Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(ingusiia @ 2010 01 09, 07:35)
teisingai atlieka savo darba, tai galima ir nesitarti tada jis dirbs savo darbo laiku, o jeigu susitarei ir jis dirba nakti, palyginam su mumis visais, jei mane i darba iskviestu nakti, kai mano darbo laikas seniai pasibaiges, tikrai noreciau kad man uz tai sumoketu smile.gif
O jus turbut ir po darbo valandu ir naktim dirbtumet vis uz ta pacia alga, ir jei kas pasamdytu darba atlikti, ne darbo metu, pinigu turbut neimtumet

thumbup.gif
As visiskai pritariu, kad jei nori KONKRETAUS gydytojo demesio bet kuriuo paros metu, tai turi uz tai ir sumoketi atitinkamai. Turbut nei viena is musu, kad ir kokia atsidavusi darbui bebutu, nedirbtu naktimis nemokamai. Ir as tikrai nevadinciau sito dalyko kysiu, tai normalus atlygis uz darba ir uz tai, kad gydytojas daro tai, ko jam nepriklausytu daryti.

Atsakyti
300ukm
Atsakyti
Sveikos! Man gimdymas KMUK nusimato vasario pačioje pradžioje. Su gydytoja esu susitarusi. Pakilo klausimas, o kiek duoti akušerei? Girdėjau kad ribos 100-300 Lt. O tai čia kaip įvertint kiek jai duot? ax.gif
Atsakyti
Abu gimdymai nieko nekainavo ax.gif
Atsakyti
Laba,
gal kuri galite pakomentuoti kaip ten su ta tvarka, kad jeigu išsikvieti gydytoją ne jos darbo metu, tai sumoki ir ligoninei (oficialiai) ir gydytojai (neoficialiai). Ar tai tiesa? Gal kuriai teko mokėti ir ligoninei ir gydytojai?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2010 01 09, 19:09)
Laba,
gal kuri galite pakomentuoti kaip ten su ta tvarka, kad jeigu išsikvieti gydytoją ne jos darbo metu, tai sumoki ir ligoninei (oficialiai) ir gydytojai (neoficialiai). Ar tai tiesa? Gal kuriai teko mokėti ir ligoninei ir gydytojai?
Ačiū  4u.gif

Tai tiesa, bet dar liko ligoniniu, kur neivede sito spam.gif
Oficialiai reik sumoket apie 1200lt i kasas, is kuriu gydytojas gaus tik apie 300, tai uz sia sume tolii ne kiekvienas nores vaziuot nakti ar savaitgali beee.gif todel logiska, kad reikia dar jam moket i kisene, Vilniuje vidutine "stafke" 700-1000lt blush2.gif

Pati tariausi tik su akusere, mokejau 500lt, likau laaabai patenkinta thumbup.gif sekanti karta ir taip darysiu victory.gif
Atsakyti
Oficialiai reik sumoket apie 1200lt i kasas, is kuriu gydytojas gaus tik apie 300, tai uz sia sume tolii ne kiekvienas nores vaziuot nakti ar savaitgali beee.gif todel logiska, kad reikia dar jam moket i kisene, Vilniuje vidutine "stafke" 700-1000lt blush2.gif

Pati tariausi tik su akusere, mokejau 500lt, likau laaabai patenkinta thumbup.gif sekanti karta ir taip darysiu victory.gif
[/quote]

O kurios ligoninės dar neįvedė? Nes kai buvau VGN tvarkoje parašyta, kad iškviečiant gydytoją į kasą mokėti reikia tik 600 Lt. Iš kur tokios kainos 1200 Lt? g.gif
Atsakyti
[quote=sunflow,2010 01 09, 21:39]

[/quote]

O kurios ligoninės dar neįvedė? Nes kai buvau VGN tvarkoje parašyta, kad iškviečiant gydytoją į kasą mokėti reikia tik 600 Lt. Iš kur tokios kainos 1200 Lt? g.gif
[/quote]

Tokios kainos buvo vasara VGN ir AK, gal atpigo? lotuliukas.gif vis gi krize
Raudonajam nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dove.z @ 2010 01 09, 17:15)
Sveikos! Man gimdymas KMUK nusimato vasario pačioje pradžioje. Su gydytoja esu susitarusi. Pakilo klausimas, o kiek duoti akušerei? Girdėjau kad ribos 100-300 Lt. O tai čia kaip įvertint kiek jai duot?  ax.gif

Na as daviau 200lt., gali ir 100 man rodos dziaugsis kad is vis davei, nes jeigu sustatarus su gyd. tai pagrindini darba jis atlieka

QUOTE(Nerikikė @ 2010 01 09, 18:15)
Abu gimdymai nieko nekainavo ax.gif

siaip cia tema kiek mokejot uz gimdyma susitarus, o ne kas nemokejot
Atsakyti
Oficialiai reik sumoket apie 1200lt i kasas, is kuriu gydytojas gaus tik apie 300

AK dabar reikia sumoketi apie 700, jeigu kvieti gydytoja ne jos darbo metu.
As tariausi turejo buti planinis cezaris, bet vaikelis pasiprase savaite anksciau tai poryciais iskveteme daktare, dare ekstra cezari, jai sumokejome 1000, anesteziologei 200. Veiksamas vyko Vilniuej AK. Likau labai patenkinta, kita karta irgi tarciausi su ta pacia gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 01 09, 17:03)
thumbup.gif
As visiskai pritariu, kad jei nori KONKRETAUS gydytojo demesio bet kuriuo paros metu, tai turi uz tai ir sumoketi atitinkamai. Turbut nei viena is musu, kad ir kokia atsidavusi darbui bebutu, nedirbtu naktimis nemokamai. Ir as tikrai nevadinciau sito dalyko kysiu, tai normalus atlygis uz darba ir uz tai, kad gydytojas daro tai, ko jam nepriklausytu daryti.

Tas tiesa, bet mokam vistiek brangiai, o tokias kainas nustatem patys cool.gif
Atsakyti
4u.gif KMUK moket i kasa nereikia ax.gif
Atsakyti