Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(infernal @ 2005 07 11, 11:41)
bet kiek girdejau kas turi is pazistamu nusipirke cosmodiska kur reklamuoja tai sake seniau nugaros nesulengdavo dabar tai zymiai geriau nors viena preke ten tikrai veiksmingga smile.gif

Tai kaip ten su tuo cosmodisku? Nes mama tėčiui nori nupirkti blink.gif gal kas bandėt?
Atsakyti
Fabijoniškėse, naujame prekybos centre Mandarinas, mačiau parduotuvytę "top shop" - ten yra visos prekės, parduodamos per TV shopą in real, galima viską apčiupinėti ir ko gero gauti vienokią ar kitokią konsultaciją iš pardavėjų.. galų gale pačiupinėjus matosi iš kokio materiolo pagaminti daiktai..
Atsakyti
Jo, jo. Ir aš buvau MANDARINE Top Shop. Visai neblogai ateini pačiupinėji ir matai kas prie ko. Planuoju pirkti tas kelnes kur viska apspaudžia tai nors dydį galėsiu nbormaliai išsirinkti! thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi patiko magik bulet, dabar reikės ieškoti tome philips, juk kur 300 ir 70, kaina žiauriai skiriasi ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit Cosmodiska (ar kaip jis ten tiksliai rasosi)? Ar geras daiktas? Ar bent kiek padeda? Nieko panasaus nei vaistinese, nei normaliuose parduotuvese ner, tai negaliu palyginti.
Atsakyti
Tai kaip ten su apspaudzianciom kelnem - Slim Siluet, ar kaip ten jos g.gif idomu but isgirst komentaru ax.gif
"dirbu pastininke, nesioju laiskus, kuriu visiems taip truksta...." tongue.gif Cosmodiska gundemes pirkt, bet daktarai iskritikavo...
Atsakyti
mano babulka, uzsikabina ant tu reklamu... Pirmiau nusipirko kojom masazuokli...nu ir ka? po savaites buvo nepatenkinta.... cry.gif paskui kosmodiskas. Oi kokia ji buvo patenkinta tongue.gif .... bet tik tai truko 10 dienu. sad.gif Nu o paskutinis bandymas tai sanariams magnetines juosteles.... aisku nusivyle. Mes jau jai aiskinom, kad nepirktu nieko, tai tik pinigu svaistymas ir juk stebuklu nera!!!
Atsakyti
Mano manymu šių daiktų kaina kelis kartus mažesnė, negu yra iš tikrųjų, tą trijų skyrių keptuvių rinkinį (dvi keptuvės ir dangtis) mačiau kauno bazėse už 39 Lt. Idomiai skamba ir ta stebuklingų natūralių tablečių reklama (lyg reduse fat fast vadinasi): užgert tablete dviem stiklinėm vandens. Man atrodo ir be tabletės prieš valgį išgerus dvi stiklines vandens, mažaisu suvalgysi ir taip greičiau sukūsi.
Atsakyti
Va, ziurejau siandien TV3 ir pamaciau kazkoki ala raumenu treniruokli "Piramyd kazkaip"...99Lt Tokie 2 trikampiukai spyruokliniu laideliu sujungti. Jauciu cia vel is tos "pilvo kratytuvu" serijos g.gif Buvo kiles noras uzsisakyti, bet suabejojau kazkaip g.gif Kokia jusu nuomone siuo klausimu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2005 11 07, 18:10)
Va, ziurejau siandien TV3 ir pamaciau kazkoki ala raumenu treniruokli "Piramyd kazkaip"...99Lt Tokie 2 trikampiukai spyruokliniu laideliu sujungti. Jauciu cia vel is tos "pilvo kratytuvu" serijos g.gif Buvo kiles noras uzsisakyti, bet suabejojau kazkaip g.gif  Kokia jusu nuomone siuo klausimu?  unsure.gif

Nemanau, kad jie veiksmingi schmoll.gif Kažkada turėjau diržą iš tos serijos, dėja jokių rezultatų nesulaukiau
Atsakyti
klaipėdoj, tilžės turgavietėj, magic bulets, lygiai tokioje pat pakuotėje, kaip ir nuorodoje, tik 130 lt. sad.gif bet kai prieš tai mačiau tomas philipse, už 69, tai nelabai ranka kilo pirkti. na o dabar tomas philips klaipėdoje iš vis dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 09 16, 15:13)
draugei anyta uzsake ta triju "skyriu" keptuve. Siaubas-plonos skardos lakstas doh.gif

Ta triju skyriu keptuve mes nusipirkom Gariunu turguje uz 20 Lt, o TV shope buvo uz 99 Lt, o slamstas visiskas !
Atsakyti