerai, jog gerai baigėsi 4u.gif
Atsakyti
Sveika, nu negaliu patiketi, kad buna dar tokiu antzmogiu blink.gif
Tu tikrai stipri, saunu mama. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Na, tikrai situacija absurdiška. Suprantu ir gydytojams pasitaiko klaidų, bet už jas reikia būti atsakingiems. Blogiausiai, kad po gimdyminė priežiūra tragiška... Laikykitės, linkiu, kad tie prisiminimai kiek įmanoma išdiltų.
Atsakyti
4u.gif Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti