Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

Man tokios parduotuves nesamone schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas turit dormeo memosan dvi pagalves? Galvoju pirkti... O gal zinot kur analogsku galima isigyti? Domintu butent is tokios medziagos ax.gif
Atsakyti
Nagi. Nueikit ten ir parasykit savo komentarus. Pabandykit ivertint 1 zvaigzdute jums nepatikusia preke. Man nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(Vogue in the city @ 2008 01 21, 00:12)
Gal kas turit dormeo memosan dvi pagalves? Galvoju pirkti... O gal zinot kur analogsku galima isigyti? Domintu butent is tokios medziagos  ax.gif

Mano mama turi šią pagalvę, tai sakė sprandą skaudėt nustojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2008 01 21, 18:13)
Mano mama  turi šią pagalvę, tai sakė sprandą skaudėt nustojo  thumbup.gif

Vadinasi geros smile.gif Gal ir kitokių atsiliepimų yra? Man jos tooooookios mažos atrodo... ax.gif
Atsakyti
Gal kas jau isigijot tokia pjaustykle?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 22 sausio 2008 - 14:35
QUOTE(Vogue in the city @ 2008 01 21, 00:12)
Gal kas turit dormeo memosan dvi pagalves? Galvoju pirkti... O gal zinot kur analogsku galima isigyti? Domintu butent is tokios medziagos  ax.gif

kažkada analogų esu mačiusi Maximoje, nežinau ar tikrai iš tokios medžiagos g.gif Kaina buvo apie 60 Lt.
Atsakyti
Sveikutės, aš prieš 1,5 metų nusipirkau tą vandeninį siurblį ir ką jūs manot š... paskutinis, keikiausi kokį mėnesį. Priedo buvo įpiršę papildomų filtrų. Na galvoju pakeisiu tuos filtrus. Tai toks siurbimas , kad net ant dižiausio nestatau ir iki dabar kuo puikiausiai veikia, na žinoma nelaikau spintoje padėjus . Sūnus nusipirko skutimosi mašinėlę , vieną kartą skutosi ir nieko gero, nušveitė į spintą. Taip pat įsiūlė papildomai nusipirkti peiliukų rinkinį pakeitimui. Kai praeis pyktis gal pasikeis peiliukus tada bus matyti. Tai štai kokios tos TV prekės.
Atsakyti
mane domina LEG MAGIC is Top Shop, gal kuri bandet?

Atsakyti
QUOTE(Padukeliuke @ 2007 10 15, 14:01)
Aš irgi prasikeikiau su tuo š... siurbliu gun_rifle.gif . Jau tokia berišybė, kad vaje vaje, tik žmonių apgaudinėjimas. Daugiau net jų reklamų negaliu žiūrėt  poster_offtopic.gif 
Stovi dabar kampe pastatytas, tik vietos užima, net jungti jo nesinori, jau greičiau su škurliu praeinu negu susiurbsiu dulkes nuo grindų  bash.gif

rolleyes.gif o mes ta siurbli jau beveik 2metus naudojame ir patenkinti labai g.gif Tuo metu norejome butent su vandeniu, o gera siurbli ipirkti buvo svajone,tai isigijome is TopShop'o ax.gif
Oras daug svaresnis, po kiekvieno siurbimo isplauname ir isdzioviname filtrus. Vargo aisku daug daugiau,nei su paprastu siurbliu. Nes neisdziovinus filtru, siurbk nesiurbes - nieko netrauks unsure.gif
Svarbiausia,kad pas mus jis nenutrenktas i kampa,naudojame labai daznai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 16, 21:41)
rolleyes.gif o mes ta siurbli jau beveik 2metus naudojame ir patenkinti labai g.gif Tuo metu norejome butent su vandeniu, o gera siurbli ipirkti buvo svajone,tai isigijome is TopShop'o ax.gif
Oras daug svaresnis, po kiekvieno siurbimo isplauname ir isdzioviname filtrus. Vargo aisku daug daugiau,nei su paprastu siurbliu. Nes neisdziovinus filtru, siurbk nesiurbes - nieko netrauks unsure.gif
Svarbiausia,kad pas mus jis nenutrenktas i kampa,naudojame labai daznai ax.gif

na tuomet dziaukites, jums tikrai labai pasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 18, 00:27)
na tuomet dziaukites, jums tikrai labai pasiseke 4u.gif

rolleyes.gif nemanau,kad cia sekme,tiesiog siurbli labai priziurime,todel jis dar ir veikia puikiai ax.gif
Kazkas apie garu puoda rase, jog isigyti noretu, tai as irgi buvau uzsimaniusi, bet kai si savaitgali nuejome i TopShop'a, tai vos juoktis garsu nepradejau biggrin.gif Puodas toks mazutis ir miniatiurinis, kad nezinau, ka galima jame garinti. Noras praejo ji isigyti rolleyes.gif Per reklama, tai toki dideli rodo, o istikruju mazutis doh.gif
Atsakyti