Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

noreciau tos sukuosenos kur virsuj pati desiniausia biggrin.gif user posted image man idomus derinys prieky atrodo, kad trumpa o is uzpakalio ilgi plaukai smile.gif
Atsakyti
Aha, graži ta. Kažkada, kai buvau 16-kos pati bandžiau sau tokią pasidaryt biggrin.gif Aišku, taip kaip čia nesigavo, bet panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man kiekviena karta, kai atauga plaukai, iskyla viena ir ta pati problema: Kaip apsikirpti? Toks jau mano budas, greitai nusibosta šukuosenos. Jei surandu kaip manau patinkancia, tai ilgiau ja panesioju, o po to ir vel tas pats. Plaukai mano trumpi.
Gal dar ka kankina tokia problema blush2.gif ? Butu malonu ..pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai ne kirpima pasiulysiu, bet vieta kur tai padaryti. pati nulatos ten kerpuosi ir visa seimyna ir draugai, visus nusiunciau ir visi dabar ten kerpas:) visalaik iseinu kitokia, pasikeitus ir patenkinta lotuliukas.gif , tai vat jei is vilniaus, tai "Simona" ir jos kirpeja Egle, uch kaip saunu:) siaip kaina lyg ir nemaza (nuo 50lt), taciau kerpa geras 1,5 valandos, kiekviena plaukeli suziuri ir kkirpimas daug ilgiauislieka, nei paprastoj kirpykloj apsikirpus. vat:D
Atsakyti
QUOTE(maziuka @ 2006 05 03, 16:00)
as tai ne kirpima pasiulysiu, bet vieta kur tai padaryti. pati nulatos ten kerpuosi ir visa seimyna ir draugai, visus nusiunciau ir visi dabar ten kerpas:) visalaik iseinu kitokia, pasikeitus ir patenkinta lotuliukas.gif , tai vat jei is vilniaus, tai "Simona" ir jos kirpeja Egle, uch kaip saunu:) siaip kaina lyg ir nemaza (nuo 50lt), taciau kerpa geras 1,5 valandos, kiekviena plaukeli suziuri ir kkirpimas daug ilgiauislieka, nei paprastoj kirpykloj apsikirpus. vat:D

o kiek kainuotu simonoj dazyt poilgius plaukus?tokie iki menciu mazdaug..
Atsakyti
QUOTE(maziuka @ 2006 05 03, 14:00)

simonoj kerpu sūnelį, kerpa gerai thumbup.gif vardo nepamenu blush2.gif
Atsakyti
O aš prieš gerą mėnesį užsimaniau absoliučiai tiesių plaukų, tai dabar esu apsikirpusi tokiu pusilgiu bobu. Jau šiek tiek ir paaugę. Na, man tai labai gražu smile.gif
O kokio trumpumo tavo plaukai?
Atsakyti
Nesijuokit,bet kaip tas pusilgis bobas atrodo,gal ir man bus gražu ax.gif Nes kirptis jau tuoj reiks.
Atsakyti
O kokia šukuosena vadinama bobu, žinai? smile.gif Tuoj paieškosiu nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2006 05 03, 12:25)
Sveikos,
Man kiekviena karta, kai atauga plaukai, iskyla viena ir ta pati problema: Kaip apsikirpti? Toks jau mano budas, greitai nusibosta šukuosenos. Jei surandu kaip manau patinkancia, tai ilgiau ja panesioju, o po to ir vel tas pats. Plaukai mano trumpi.
Gal dar ka kankina tokia problema  blush2.gif ? Butu malonu ..pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif

Siandien DELFY-je buvo daug sukuosenu parodyta, kurios bus madingos ateinanti rudeni, ir visos trumpiems plaukams, ilysk, gal dar rasi.
Atsakyti
user posted image
va bobas tongue.gif
Atsakyti
Aha drinks_cheers.gif tai va tokį aš ir turiu dabar. Tik mano plaukai tamsūs smile.gif
Atsakyti