Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(Dalbara @ 2008 06 10, 10:44)
dar ne  blush2.gif

nu kur tas šūdas tai nesupratau  unsure.gif  nieks ten nesmirda  schmoll.gif  šiaip mano uošvienė turinti aukšta spaudimą toj pirty sėdi nieks nesukilo  schmoll.gif  uošvis irgi turintis problemų  širdele (turi aparačiuką įdėtą)  schmoll.gif jokių problemų patenkintas

dabar laukiu slim apatinių  blush2.gif

man plasmase sirda celofanu....gal mano nosis jautri mirksiukas.gif a i ryziu maiseliuose neberdu nes ju skonis i kvapas kaip celofaninio maiselio
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 10, 14:47)
man plasmase sirda celofanu....gal mano nosis jautri  mirksiukas.gif  a i ryziu maiseliuose neberdu nes ju skonis i kvapas kaip celofaninio maiselio

lotuliukas.gif nebent man ir ryžiai verdami maišeliuose nesmirda lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas turit Ab Rocket treniruokli? noreciau labai suzinot atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 06 20, 12:14)
sveiki, gal kas turit Ab Rocket treniruokli? noreciau labai suzinot atsiliepimu ax.gif

pati neturiu ir nebandziau, bet drauge pirko - jai labai patinka, patenkinta, o jos broliui per silpnas, sake uzsidejo stipriausia pasipriesinima (nu nezinau kaip ten vadinasi, 3 stiprumo lygiai, tai jie ant stipriausio dirba) ir jam per silpnas...
Atsakyti
QUOTE(palangute @ 2008 05 08, 13:00)
Sveikutės  4u.gif
Ar pirkai?  g.gif
Aš tai nusipirkau... ax.gif  Man visai patinka, kažkokio baisingo stebuklo nesitikiu, bet kojas, pilva ir t.t. visai neblogai pramasažuoja  thumbup.gif 
O ir vyrui esu nupirkus tą skutimosi mašinėlę. Visai jis ja patenkintas  smile.gif

As vakar irgi gavau si prietaisa. Jis pas mane normaliai nevekia. Kokiu 10 sekundziu pauže ir nustoja , turi spaudineti migtukus kad vel veiktu . Na cia tikrai ne masazavimas , kntrybes neuztenka. O gal pas mane jis koks sugedes.

QUOTE(endi555 @ 2008 05 08, 14:36)
aisku cia skonio reikalas bet kas liecia ta masazuokli tau vakuumo stiprumas tinka????tas vakuumas toks mazas, kad as nieko nejauciu...su paprasta gumine taure tai nors normalu vakuuma galima pasidaryti...nu man tai nepatiko iskart ta pacia diena grazinau schmoll.gif

Turiu minti irgi grazinti. O nebuvo problemu su grazinimu , o kaip pinigus grazino g.gif

P.S Sio masazuoklio laukiau daugiau nei du menesius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingri: 03 liepos 2008 - 08:30
QUOTE(iingri @ 2008 07 03, 09:29)
As vakar irgi gavau si prietaisa. Jis pas mane normaliai nevekia. Kokiu 10 sekundziu pauže ir nustoja , turi spaudineti migtukus kad vel veiktu .  Na cia tikrai ne masazavimas , kntrybes neuztenka.  O gal pas mane jis koks sugedes.
Turiu minti irgi grazinti.  O nebuvo problemu su grazinimu , o kaip pinigus grazino  g.gif

P.S  Sio  masazuoklio laukiau daugiau nei du menesius  doh.gif

nu tai nelauk ir grąžink galima ghrąžinti per 14 dienų..kai gavai tą daiktą tai ten turėjo būti lapas įdėtas skirtas grąžinimui...ten dar turėsi įrašyti priežastį kodėl nori grąžinti ir viskas..pinigus grąžins panašiai per tiek pat laiko kaip ir prekė keliavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2008 07 03, 08:29)

P.S  Sio  masazuoklio laukiau daugiau nei du menesius  doh.gif

Aš treniruoklio laukiau 3 mėn,paskui užsisakiau šortukus,ir kaip paskambino patvirtinti užsakymą.Sakau tikiuosi jau ne teks laukti 3 mėn,ne ne per 2 sav atsiųsime.Taigi jau praėjo virš 3 mėn ir nieko,bet jei ir atsiųs,atsisakysiu pašte siuntinio.Reikės nuvaryti į senius ir nusipirkti man tuos šortus ir be jokių pristatymo mokesčių cool.gif
Atsakyti
Pries keleta menesiu isigijome dormeo ciuzini ir tikrai nenuwyle thumbup.gif siaip tikejaus, kad bus ciuzinys kaip ciuzinys nk ypatingo, bet tikrai gera ant jo miegot. Maniskis juo labai patenkintas. + dar gawome pagalwe dowanu smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau susigundė "Rovus" drabužių garintuvu - įdomu, kaip kokybė g.gif
Atsakyti
ar zinot kokiu atsiliepimu apie sia Air Lounge pripučiama sofa blink.gif
Atsakyti
nieks neturit atsiliepimu?
Atsakyti
ab rocket turiu ir esu patenkinta.. pirmas savaites buvau labai uzsidegus juo sportuoti ir jau po savaites mb sake, kad pilvukas mazeja biggrin.gif na aisku prie viso to dar laikiausi dietos ir daug daug vaiksciojau smile.gif
dabar numeciau doh.gif
bet vat tikrai jauciu jo poveiki, nes anksciau pati padaryti atsilenkimus sugebedavau vos 10.. dabar padarau 100 thumbup.gif thumbup.gif

mano sesuo, kai ji pamate sake, kad jis per brangus, nes treniruoja viena raumenu grupe, bet as siaubinga tingine, tai man kol idomu, tol naudos yra .. pati isvis nieko nedaryciau smile.gif

Zodziu.. as patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 22 liepos 2008 - 09:13