Įkraunama...
Įkraunama...

SebaMed, Spirig, Esex

gal kuri galetu pakomentuoti placiau apie seba med antibakterine linija veidui? turiu nemazai inkstiru,spuogiuku,taciau oda misri, nes vietomis pasauseje, tai galvoju pirkti visa linija tu priemoniu blush2.gif ir galkas nors zino kokie butent produktai yra is tos serijos,ar jie turi pvz kauke veidui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 04, 10:07)
gal kuri galetu pakomentuoti placiau apie seba med antibakterine linija veidui? turiu nemazai inkstiru,spuogiuku,taciau oda misri, nes vietomis pasauseje, tai galvoju pirkti visa linija tu priemoniu blush2.gif  ir galkas nors zino kokie butent produktai yra is tos serijos,ar jie turi pvz kauke veidui? 4u.gif

Turiu putas,kurias jau kokį 10 kartą perku. Bandžiau gelį nuo spuogų tai irgi labai patiko! Iš mano"daržo" tik geriausi atsiliepimai wink.gif
Atsakyti
nusipirkau drėkinantį kremuką, dabar eurovaistinėje akcija, tik 16 litų kainavo. atsimenu kažkada turėjau, gan neblogas kremelis kaip už tokią kainą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2010 10 11, 23:07)
nusipirkau drėkinantį kremuką, dabar eurovaistinėje akcija, tik 16 litų kainavo. atsimenu kažkada turėjau, gan neblogas kremelis kaip už tokią kainą  thumbup.gif

Ir kaip jis?
Atsakyti
ir as ji nusipirkau,naudoju jau kazkur 5 dienas,visai patinka .Mano oda riebi,raustanti,sis kremas skirtas jautriai odai,bet man puikiai tinka,gerai drekina,greitai susigeria,ir veidas neblizga po kurio laiko,kas patiko labiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 10 11, 23:13)
Ir kaip jis?

vakar vakare pasitepiau, tai labai maloniai ant odos jaučiasi, puikiai susigeria. kvapas toks specifinis, bet nėra nemalonus. sakyčiau kaip už tokią kainą, tikrai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
taip,kvapas specifinis,bet neikirus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2010 10 11, 23:07)
nusipirkau drėkinantį kremuką, dabar eurovaistinėje akcija, tik 16 litų kainavo. atsimenu kažkada turėjau, gan neblogas kremelis kaip už tokią kainą  thumbup.gif

QUOTE(Element @ 2010 10 12, 09:34)
ir as ji nusipirkau,naudoju jau kazkur 5 dienas,visai patinka .Mano oda riebi,raustanti,sis kremas skirtas jautriai odai,bet man puikiai tinka,gerai drekina,greitai susigeria,ir veidas neblizga po kurio laiko,kas patiko labiausiai ax.gif

gal galite su eucerin kremukais palygint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 04, 09:07)
gal kuri galetu pakomentuoti placiau apie seba med antibakterine linija veidui? turiu nemazai inkstiru,spuogiuku,taciau oda misri, nes vietomis pasauseje, tai galvoju pirkti visa linija tu priemoniu blush2.gif  ir galkas nors zino kokie butent produktai yra is tos serijos,ar jie turi pvz kauke veidui? 4u.gif

Turiu putas, perku jau nežinau kelintą kartą thumbup.gif veidukas toks lygus švelnus jas nuplovus smile.gif
Gelis-želė įspūdžio nepaliko, visai jokio poveikio schmoll.gif schmoll.gif yra ir veiksmingesnių kremukų ax.gif
Atsakyti
man super visos sebamed vaikiskos priemones smile.gif
Atsakyti
Sebamed linija as labai dziaugiuosi - nuo to laiko kai vanduo is 'krano' isprovokavo itin gausu odos sausejima - dermatita, teko imtis radikaliu priemoniu ir sveisti visas kosmetikas lauk. Nuo to laiko kai dermatologe patare naudoti Sebamed, ir bent po pusmecio ivertinti, pamaciau jog jau po antro menesio vartojimo rezultatas thumbup.gif Aisku nieko kito taip ir toliau negaliu vartoti, isskyrus naturalius aliejus, bet atvirai galiu pasakyti - kol vartoju sebamed anti dry serija (itin sausai odai) - dieninis kremas, prausimosi emulsija, prausimosi balzamas, sampunas plaukams yra mano ir mano seimos pastovus rinkinukas. Nauda: mano kosmetine neplysta nuo buteliuku kiekio, oda pasidare nebe tokia problemine, svelni, neliko sausu demiu, nebeniezti ir nagai pasidare tvirtesni. Be to prausimosi emulsija kunui, puikiai tinka ir intymiai higienai, net ginekologas minejo jog sitas tai 'neblogas/saugus varijantas'. Nereklamuoju butinai pirkti sebamedus bet kai jau 6 metai kai perku tik sita ir ryte galiu paziureti i veidrodi - tai teikia dideli dziaugsma ir be sazines grauzimo galiu drasiai rekomenduoti. cool.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Sebamed prausimosi putas ir gelį iš antibakterinės linijos (kažkada man dermatologė rekomendavo) smile.gif Noriu susitvarkyti odelę nuo inkštirų. Ir kaip tik pataikiau, nes iki šiandien 30% nuolaida visiems Sebamed produktams - tai pagalvojau, jog nuodėmė būtų neišbandyti 4u.gif Lauksiu rezultatų g.gif
Atsakyti