Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 14, 20:05)
Mes davėm 400. KMUK. Buvo cezaris. Pasirinkto gydytojo budėjimo laikas, priešpietė. Eilinė operacija, tai ir simboliškas atlygis ( aišku, kitiems simboliška gali būti ir 1000, čia kiekvienas pagal savo situaciją žiūri).

400 litu simboliska????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2008 09 16, 22:00)
400 litu simboliska?????  blink.gif

Palyginus su tai, kokias sumas duoda dauguma - taip.
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2008 09 13, 20:53)
pfffffffffff........... prajuokinai....... o mano gydytojas taip nemane. Taigi dar bunant gymdykloje pasiklausem jo, kiek skolingi uz paslaugas. Ir gavom atsakyma: 1000 man, ir 500 akuserei. Veiksmas vyko 2007 m. (iki didziojo infliacijos suolio), epiduro nereikejo. Na, tiesa, gimdziau ne jo darbo metu

joooo, plėšikas smile.gif na bet Vilnius yra Vilnius...

gimdžiau KMUK susitarus, davėm ginei 500, akušerei 200, epidūras dar - 100, nors atrodo, kad ginei buvo mažoka unsure.gif
Atsakyti
Įdomios diskusijos..ir keisti nusistebėjimai.Jei nesitari asmeniškai su gydytoju,tai manau aisku,kad mokėti nėra būtina.Nuo pačių noro priklauso. O jei tariesi, tai gydytojas skiria laiką būtent tau,o juk darbų įvairiausių milijonai.Reiškia, kad jis nebūtinai bus su tavim jei nesitarsi, kad ir jo darbo metu,gal prieis visai kitas gydytojas. Manau susitarus turi ir padekoti. O padėka... kaip sako - geriau maža dovanėlė..negu didelis ačiū.. O jos dydis gal turėtų priklausyti nuo gimdymo laiko.Darbo metu ar pasibaigus darbo valandoms, savaitgalį,o gal papuls per šventines dienas... manau ir anesteziologui panašiai.Juk su kaikuriais taip pat tariamasi dėl galimybės sulaukti gimdymo metu.

Aš gimdžiau klinikose prieš pusmetį.Pas 'pareigas' užimantį gydytoją.Papuolė savaitgalis ir dar viduryje šventinių dienų.Prikėliau gydytoja gal trečią nakties:) su naujiena..pasiteiravau ar galesiu ryte sulaukti klinikose atvykstančio. Davėm 800.
Nežinau ar tai daug, mažai ar užtektinai. Kai pagalvoji, kad gygytoją prižadini viduryje nakties, ryte vietoj ilgo miego ar pabuvimo su šeima lekia darbuotis ir dar gerai jei esa tam pačiam mieste,o ne kur sodyboje.
Anesteziologui nedavėm, nes papuolė labai nemaloni, neetiska gydytoja, nors darba atliko labai gerai.
Visom sėkmės ir nesijaudinkit jei neturit galimybių padėkoti, kad ir maža saldainių dėžute.
Atsakyti
Aš lygiai prieš du metus KMUK gimdžiau susitarus, gydytoją vidury nakties išsikviečiau per jo laisvą dieną. Tai už skubų Cezarį sumokėjau 800 lt ir 100 lt anasteziologei. Nė lito negaila.
Šiais metais tam pačiam gydytojui numačiau 1000 - 1200 lt nesvarbu kokiomis aplinkybėmis. Jo dėmesys tikrai to vertas.
Na juk diplominis kainuoja 2000 lt, tai gimdymas irgi ne mažiau svarbus gvenimo įvykis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2008 09 25, 11:28)
Tai kiek vidutiniškai tas gimdymas Kaune KMUK, jei tariesi su gydytoju vidutiniškai kainuoja, aš jau visai pasimetus cry.gif??? 

QUOTE(Aivute @ 2008 09 26, 13:34)
Tai va, kad niekas taip ir neaišku  blink.gif

50 Lt aišku neužteks tongue.gif . 2000 - mano nuomone nerealu ir net nenormalu. Mes pirmąkart davėm 400 gydytojui. Buvo planinis cezaris. Antrąkart buvom paruošę šimtu daugiau, bet neprireikė.
Atsakyti
mano drauge pries 1,5m gimde KMUK pas kazkoki jau ten virsesni gyd, nepamenu pavardes, susitarus, planinis cezaris, 1000Lt
Atsakyti
Visur klesti korupcija, pasakysiu tiesiai sviesiai, KMUK dabartine stafke yra 1000 Lt., nes 800 LT. jau jie laiko per mazais pinigais schmoll.gif Is kur zinau, ogi paciai man gimdyt ne uz kalnu, mano mama naujagimiu gydytoja, tik ne Kaune, bet daznai kontaktuoja su kaunieciais gydytojais, taigi sakau as jai kaip cia geriau daryt, gal tartis su kazkuo, nes as ruosiuos Klinikose gimdyt... Tai mama susikambino su savo gera drauge is KMUK ir ji paaiskino, kad yra tokia kaina, dave man gydytojos telefona su kuria tureciau tartis ir pasake, kad butinai pasakyciau kas dave jos telefona, vadinasi jos ten kazkaip dar ir dalinasi unsure.gif
Kol kas dar svarstau ar tartis, ar ne, laukiu paskutinio echo, nes gali tekti cezari daryt, tuomet jau tarsiuos, bet manau, kad geriau ta diena budinciam daktarui duoti 500 Lt. ir jis bus patenkintas, ir mes ne taip nuskriaustos, nes prieziura KMUK tikrai yra gera tiek gimdyves, tiek naujagimio nestuke.gif
Atsakyti
Na jei man pasakytų - 1000 Lt - tada nesitarčiau ( mano nuomone - daugoka). O kadangi mano gydytojas konkrečios sumos nesako, tai galiu apsimest nieko nežinančia ir nenutuokiančia smile.gif ir ramiai paruošt 400-500 Lt.
Atsakyti
Klinikose 1000lt tiesiai sviesiai galiu pasakyti
Atsakyti
Kiek duosit-tiek paims! Ir grazos galit nelaukt...KMUK is viso kainas uzsikele,tiksliau,kainu mita paskleide pacios gimdyves.Tukstantines sumos jau dalijamos doh.gif
Uz antra planini cezari zadu duoti 500Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 28 rugsėjo 2008 - 12:50
Manau už planini drąsiai gali ir 500 lt duoti, juk viskas vyks gydytojo darbo metu, jam nereikės dėl tavęs iš baliaus išeiti kaip mano atveju smile.gif
O anesteziologei tai irgi verta mokėti, nes maniškė visą laiką su manim prie galvos sėdėjo ir "dantį užkalbėjo", o vėliau kelis kartus aplankyti į palatą atėjo. Vaistus sureguliavo idealiai, jokių nugaros ar galvos skausmų nebuvo. Vienu žodžiu lengvai ir saldžiai mes su tuo pirmu gimdymu praslydom biggrin.gif
Nesakau, kad pinigai visagaliai. Juk gimdyti tai tau pačiai reikės smile.gif Taigi moterys, nepulkit mokėti didelių sumų stačia galva. O mano atveju aš dėkoju savo anytai kuri įkalbėjo tartis su gydytoju, nes galbūt tai ir išgelbėjo mano vaiko gyvybę ar bent jau sveikatą.
Beje, gydytojui ir gera knyga yra gera dovana. Aš savo gydytojui ne vokelius nešu, o knygas ir jis manau tuo patenkintas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikasiene: 28 rugsėjo 2008 - 17:28