QUOTE(aukseliss @ 2009 12 15, 10:13)
Aš dariau vakar tinginį pagal Cipciuko recepta, bet kažkodėl man jis nesustingo

Sviesta pirkau tikrai GERĄ 200 g, sudėjau 2,5 pakelių sausainių, gal reikėjo dėti visus tris

O kondensuoto pieno supyliau skardinę. Bet kondensuoto pieno yra kelių rušių vieni tirštesni kiti skystesni, kur aš pirkau buvo toks poskystis, gal dėl to nesustingo
Nu negaliu sakyt, kad visiškai košė, bet pjaustyt nelabai išeina
Sausainių per mažai. Aš dedu 3,5 pakelio, ir minkšas būna, kas mėgsta kietesnį, 4 deda.
Ir masė paruošta pilti ant sausainių tada, kai pradeda tirštėti, o ne tiesiog sumaišius produktus. Kad greičiau tirštėtų, galima įdėt šaukštą cukraus.
Beje, kaitinant ilgiau, skonis bus toks karamelinis, jei kas mėgsta (aš karamelinio tinginio

, tai stengiuosi kuo trumpiau kaitint, pradeda tirštėt, ir pilu.
Parašykit, kokį kondensuotą dėjot, čia irgi gali būt problema, kaip sakė Jucy