Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(dove.z @ 2010 01 11, 20:58)
Na gal, pažiūrėsim kaip ten bus su ta priežiūra per gimdymą  g.gif  Man kažkaip tų vizitų metu dėmesio ir rūpesčio užteko  ax.gif O tai jei ten ir sesutės dalyvauja, joms reikia kažkiek duoti?

Mane tam gimdymo procesui suruose daug sesuciu,jos buvo kelios.Tik paskui priziurejo viena sesute,uzdejo ta dirza ant pilvuko...kaip ten jis vadinasi.Ir liepe vyrui viska stebet,nei paaiskino nieko zinokit ir isejo.Tai tada ir nebedavem pinigeliu vien ant principo g.gif .Su pirmu vaikeliu buvo sunkus gimdymas ,kol galiauisiai buvo nuspresta daryt CP.Ir ka mano gydyt. pasakydavo,ta sesutes darydavo.Tik apziuros metu, per gimdyma ,aiksu, viska ziuri gydt.
Manau svarbiausia duoti gydyt.ir anestozologui.Mum pati gydyt,net pasake,kad jam reikia duoti 100lt(gimdziau 2009 liepos men.).Daugiau tikrai niekam nedavem. lotuliukas.gif schmoll.gif
O tie gydyt,kiek pasiklausai ,kainos nezmoniskos.Jau daug kas daro,kad per gimdyma kokia papuola gydyt,tai jai duoda virs 200lt ir tave tada priziuri ,kaip ta is anksto uzsakyta gydytoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 11, 23:27)
.Jau daug kas daro,kad per gimdyma kokia papuola gydyt,tai jai duoda virs 200lt ir  tave tada priziuri ,kaip ta is anksto uzsakyta gydytoja. smile.gif

Va tai jau yra kysis ir neteisinga kitu gimdyviu atzvilgiu, juk jei tau skirs daugiau demesio kitoms liks maziau, be to nemanau kad budintis gydytojas sugebetu istisai buti su viena gimdyve kai tuo metu gimdys kitos, o jo darbas priziuret visas, o pasamdytas gydytojas atvaziuoja ne savo darbo metu ir gali visa savo demesi skirti tau tuo nenuskriausdamas kitu.
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2010 01 12, 03:06)
Va tai jau yra kysis ir neteisinga kitu gimdyviu atzvilgiu, juk jei tau skirs daugiau demesio kitoms liks maziau, be to nemanau kad budintis gydytojas sugebetu istisai buti su viena gimdyve kai tuo metu gimdys kitos, o jo darbas priziuret visas, o pasamdytas gydytojas atvaziuoja ne savo darbo metu ir gali visa savo demesi skirti tau tuo nenuskriausdamas kitu.

Visu pirma ar samdyta is anksto ,ar ne vistiek gydytoja istisai nestovi prie taves.Sakykim kokias sesias valandas tau vsikas atsidarineja...ir tikrai ji salia nestovi.Tai tiesa ir neisgalvota blush2.gif unsure.gif Kad ir kiek jai beduotum,aiksu dabar yra labai madinga uzsisakyti savo gydyt arba kiek, kas daugiau duoda. doh.gif
Atsakyti
susitarus uz CP 800 Lt....
Atsakyti
Kiek duosi, tiek užteks. Juk gimdymai ištisai ten vyksta, gauna iš daugelio.
Daviau 1000, kad būčiau rami, jog nestovės šalia manęs praktikantas.Bet tai negarantavo, kad atvažiuos, kai man reikės, tiesiog pasisekė, kad buvo tuo metu budėjime.
Yra ir privačiose gimdyklose gimdančių, nors tai vėjui paleisti pinigai, mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Domantomama @ 2010 01 12, 23:59)
Kiek duosi, tiek užteks. Juk gimdymai ištisai ten vyksta, gauna iš daugelio.
Daviau 1000, kad būčiau rami, jog nestovės šalia manęs praktikantas.Bet tai negarantavo, kad atvažiuos, kai man reikės, tiesiog pasisekė, kad buvo tuo metu budėjime.
Yra ir privačiose gimdyklose gimdančių, nors tai vėjui paleisti pinigai, mano nuomone.

Visiskai sutinku su jusu nuomone thumbup.gif .Kaip ir man per abu gimdymus,taip sutapo ,kad mano gydytoja tuo metu buvo budejime.
Atsakyti
Gimdziau Mazyly, i kasa mokejau 570 (berods) ir gydytojai 400. Kadangi pasitaike labai puiki akusere tai jai irgi 100 atsilyginom, nes per stumima labai pagelbejo.
Veiksmas vyko 2009 11 men.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 12, 17:03)
Visu pirma ar samdyta is anksto ,ar ne vistiek gydytoja  istisai nestovi prie taves.Sakykim kokias sesias valandas tau vsikas atsidarineja...ir tikrai ji salia nestovi.Tai tiesa ir neisgalvota blush2.gif  unsure.gif Kad ir kiek jai beduotum,aiksu dabar yra labai madinga uzsisakyti savo gydyt arba kiek, kas daugiau duoda. doh.gif

o is kur jus ta tiesa zinot jei nesitaret?
Sakykim pas mane gyd, 8 val gimdykloje istisai ir buvo, kartais nebent 15min iseidamas, o ir kodel jam nebut jis tuo metu kitu darbu neturi mirksiukas.gif
ir prie ko cia mados? blink.gif paprasciausiau daugelis nori buti ramios zinodamos pas ka gimdys, o ne atvaziuot pas nezinia ka ir lakstyt su kysiu aplinkui
Atsakyti
Jei apie madas prašnekot, tai tarybiniais metais mada buvo konjako butelį gydytojai dovanot, o dabar mada litukus. biggrin.gif
Ingusiia drinks_cheers.gif Parašytų mamytės, kurios gimdė vieną kartą nesitarusios, o kitą kartą susitarusios. O čia dabar pafantazavimas gaunasi ir tiek. doh.gif
Atsakyti
Galiu parašyti savo nuomonę: pirmą gimdžiau susitarusi, antrą -ne.
Kodėl tariausi pirmą kartą:
todėl kad pirmas ir nežinai kas laukia,
todėl kad buvo šventinis laikotarpis ir visi gazdino, kad visi gyd. bus nekokiam stovyje biggrin.gif

kodėl nesitariau antrą kartą:
todėl , kad antras ir įsivaizdavau kas laukia
todėl , kad tikėjau , kad viskas bus gerai
todėl , kad gaila pinigų

Išvados: pirmas gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas, antras - greitas ir lengvas, bet tai tikrai nepriklausė nuo gydytojų . Per pirmą gimdymą buvo subėgę gal keturi gydytojai kokius tris kartus ir sprendė ką daryti ( nors tariausi tik su viena). Aš tikiu , kad medikai tikrai daro viską , kad būtų gerai nesvarbu ar moki ar ne, gal mažiau šypsosi biggrin.gif

Aš manau,reikia daryti taip kaip širdis liepia. Svarbu nestuke.gif mama jausis ramiai - tada ir viskas vyks ramiai
Atsakyti
Man kainavo susitarus su akusere 400lt ir giditojui, nesitarus 300.Viskas praejo sklandziai
Atsakyti
Pirmąjį gimdžiau prieš 5metus su niekuo nesitarusi. Daviau daktarei 100lt, akušerei 50lt ir anestoziologui 100lt. Priežiūra tikrai nesiskundžiu, viskas buvo atlikta gerai smile.gif
Antrajį lygiai taip pat gimdysiu - nesitarusi thumbup.gif
Atsakyti