Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

Du kartus gimdziau ir nei viena karta niekam nemokejome nei lito. Mano nuomone, gydytojai ir taip gauna atlyginima uz savo darba. Esu pries bet kokius kysius. Galima nebent po visko atsidekoti. Mano atveju prieziura abiem kartais buvo labai gera. Gal tik per antraji gimdyma rustesne akusere buvo, bet man tai jokio diskomforto nekele. Gal moteriai bloga diena buvo g.gif smile.gif
Tiesa, pirmaji gimdyma teko daryti ekstra cezari ir per antraji buvo siokiu tokiu nesklandumu su gimdymo eiga, taciau gydytojai dirbo pukiai, manau.
Atsakyti
Su niekuo nesitariau - gimdžiau pas fainą daktariuką ir nereali akušerė padėjo. Aš irgi nesuprantu kam tūkstančius mokėt. Akušerei po visko simboliškai padėkojau,nes tikrai profesionalė.
Atsakyti
2009 m. vasara. KMUK. Naturalus gimdymas. Tariausi. 600 gydytojai. Po 200 akuserei ir anesteziologui.
Atsakyti
Gimdziau abi mergaites Kauno antroje klinikineje ligonineje. Simboliskai daviau akuserei siek tiek. ir viskas, nemanau kad verta kisti... na, bet kiti kitaip negali, tiesiog iauge i krauja ka reikia duoti ir viskas smile.gif
Atsakyti
Tariausi is anksto su gydytoju ax.gif anestiozologui davem 200lt. ir CP gydytojams 1000 lt. 4u.gif
Atsakyti
Aš tariausi iš anksto su nuostabia gydytoja ir mokėjau 1100 Lt. Visai nesigailiu, o ir ši suma neatpirks to, ką gydytoja dėl manęs padarė smile.gif Akušerei daviau 100 Lt tiesiog už nuoširdų rūpestį. Gimdžiau KMUK thumbup.gif
Atsakyti
pirmą kartą 600 lt. KMUK
annta kartą 800lt. KMUK
čia tai pačiai ginekologei, gimdymas natūralus,
akušerei pirmą kartą saldūmynų, antrą kartą 50 lt. (nebuvo už ką duot daugiau blush2.gif )
Atsakyti
Tariausi tik su akusere, mokejau 500lt. Daktarei nieko nemokejau smile.gif
Atsakyti
500 Lt, nesitarus.
Atsakyti
tariausi su gyd. 2008 m, planinis CP, dvyniai - 1000 lt. VIlnius AK.
Atsakyti
gimdziau SGN ,tariausi su gydytoja butu kainave 600ltbet visaks gavosi ne taip.ir labai dziaugiuosi thumbup.gif mane priziurejo gan gerai,ir gimdymas praejo gerai,vyras ikiso akuserei tik 100lt,anesteziologui 100 lt,ir sesutei 50 lt smile.gif ir dar + sampano,torto geliuvisiem tiem kurie buvo salia kai gimdziau thumbup.gif esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Tariausi tik su akusere, prieziura nepriekaistinga, naturalus, bet ilgas gimdymas - 500lt (Klaipeda)
Atsakyti