as ne lietuvoje taigi pas mane viena valanda maziau
bet seip nemiegadieniai uzeja :ax:net iki 5 ryto prasedziu beskaitinedama laukiu vyro,turi grysti is lietuvos greitu laiku vienatve...vienatve nemiga atnesa
taigi smagu paskaitineti grazias istorijas,uzsikabliuoji ir jau ziuri nebeeina nueiti dar vienos nepaskaicius
O siaube... Baisu net pagalvot, kokius kosmarus istvert turejai Nereikia grauztis, kad tuomet nepadavei jos i teisma, nes lazda visada gyvenime turi du galus ir Dievas jai atlygins uz tokius darbelius O jus aukit diduciai ir sveikuciai !
skaiciau tai ir vos asaras sulaikiau... siaubas, man siuvo tai jau skaudejo.bet cia tai neisivaizduoju kajp iskentei, nu saunuoles tikrai stiprybes jums
cia kazkoks siaubas tai as taip nebuciau palikus Tai gerai kad viskas gerai baiges Tikrai dziaugiuosi del taves ir tavo mazyles .Man tik gaila kad tie daktarai jei taip galima pavadint daris toliau klaidas ir bus nenubausti.O kai atsitiks nelaime jau bus velu.Juk is anapilio nesugrazinsi zmogaus Linkiu viusom nesutikt tokiu "daktaru"
Ačiū visoms už nuoširdžius palinkėjimus O aš visas sveikinu jau visai priartėjusių Šv. Kalėdų proga ir noriu palinkėt ..................... (įsirašykite pačios) kad išsipildytų su kaupu. O dar - kad Kalėdų seneliai netinginiautų ir po egle kūdikėlių rastumėt , kad kitais metais galėtumėt be vargo gimdyti ir gimdymai būtų vienas juokas
Gana ilgai galvojau ar rašyt šią istoriją, nes nesinori vėl prisiminti.
Tokia tad mano gimdymo istorija. Atleiskit, jei kam pasirodė nuobodoka. Gaila tik, kad jau nebepabandysiu antrą kart - gal pasisektų geriau.
O zinok reiketu i teisma tokiu atveju kreiptis ir neabejoju, kad sprendimas butu palankus Jums. Kiekvienas dirbam savo darba ir esam atsakingi uz padrytas klaidas.
O zinok reiketu i teisma tokiu atveju kreiptis ir neabejoju, kad sprendimas butu palankus Jums. Kiekvienas dirbam savo darba ir esam atsakingi uz padrytas klaidas.
Jau rašiau dėl teismų - 2 mėn. po to net nepaėjau visiškai, tai kaip būčiau galėjus dar po teismus tampytis? O ir lėšų tam gerokai reikia... (Investavau jas į savo šeimą ) Ir šiaip netikiu lietuviškais teismais, nes dokumentus, manau, medikai buvo jau "pasitvarkę".
Jetaus,ir kaip taip su zmogum galima elgtis?!!!! Labai dziaugiuosi,kad viskas baigesi gerai ir esat visi sveiki ir gyvi laimes jums ir daugiau niekada nesusidurt su tokiais medikais
Dieve, kokia panasi gimdymo istorija i mano , tik man aciu DIEVUI pasiseke kad gerai susiuvo kirpimo siule. As atsimenu puikiausiai kaip jauciausi kaip po gimdymo pradejau nukraujuot kaip visos seseles issigando, nes buvau ant ribos-gyvensiu ar ne. Kai nakti aimanavau is skausmo pati to nejausdama,nes nuvargino 15val gimdymas. SEKMES JUMS, DAUG SVEIKATOS, KAD LIETUSI PER KRASTUS