Tiesa, pirmaji gimdyma teko daryti ekstra cezari ir per antraji buvo siokiu tokiu nesklandumu su gimdymo eiga, taciau gydytojai dirbo pukiai, manau.
Du kartus gimdziau ir nei viena karta niekam nemokejome nei lito. Mano nuomone, gydytojai ir taip gauna atlyginima uz savo darba. Esu pries bet kokius kysius. Galima nebent po visko atsidekoti. Mano atveju prieziura abiem kartais buvo labai gera. Gal tik per antraji gimdyma rustesne akusere buvo, bet man tai jokio diskomforto nekele. Gal moteriai bloga diena buvo
Tiesa, pirmaji gimdyma teko daryti ekstra cezari ir per antraji buvo siokiu tokiu nesklandumu su gimdymo eiga, taciau gydytojai dirbo pukiai, manau.
Su niekuo nesitariau - gimdžiau pas fainą daktariuką ir nereali akušerė padėjo. Aš irgi nesuprantu kam tūkstančius mokėt. Akušerei po visko simboliškai padėkojau,nes tikrai profesionalė.
2009 m. vasara. KMUK. Naturalus gimdymas. Tariausi. 600 gydytojai. Po 200 akuserei ir anesteziologui.
Gimdziau abi mergaites Kauno antroje klinikineje ligonineje. Simboliskai daviau akuserei siek tiek. ir viskas, nemanau kad verta kisti... na, bet kiti kitaip negali, tiesiog iauge i krauja ka reikia duoti ir viskas
Tariausi is anksto su gydytoju
anestiozologui davem 200lt. ir CP gydytojams 1000 lt.
pirmą kartą 600 lt. KMUK
annta kartą 800lt. KMUK
čia tai pačiai ginekologei, gimdymas natūralus,
akušerei pirmą kartą saldūmynų, antrą kartą 50 lt. (nebuvo už ką duot daugiau
)
annta kartą 800lt. KMUK
čia tai pačiai ginekologei, gimdymas natūralus,
akušerei pirmą kartą saldūmynų, antrą kartą 50 lt. (nebuvo už ką duot daugiau
Tariausi tik su akusere, mokejau 500lt. Daktarei nieko nemokejau
gimdziau SGN ,tariausi su gydytoja butu kainave 600ltbet visaks gavosi ne taip.ir labai dziaugiuosi
mane priziurejo gan gerai,ir gimdymas praejo gerai,vyras ikiso akuserei tik 100lt,anesteziologui 100 lt,ir sesutei 50 lt
ir dar + sampano,torto geliuvisiem tiem kurie buvo salia kai gimdziau
esu labai patenkinta
Tariausi tik su akusere, prieziura nepriekaistinga, naturalus, bet ilgas gimdymas - 500lt (Klaipeda)