Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mano mažė galėjo likt be mamos

QUOTE(pašnekutė @ 2008 12 14, 10:17)
Ačiū už palinkėjimus  4u.gif
Bet gi 02 val. tokias istorijas skaitot...  blink.gif  blink.gif  blink.gif

smile.gif as ne lietuvoje smile.gif taigi pas mane viena valanda maziau tongue.gif mirksiukas.gif
bet seip nemiegadieniai uzeja :ax:net iki 5 ryto prasedziu beskaitinedama blush2.gif laukiu vyro,turi grysti is lietuvos greitu laiku smile.gif vienatve...vienatve nemiga atnesa lotuliukas.gif
taigi smagu paskaitineti grazias istorijas,uzsikabliuoji ir jau ziuri nebeeina nueiti dar vienos nepaskaicius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SERPIENTE: 16 gruodžio 2008 - 01:27
O siaube... Baisu net pagalvot, kokius kosmarus istvert turejai verysad.gif Nereikia grauztis, kad tuomet nepadavei jos i teisma, nes lazda visada gyvenime turi du galus ir Dievas jai atlygins uz tokius darbelius O jus aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif !
Atsakyti
perskaiciau su asarom....
na bet svarbiausia, kad viskas jau baigesi, esate labai stipri moteris, sekmes jums ir jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
skaiciau tai ir vos asaras sulaikiau... siaubas, man siuvo tai jau skaudejo.bet cia tai neisivaizduoju kajp iskentei, nu saunuoles tikrai 4u.gif stiprybes jums ax.gif
Atsakyti
cia kazkoks siaubas doh.gif tai as taip nebuciau palikus g.gif Tai gerai kad viskas gerai baiges Tikrai dziaugiuosi thumbup.gif del taves ir tavo mazyles 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Man tik gaila kad tie daktarai jei taip galima pavadint daris toliau klaidas ir bus nenubausti.O kai atsitiks nelaime jau bus velu.Juk is anapilio nesugrazinsi zmogaus verysad.gif Linkiu viusom nesutikt tokiu "daktaru"
Atsakyti
Ačiū visoms už nuoširdžius palinkėjimus
O aš visas sveikinu jau visai priartėjusių Šv. Kalėdų proga newyear.gif
ir noriu palinkėt ..................... (įsirašykite pačios) megalol.gif kad išsipildytų su kaupu. 000059.gif 000054.gif
O dar - santa2.gif kad Kalėdų seneliai netinginiautų megalol.gif ir po egle
kūdikėlių rastumėt 2.gif , kad kitais metais galėtumėt be vargo
gimdyti ir gimdymai būtų vienas juokas wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 06, 21:53)
Gana ilgai galvojau ar rašyt šią istoriją, nes nesinori vėl prisiminti.
      Tokia tad mano gimdymo istorija. Atleiskit, jei kam pasirodė nuobodoka. Gaila tik, kad jau nebepabandysiu antrą kart - gal pasisektų geriau.  biggrin.gif

nu ir gydytoju atlaidumas bash.gif
Atsakyti
O zinok reiketu i teisma tokiu atveju kreiptis ir neabejoju, kad sprendimas butu palankus Jums. Kiekvienas dirbam savo darba ir esam atsakingi uz padrytas klaidas.
Atsakyti
QUOTE(p.egle @ 2008 12 24, 03:54)
O zinok reiketu i teisma tokiu atveju kreiptis ir neabejoju, kad sprendimas butu palankus Jums. Kiekvienas dirbam savo darba ir esam atsakingi uz padrytas klaidas.

Jau rašiau dėl teismų - 2 mėn. po to net nepaėjau visiškai, tai kaip būčiau galėjus dar po teismus tampytis? O ir lėšų tam gerokai reikia... (Investavau jas į savo šeimą mirksiukas.gif ) Ir šiaip netikiu lietuviškais teismais, nes dokumentus, manau, medikai buvo jau "pasitvarkę".
Atsakyti
Jetaus,ir kaip taip su zmogum galima elgtis?!!!! blink.gif Labai dziaugiuosi,kad viskas baigesi gerai ir esat visi sveiki ir gyvi smile.gif laimes jums ir daugiau niekada nesusidurt su tokiais medikais smile.gif
Atsakyti
Siaubas! net nesitiki, kad siais laikais dar taip buna... blink.gif ir kaip tokios gydytojos (teisingiau net ne gydytojos, o visas personalas!) gali dirbti.....

Dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi . Stiprybes Jums! 4u.gif
Atsakyti
Dieve, kokia panasi gimdymo istorija i mano , tik man aciu DIEVUI pasiseke kad gerai susiuvo kirpimo siule. As atsimenu puikiausiai kaip jauciausi kaip po gimdymo pradejau nukraujuot kaip visos seseles issigando, nes buvau ant ribos-gyvensiu ar ne. Kai nakti aimanavau is skausmo pati to nejausdama,nes nuvargino 15val gimdymas. SEKMES JUMS, DAUG SVEIKATOS, KAD LIETUSI PER KRASTUS 4u.gif
Atsakyti