Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

Uz planini...labai staiga tapusiu extra cezari tik gydytojai mokejom 800lt. 8dienas gulejau is ju 6dienas palatoje gyveno ir vyras. rolleyes.gif Kauno 2-oji.
Atsakyti
buvau susitarus moketi 800Lt.bet kadangi gimdziau darbo valandom, tai gydytoja paprase tik 600Lt.is tos sumos 100Lt anestiozologui.
Atsakyti

Biski OFF...
Brangu-pigu, sokoladas-ar tukstanciais...
Siap patys sukureme tokias salygas gimdymui.
Musu kaimieciu LT visur yra "stavke", niekas nejuda be pinigeliu.
Tai kodel gydytojai 600lt jau daug, o kokiam biurokratu kadastre uz absoliuciai tvarkingo namo registravima pvz. shtuka litu norma(nes kitaip luktelk metelius kol pamalonins zvilgtelti i popierius). Na tada geriau jau batai uz 800lt, bent jau malonu:)
Jei negalesiu privacios klinikos apmoket, butinai sumokesiu gyd. paprastuose GN. Bet tik todel, kad musu gyd. atlyginimai is tikro juokingi, o ne del to kad garantuotai graziai su manimi kalbetu.
Aciu:)
Atsakyti
planuotas CP KMUK. gYDYTOJUI 300 LT IR VISKAS smile.gif
Atsakyti
tariausi , 1500lt
Atsakyti
Tariausi KMUK 1000lt,bet nebuvo gaila. Turejau prieziura thumbup.gif
Atsakyti
bliamba kokia neteisybe,jus gaunate tuos vaiko pinigelius ir galima sakyti atiduodate gyditojams...nesazininga,nebent jus turite labai daug pinigeliu ir neturite ju kur deti... ne vieni gyditojai sunkiai dirba ir mazai uzdirba,jie tiesiog atlieka savo darba kaip ir visi mes pasirinke savo specialybes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undinėle: 08 sausio 2010 - 20:54
Undinele, tas tiesa, bet kad pas mus labai jau netubula sistema. As vaziavau susitarusi gimdyti. Paskambinau, kad jau atvaziavau, gydytoja iskart priejo, registracija vyko l. grei. O kitos moterys lauke...Nenoreciau sedeti ir laukti, kai man CP nusimate ir nuo vandenu visa slapia buvau...
Procesas pasiruosimo niekur nestrigo, nezinau, kiek tai itakojo nuolat salia besisukiojanti gydytoja, bet ...
Pagulde i palata, kurioje gulejo ir nesusitarusi mamyte ( o dar ir be tevelio, tai aisku poziuris i ja buvo ypatingai nekoks, net sirdi man spaude i ja beziurint, MB maciau irgi, nes jis jai siule tai obuoliuk isplauti kad jai ka tik po gimdymo nereiketu is lovos laipiot tai dar ka padet...)
Mane perkele ant kitos dienos i kita, geresne palata. Ji aisku liko cia pat. Gydytoja nuolat ateidinejo ir pati mane apziurinejo.
Zodziu, deja, bet nesusitarus gimdyti tiesiog nesiryzciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 08 sausio 2010 - 21:07
4u.gif 800 Lt-gydytojai, 100 Lt -akuserei.dideli pinigai uz valanda darbo( tiek laiko praleidau gimdykloje),bet tokios jau tos kainos susitarus, nieko cia nepadarysi, o nesitarus gimdyti nesiryzau del tam t. nestumo eigoj atsiradusiu komplikaciju.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 01 08, 22:22)
o nesitarus gimdyti nesiryzau del tam t. nestumo eigoj atsiradusiu komplikaciju.

Tai jus nestumo eigoj susitaret ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 08, 23:03)
Tai jus nestumo eigoj susitaret ar kaip?

4u.gif nestumo pabaigoj susitariau.
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2010 01 08, 21:53)
bliamba kokia neteisybe,jus gaunate tuos vaiko pinigelius ir galima sakyti atiduodate gyditojams...nesazininga,nebent jus turite labai daug pinigeliu ir neturite ju kur deti... ne vieni gyditojai sunkiai dirba ir mazai uzdirba,jie tiesiog atlieka savo darba kaip ir visi mes pasirinke savo specialybes. 4u.gif

teisingai atlieka savo darba, tai galima ir nesitarti tada jis dirbs savo darbo laiku, o jeigu susitarei ir jis dirba nakti, palyginam su mumis visais, jei mane i darba iskviestu nakti, kai mano darbo laikas seniai pasibaiges, tikrai noreciau kad man uz tai sumoketu smile.gif
O jus turbut ir po darbo valandu ir naktim dirbtumet vis uz ta pacia alga, ir jei kas pasamdytu darba atlikti, ne darbo metu, pinigu turbut neimtumet
Atsakyti