Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mano mažė galėjo likt be mamos

Saunuole Jus mamyte,kad sugebejot tiek daug istverti 4u.gif Jusu vidine stiprybe begaline, tikrai ne kiekviena istvertu schmoll.gif As pati gimdydama klykiau ant visos ligonines,nors siaip ir neturedavau niekad mados skausma aimanomis reiksti g.gif Kadangi pati gimdziau su skatinamaisiais,tai esu tiesiog isitikinus,kad jie ne i gera priskatina kartais... ir ne visada daktarai juos skiria del butinybes,o tik savo darba palengvint noredami doh.gif
Didziuojuosi Jusu stiprybe 4u.gif Aukit didutes ir stiprutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Criseyda: 26 kovo 2009 - 15:53
4u.gif AČIŪ VISOMS 4u.gif
Atsakyti
[quote=perlita3,2008 09 12, 10:38]
Dazniausiai visos gimdymo istorijos apipintos baisiais pasakojimais apie tai, kokie daktarai buvo blogi ir kaip as ,ar vaikiukas vos nenumirem blink.gif blink.gif blink.gif

p.s. tiesiog taip atsitinka ir nebutinai del mediku kaltes.

Na matosi pati matyt medike busit.o siaip as gydytojos nekaltinu,kad 5 val nepasirode prie mano gimdymo stalo(nors gavo storoka voka),nekaltinu ir anesteziologo,kuris mistiskai "dingo" nors mano buvo planuotas gimdymas.savaite gulejau ligoninej pries gimdyma,nes mano nusimate komplikuotas.taip,kad epidurines nejautros negavau.aciu tai akuserei,kuri susiprato uzdet deguonies kauke tik tada,kai visiskai sutriko tiek mano,tiek vaiko sirdies ritmai,o as praradau samone.siaip akuserei trode,kad as geriau kvepuosiu jeigu ji mane kratys uz peciu doh.gif .nekaltinu ir mane po gimdymo aprekusios seseles,nes jai siaip nuotaika bloga buvo.taigi siu zmoniu as nekaltinu.labiausiai kaltinu palatos gydytoja,kuri niekaip nesugebejo apziuret mano dukros,bet atejusi be zodziu pradejo valgyt mano vynuoges doh.gif .pasiziurejau i ja nesupratus,o ji ramiai suede nebloga keke ir sako:skanios vynuoges.ir ramiai isejo is palatos.tada galutinai supratau,kad reikia dingt is tos skyles.taip ir padarem
Atsakyti
Pašnekute, Jūs esate puikus pavyzdys visoms Lietuvos moterims thumbup.gif Tik labai gaila, kad teko visa tai patirti verysad.gif Linkiu visokeriopos sėkmės ir daugiau nesusidurti su tokiu gydytojų ir personalo abejingumu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
ačiū palaikančioms 4u.gif
Atsakyti
Sekmes Jusu seimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uzjauciu del gydytoju aplaidumo.Situacija is ties kraupi.Mano sesutei deja nutiko beveik panasiai,ti jai ne ka susiuvo ne taip,bet nepasalino gimdos likuciu galutinai.Beja,gydtojas pries gimdyma buvo gaves didelius pinigelius.Tegu jam tie pinigeliai vis primena apie jo nekokybiskus ir nedabaigtus darbus.
SVEIKINU SU DUKRYTE!Ji tikras jusu angeliukas sargas angel.gif .
Atsakyti
grazu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir kuo tie dakterai dedasi...jiems algos negana,turi velnias zino kiek pinigu ikist kad i tave kaip i zmogu ziuretu...
o daznai gydytojos net jaucia malonuma kai mato skausmuose gimdancia moteri...
puse ju neverti Gydytojo vardo!!!
na cia tik mano nuomone.

saunuole mama,tiek istvetusi.sekmes 4u.gif
Atsakyti
blink.gif kosmaras g.gif bent viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 04 20, 17:28)
ir kuo tie dakterai dedasi...jiems algos negana,turi velnias zino kiek pinigu ikist kad i tave kaip i zmogu ziuretu...
o daznai gydytojos net jaucia malonuma kai mato skausmuose gimdancia moteri...
puse ju neverti Gydytojo vardo!!!
na cia tik mano nuomone.

Daktarams tai - TIK DARBAS.
O darbas turi teikti malonumą lotuliukas.gif
Atsakyti