[quote=perlita3,2008 09 12, 10:38]
Dazniausiai visos gimdymo istorijos apipintos baisiais pasakojimais apie tai, kokie daktarai buvo blogi ir kaip as ,ar vaikiukas vos nenumirem
p.s. tiesiog taip atsitinka ir nebutinai del mediku kaltes.
Na matosi pati matyt medike busit.o siaip as gydytojos nekaltinu,kad 5 val nepasirode prie mano gimdymo stalo(nors gavo storoka voka),nekaltinu ir anesteziologo,kuris mistiskai "dingo" nors mano buvo planuotas gimdymas.savaite gulejau ligoninej pries gimdyma,nes mano nusimate komplikuotas.taip,kad epidurines nejautros negavau.aciu tai akuserei,kuri susiprato uzdet deguonies kauke tik tada,kai visiskai sutriko tiek mano,tiek vaiko sirdies ritmai,o as praradau samone.siaip akuserei trode,kad as geriau kvepuosiu jeigu ji mane kratys uz peciu

.nekaltinu ir mane po gimdymo aprekusios seseles,nes jai siaip nuotaika bloga buvo.taigi siu zmoniu as nekaltinu.labiausiai kaltinu palatos gydytoja,kuri niekaip nesugebejo apziuret mano dukros,bet atejusi be zodziu pradejo valgyt mano vynuoges

.pasiziurejau i ja nesupratus,o ji ramiai suede nebloga keke ir sako:skanios vynuoges.ir ramiai isejo is palatos.tada galutinai supratau,kad reikia dingt is tos skyles.taip ir padarem