Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Sveikos,

Nu ir prisiskaiciau book.gif , kad ir akys "isvarvejo". lotuliukas.gif
Labai daug naudingos info. Bet zinokit taip viskas susimaise. blush2.gif
Ir, kad viskas „atsimaisytu“ noriu paklausti poros klausimeliu. Jei kas nepatingesit brukstelkit prasau.
1. Skiepai. Skiepu pasa issiimti is savo poliklinikos ir zingsniuoti.... Kiek maciau tai kai kas Amerikos klinikoje skiepijotes. Bet ten kainytes itariu ojojoj. g.gif Gal butu galima gauti kokiu adresiuku kur skiepija? Kur rekomenduotumete?
2. Medicinine apziura. Ji atliekma poliklinikoje kur esi uzsiregistravusi ar kazkur specialiai? Jei poliklinikoje tai tiesiog registraturoje turi pasakyti, kad noriu praeiti med. apziura losiant GC?
3. Ir ar sitie punktai turi buti atlikti vaziuojant i Varsuva pokalbio ar jau gryzus is ten ir ruosiantis vaziuoti i Amerika (kai jau zinai, kad tikrai isvaziuoji)?
4. Teistumo pazyma. Kiek supratau ji reikalinga nors ir nesi teistas. Pries pora savaiciu skaitinejua tai buvau aptikusi kaip galima uzsisakyti el budu sita pazyma, bet dabar neberandu. Tai paGoogl'inau. Radau toki psl, bet cia reikia tureti banko saskaita is isvardintu banku (beda, kad jie tik du ir nelabai populiarus). unsure.gif Gal zinote koki patogesni?

5. Labai aciu 4u.gif kas nepatingesit ir mane atvesit i tinkama kelia. AMERIKA - tai mano svajoniu salis. wub.gif As net nestoju i magistrantura siemet, kad galeciau isvaziuoti i savo svajoniu sali. Nes bijau, kad nepramestu, nes sakys kaip "Tu rosiesi isvaziuoti jei dar metai studijuoti". Zinau, kad pinigais nelyja ir bus zymiai sunkiau nei LT. Nes cia yra ir normalus darbas ir artimieji. O ten jau teks viska nuo nulio (su draugu planuojam losti). Gyvenamoji vieta, darbas, draugai, tradicijos. BET VISTIEK LABAI NORIU, O NORAI PILDOSI. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Skiepai - pigiausiai juos berods daro Uzkreciamuju ligu profilaktikos ir kontroles centre http://www.ulpkc.lt/ulpkc.skiepai.php . Isduoda skiepu pasa ir daug ka paaiskina.

2. Medicinine apziura atliekama 1 ar 2 vietose LT. Nurodo, kai atsiuncia dokumentus ir kviecia i pokalbi.
Skiepu ir medicinines reikia vaziuojant i varsuva (nors siais metais gal ir vilniuje jau inteviu bus)

3. Na nezinojau, kad SEB yra vienas nepopuliariausiu banku. Jeigu neturi internetines bank. uzsisakyk ne internetu.

As taip ir nesupratau - tu jau gavai zalia korta ar tik siais metais planuoji losti ?
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 07 07, 09:21)
5. Labai aciu  4u.gif kas nepatingesit ir mane atvesit i tinkama kelia. AMERIKA - tai mano svajoniu salis.  wub.gif  As net nestoju i magistrantura siemet, kad galeciau isvaziuoti i savo svajoniu sali. Nes bijau, kad nepramestu, nes sakys kaip "Tu rosiesi isvaziuoti jei dar metai studijuoti".  Zinau, kad pinigais nelyja ir bus zymiai sunkiau nei LT. Nes cia yra ir normalus darbas ir artimieji. O ten jau teks viska nuo nulio (su draugu planuojam losti). Gyvenamoji vieta, darbas, draugai, tradicijos. BET VISTIEK LABAI NORIU, O NORAI PILDOSI.   biggrin.gif  mirksiukas.gif

Jūs tik planuojat lošti, ir dėl to magistrantūros atsisakot? Nesisieja man su logika... Taigi jei šiemet lošite, atsakymą, ar praėjote į antrą turą žinosite tik 2010 vasarą (jau vieni mokslo metai), į pokalbį eitumėte tik 2010 rudenį, o išvažiuot galėtumėte tik 2011 metais (jau baigus magistrą).
O dar reikia išlošti iš pirmo karto...
Atsakyti
Mergaites, is kelinto karto isloset zalia korta? Sorry jei jau kazkas to klause, tiesiog butu suzinoti idomu kaip zmonems pavyksta:)
Atsakyti
QUOTE(giedrusėlis @ 2009 07 12, 02:35)
Mergaites, is kelinto karto isloset zalia korta? Sorry jei jau kazkas to klause, tiesiog butu suzinoti idomu kaip zmonems pavyksta:)

as ish 3-io neishloshiau, MB uzpildziau ir laimejo ish 1 karto biggrin.gif nors turejau pildyt broliui blush2.gif
Atsakyti
Pildziau pirma karta ir islosiau... bet neisvaziavau. Veliau kiek esu pildziusi... nesiseke.
Atsakyti
Losiau du kartus - ir abu nieko nelaimejau verysad.gif
Atsakyti
Bairuta Aciu Jums. 4u.gif
As nesakau, kad SEBbankas nepopuliarus. Tiesiog jo neradau. Bet gerai paieskojusi blush2.gif susiradau. smile.gif

QUOTE(himalaia @ 2009 07 07, 17:48)
Jūs tik planuojat lošti, ir dėl to magistrantūros atsisakot? Nesisieja man su logika... Taigi jei šiemet lošite, atsakymą, ar praėjote į antrą turą žinosite tik 2010 vasarą (jau vieni mokslo metai), į pokalbį eitumėte tik 2010 rudenį, o išvažiuot galėtumėte tik 2011 metais (jau baigus magistrą).
O dar reikia išlošti iš pirmo karto...

Beda bedele, apsiskaiciavau. doh.gif Pasiskaiciavau jei viskas ok, tai rudeni jau isvyktume. Bet i Lenkija reikia vaziuoti rudeni kaip supratau. Tai iskarto negauni tos zalios kortos? Dar reikia laukti puse metu? g.gif
Vaje, o mano stojamieji jau baigesi. doh.gif Reikes ziureti gal dar bus pakartotiniai stojimai.
Saunu, kad yra tokia temele. Ir visi noriai ir draugiskia bendrauja. 4u.gif
Atsakyti
Bandziau pirma karta ir gavau.....

QUOTE(giedrusėlis @ 2009 07 12, 10:35)

Atsakyti
QUOTE(Bairuta @ 2009 07 13, 10:48)
Bandziau pirma karta ir gavau.....

Gal losiant GC yra kazkokia sistema norint islosti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2009 07 12, 18:34)
as ish 3-io neishloshiau, MB uzpildziau ir laimejo ish 1 karto  biggrin.gif  nors turejau pildyt broliui  blush2.gif

mes kiek lošiam neišlošiam schmoll.gif MB užpildė mano mamai,tai ji iš pirmo karto ir išlošė ax.gif
Atsakyti
Kaip ir tikejausi - kas islosia, dazniausiai is pirmo karto. Retai kada pavyksta is tolimesniu bandymu.. As siemet neislosiau.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrusėlis: 13 liepos 2009 - 11:13