Įkraunama...
Įkraunama...

SebaMed, Spirig, Esex

QUOTE(Geismas @ 2009 06 20, 16:31)
Ar jis drėkinantis? Kiek kainuoja ir kokia talpa? ax.gif

Nors ne manęs klausei, bet įkeliu nuorodas, čia viskas parašyta: ESSEX losjonas su dozatoriumi (300 ml) ir toks pat losjonas mažesnėj pakuotėj (50 ml).
Man asmeniškai dabar labiau patinka Eucerin kremas su šlapalu (greitai išgydo sausas, šerpetojančias vietas), nors prieš tai gana ilgą laiką irgi naudojau Essex kremus ir losjonus.
Atsakyti
esu naudojusi muila is sebamed (ta uz ~20lt), tai galiu pasakyti kad riebiai ir spuoguotai odai jis tikra pasaka, tik man nepatogus pavidalas-laikant duse visas sudreksta ir pns.na kaip ir muilas biggrin.gif bet siaip nuima riebala tikrai, oda labai svelni lieka. na tai isimintiniausia priemone man nuo riebios odos/spuogu. dar turiu antibakterines valomasias putas, is tos pacios serijos. irgi esu patenkinta, dar turejau kazkada visa serija... tonika, kazka dar tiksliai nebepamenu, na zodziu ta linija liuks, dievinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Esu turejus Sebamed prausimosi putas tai labai patiko thumbup.gif, ir drekinantis kremas jautriai odai irgi visai nieko. O stai dezdorantu-balzamu jautriai odai tai nusivyliau, nors parasyta kad galima naudoti iskart po depiliacijos pasitepus man iskart oda pradejo persteti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 07 01, 03:16)
esu naudojusi muila is sebamed (ta uz ~20lt), tai galiu pasakyti kad riebiai ir spuoguotai odai jis tikra pasaka, tik man nepatogus pavidalas-laikant duse visas sudreksta ir pns.na kaip ir muilas  biggrin.gif  bet siaip nuima riebala tikrai, oda labai svelni lieka. na tai isimintiniausia priemone man nuo riebios odos/spuogu. dar turiu antibakterines valomasias putas, is tos pacios serijos. irgi esu patenkinta, dar turejau kazkada visa serija... tonika, kazka dar tiksliai nebepamenu, na zodziu ta linija liuks, dievinu  drinks_cheers.gif

Turiu antibakterines putas, bet nepasakyčiau kad man jos padeda... verysad.gif Odą gal ir pasausina, bet man reikia kad spuogelius nusausintų. Tiesa pasakius tam reikalui gal netgi geresnis SebaMed muiliukas jautriai odai, bet dabar norėčiau pamėginti skirtą riebiai odai iš tos pačios serijos kaip ir putos, todėl labai prašyčiau kad palygintum juos, nes naudoji abu. Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Beje, nors taip ir nepatogu, bet pasistenk muilą laikyti kokioj atliekamoj muilinėj, bet ne pačiam duše, o spintelėj ar kur nors, o prieš prausiantis išsiimsi - aš bent jau taip darau, tai muilas visada kietas kaip ką tik išpakuotas thumbup.gif
Atsakyti
O ar turi Sebamed kokį kremuką nuo šalčio? Jei taip, kokie atsiliepimai? Šį mėnesį, kiek mačiau, Eurovaistinėj 30% nuolaida Sebamed produkcijai, tai užsipirktume blush2.gif
Atsakyti
nors temute sena, noriu pasisakyti apie sebamed 4u.gif
akcijos urovaistineje proga nusipirkau drekinanti kremuka (tubele, 50 ml, kaina apie 20 lt) ir prausikliuka su alivuogemis. prausikliu dar nebandziau, bt kremukas kol kas man superinis thumbup.gif oda mano misri, jautri, vos kas nepatinka persti, raudonuoja, niezti, atsiranda spuogiuku, sitas kremukas kaip tik, nei riebus nei oda tempia, alerginiu reakciju nepasireiske. wub.gif
apie prausikliuka atsiskaitysiu veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2009 11 19, 23:42)
nors temute sena, noriu pasisakyti apie sebamed  4u.gif
akcijos urovaistineje proga nusipirkau drekinanti kremuka (tubele, 50 ml, kaina apie 20 lt) ir prausikliuka su alivuogemis. prausikliu dar nebandziau, bt kremukas kol kas man superinis  thumbup.gif oda mano misri, jautri, vos kas nepatinka persti, raudonuoja, niezti, atsiranda spuogiuku, sitas kremukas kaip tik, nei riebus nei oda tempia, alerginiu reakciju nepasireiske. wub.gif
apie prausikliuka atsiskaitysiu veliau smile.gif

As irgi buvau kazkada nusipirkus,bet kai veliau paziurejau,tai atrodo antroj vietoj yra petrolatum,kuris yra viena is keliu medziagu,kurios yra spuogu kelejos,kaip ir lanolin,tai net nebeziuriu i jo puse nuo tada doh.gif
Atsakyti
Sebamed prausimosi priemones tinka mano veido ir kuno odai. Esex violetinei tubelei kremas ypac gerai maitinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 20, 21:09)
As irgi buvau kazkada nusipirkus,bet kai veliau paziurejau,tai atrodo antroj vietoj yra petrolatum,kuris yra viena is keliu medziagu,kurios yra spuogu kelejos,kaip ir lanolin,tai net nebeziuriu i jo puse nuo tada doh.gif

Aš taip pat būtent dėl šios priežasties jo irgi nepirkau, nors kažkada gundžiausi, bet paskaičius sudėtį, jis manęs nesužavėjo... Galbūt jautriai odai jis ir tinka, bet linkusiai į spuogelius jis dar labiau kimštų poras...
O SebaMed prausiklis su alyvuogėm man labai patiko! thumbup.gif
Atsakyti
Be Excipial losjono su šlapalu ir Essex losjono (hidrogelio) negalėčiau gyvent smile.gif Oda jautri, dermatitinė, alergiška koncervantams, tai šie man nepakeičiami. Perku eilę metų ir pirksiu smile.gif Tepu ir kūną, ir veidą, puikiai drėkina, Excipialis daugiau riebina, bet esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
uzmaciau sia tema visai atsitiktinai.ir,manau,be reikalo jinai taip toli uzgrusta ax.gif as,pvz.naudoju SEBAMED kuno ir veido prausikli jau n metu.gal kokia apie desimt.ir dar,manau naudosiu,kol tik jo bus pirkti.pats geriausias prausiklis,labai gerai nuplauna makiaza,keliaujant labai patogus,jei ka,gali naudoti kaip 3in1.ir intymiai higienai,ir visam kunui bei veidui.labai ekonomiskas,skalsus.labai tinka mano alergiskai odai.visokiausiu per savo gyvenima isbandziau,bet vistiek galiausiai griztu prie savo sebamedo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti