Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(kristute.u @ 2006 04 29, 02:20)
Sakykit, ar kasytes dar madoj, labaij ju noreciau.

Dar ir kaip madoj! Ypac sia vasara. Siandien visa interneta ismakalavau, kas liecia sukuosenas. Tai madoj viskas , kas naturalu- ilgi papure plaukai, kasos, lengvos naturalios garbanos. Iseina is mados dirbtinai tiesinti plaukai. Ir dar labai madoj bus visokie aksesuarai, tiek ant plauku, tiek ant rubu, ypac kaspinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 03, 20:34)
Aha  drinks_cheers.gif  tai va tokį aš ir turiu dabar. Tik mano plaukai tamsūs  smile.gif

vadinasi graziai atrodai smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms,tikrai gražu.
Atsakyti
O man tokios labiau patinka biggrin.gif
http://www.short-hai...m/short/s44.htm
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 03, 15:04)
o kiek kainuotu simonoj dazyt poilgius plaukus?tokie iki menciu mazdaug..

is trikruju net nezinau, nebesidazau jau plauku:) pabandyk pasiskambint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 03, 15:08)
simonoj kerpu sūnelį, kerpa gerai thumbup.gif vardo nepamenu blush2.gif

o tai kiek vaikiuka kainuoja apkirpt? nes vat visa laika galvojau kad gal ir mano mergyna reik apkirpt, bet taip ir nepasiklausiau kainos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziuka: 04 gegužės 2006 - 08:39
QUOTE(maziuka @ 2006 05 04, 08:36)
is trikruju net nezinau, nebesidazau jau plauku:) pabandyk pasiskambint 4u.gif
Papildyta:
o tai kiek vaikiuka kainuoja apkirpt? nes vat visa laika galvojau kad gal ir mano mergyna reik apkirpt, bet taip ir nepasiklausiau kainos... ax.gif

30 litukų, vaikučius kerpa dvi meistrės, mus kerpa blondinukė prie durų :bigsmile:na darbo vieta jos prie durų ax.gif
o aš atvirkščiai, vis neprisiruošiu pati nueiti blush2.gif prie kurios kėdės tavo išgirtoji eglė dirba?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 04, 10:06)
30 litukų, vaikučius kerpa dvi meistrės, mus kerpa blondinukė prie durų :bigsmile:na darbo vieta jos prie durų ax.gif
o aš atvirkščiai, vis neprisiruošiu pati nueiti blush2.gif prie kurios kėdės tavo išgirtoji eglė dirba?

ji paciam gale, ten kur plauna galvytes, desinej pusej. o tu prisiruosk ir poto papasakok kaip sekes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziuka @ 2006 05 04, 09:34)
ji paciam gale, ten kur plauna galvytes, desinej pusej. o tu prisiruosk ir poto papasakok kaip sekes  smile.gif

ačiū būtinai, matai turiu šiokių tokių problemų su galvos oda ir kompleksuoju, turejau pažįstamą kirpėją, tai pas ją ir eidavau, bet ar gerai, kai reikia nurodinėti kur ir ką pakirpti ir kur nelygu blink.gif noriu kokybės, o kaina gali būti ir aukštesnė. O Eglė meistrė, kad tik 40 lt už kirpimą moki?
Atsakyti
Tema apie madingas šukuosenas, o jūs apie vaikų kirpėjas ir kainas šnekat. Tokius dalykus per AŽ galima būtų aptart mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=B.Brigitte,2006 05 03, 18:26]
user posted image
va bobas tongue.gif
grazus kirpimas .. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 04 gegužės 2006 - 20:25
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 04, 09:40)
Tema apie madingas šukuosenas, o jūs apie vaikų kirpėjas ir kainas šnekat. Tokius dalykus per AŽ galima būtų aptart  mirksiukas.gif

sori kad poster_offtopic.gif , bet kur nebūna tų nukrypimų, o tema žiūrėk ir pagyvėja tik nuo to. Be to, tie dalykai susiję, nes gera ir šiuolaikiška kirpėja=gera ir madinga šukuosena thumbup.gif Ai čia gal supergirl tema, kad tokia pasipiktinusi moteriškė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 gegužės 2006 - 09:20
Ne, tema ne mano. Ir aš visai nepasipiktinusi mirksiukas.gif Tiesiog patariau. O jei nepatinka, tai čia jau, tamsta, asmeninių problemų turite cool.gif
Atsakyti