Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

QUOTE(Boni @ 2010 06 02, 17:38)
Na tikrai,kad oho!Dar niekad negirdėjau ,kad 5 penktos klasės bus...Tai kiek mokinių viso?O ar teisybė,kad jau ruošia iš vidurinės į gimnaziją daryti?O pas jus ten iki 12 mokina ar ne?

Mes atsakymus įstojom ar ne sužinosim tik 06,18 nežinau kur reiks pasiduoti jei neįstotume... doh.gif

Gimnazija dar ateity ax.gif Moko iki 12 klasės.
Įstosit, tikrai mirksiukas.gif Penktokai jūs būsit? Iš kur?
Atsakyti
Nunešiau šiandien visus dok. Pražiopsojau uniformų matavimą doh.gif Turbūt teks trenktis į tą firmą dabar.. Pas pavaduotoją 2 segtuvai-Vėtrungė ir Papartis smile.gif Paparčiokai renkasi į "ė" klasę, ne e smile.gif [Ir aš toj mokiausi smile.gif ] Auklėtoja dar nežinoma.
P.s. Pastebėjau, pažiūrėjus senas uniformas,kad ir modeliai kitų skiriasi, ir medžiagos, ir spalvos šiek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 04 birželio 2010 - 12:17
Taip,Kurmeli,į penktą.Irgi iš Paparčio smile.gif
Atsakyti
Nu va, atnešu dar vieną naujieną, bent jau man..... visi penktokai turės elektroninius dienynus, kuriuose bus įrašyti jų pažymiai, pastabos, pagyrimai. Jis atstos paprastą pažymių knygutę ax.gif Tėvai internetu kasdien galės sekti kokį pažymį vaikas gavo, mokytojų pastabas ir t.t. Labai geras daiktas rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 06 04, 15:57)
Nu va, atnešu dar vieną naujieną, bent jau man..... visi penktokai turės elektroninius dienynus, kuriuose bus įrašyti jų pažymiai, pastabos, pagyrimai. Jis atstos paprastą pažymių knygutę ax.gif Tėvai internetu kasdien galės sekti kokį pažymį vaikas gavo, mokytojų pastabas ir t.t. Labai geras daiktas rolleyes.gif  4u.gif

Laabai fainai smile.gif Ir viskas bus surašoma tą pačią dieną? O tai paprastos knygelės jau nebebus? Kažka esu apie tokius girdėjusi..
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 06 04, 20:14)
Laabai fainai smile.gif Ir viskas bus surašoma tą pačią dieną? O tai paprastos knygelės jau nebebus? Kažka esu apie tokius girdėjusi..

Nu dėl kiekvienos dienos negarantuoju net už save ax.gif Bet tikrai manau, kad dažniau nei į knygutes kartais, nes būna tokių atvejų, kad mokiniai nesusirašo, o auklėtoja renka pvz dukart per mėnesį....tai čia greičiau viskas atsiras. O be to, pastabas galės rašyt mokytojai, šiaip kažkokius pastebėjimus, gal net užduotis, namų darbus, na, pagal galimybes. Galės ir tėvai ir vaikai pvz. su mokytoju susisiekti, žinutę parašyti biggrin.gif ax.gif Aišku, namų darbų kasdien irgi vargiai įmanoma, bet daugiau mažiau, aš įsivaizduoju, kad bus geriau nei knygutės. Jau ir šiais metais tas buvo praktikuojama, bent jau girdėjau tik gerus atsiliepimus.

Paprastos knygutės nebus kiek suprantu, nebent jeigu tėvai neturi galimybės prie interneto prieiti ir pageidaus, tada bus tam vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 06 04, 15:57)
Nu va, atnešu dar vieną naujieną, bent jau man..... visi penktokai turės elektroninius dienynus, kuriuose bus įrašyti jų pažymiai, pastabos, pagyrimai. Jis atstos paprastą pažymių knygutę ax.gif Tėvai internetu kasdien galės sekti kokį pažymį vaikas gavo, mokytojų pastabas ir t.t. Labai geras daiktas rolleyes.gif  4u.gif

O ką daryt jeigu jis beveik niekad nepasikrauna???? Prie jo negali ne tik mokiniai su tevais prisijunkti bet ir mokytojai.
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, iki kada vėliausiai galima užsisakyti uniforminį švarką siūti?
O jei nespėsim, tai kuriam Bazės sandėlyje galima panašų nusipirkti?

P.S1. Boni, ar įstojot kur norėjot? mirksiukas.gif
P.S2. Kurmeli, ar jau baigė formuot klases, ar paskyrė auklėtoją naujai klasei? 4u.gif
Atsakyti
Sveika,Glacier smile.gif

Įstojom.Nebuvo labai jau didelis tas konkursas,bet labai apsidžiaugėm kad nebuvom tų neįstojųsių sąrašuose... bigsmile.gif

Į 6 klasę nepriemė nei vieno doh.gif

O tai uniformas vistiek kažkur siūna kažkokia vienas siuvėja ar siuvykla,ar kažkaip kitaip?Bazėj kai nupirksit,tai žiūrėk viena skirtingai ir vaikščios... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 06 28, 16:05)
Sveika,Glacier  smile.gif

Įstojom.Nebuvo labai jau didelis tas konkursas,bet labai apsidžiaugėm kad nebuvom tų neįstojųsių sąrašuose...  bigsmile.gif
O tai uniformas vistiek kažkur siūna kažkokia vienas siuvėja ar siuvykla,ar kažkaip kitaip?Bazėj kai nupirksit,tai žiūrėk viena skirtingai ir vaikščios... ax.gif

Na va, kaip smagu, sveikinu drinks_cheers.gif 4u.gif
Kai nešiau dokus, pažiūrėjau, kokias išparduoda uniformas. Nevienodos jos, skiriasi šiek tiek ir modeliukai švarkelių, ir medžiaga, bet spalva visumoj panaši. Išvežiau savąją į kaimą, tai dabar reiks ieškotis tos firmos. Sakau, jei paveluotume užsisakyt, tai nors bazėj nupirkt. Pavaduotoja sakė, kad kiti ten perka.
O kaip jūsiškėj mokykloj ar yra uniformos?
Atsakyti
QUOTE(dovi666 @ 2010 06 07, 10:06)
O ką daryt jeigu jis beveik niekad nepasikrauna???? Prie jo negali ne tik mokiniai su tevais prisijunkti bet ir mokytojai.

Nu jau čia tai netiesą sakot......kiek kartų bandėt? Būna, kad neužsikrauna, bet ne ištisai, tyčia teiravausi mokytojos, tai liepė dažniau prie kompiuterio eiti ir domėtis tongue.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 06 28, 13:49)
P.S2. Kurmeli, ar jau baigė formuot klases, ar paskyrė  auklėtoją naujai klasei?  4u.gif

Baigė ax.gif Dvi naujos klasės - D - "Suzuki" mokyklos mokiniai, auklėtoja turėtų būti I. Stonienė, E - "Paparčio" - Paužienė T. Bet neapmėtykit akmenimis, jei kas pasikeis blush2.gif

Dėl uniformų....
"TOMETA", Lietuvos ir Vokietijos UAB
Įmonės kodas 110559074
Draugystės g. 19, LT-51230, KAUNAS (37) 455185
Kontaktinis asmuo:
Edita Činčikaitė, Direktorius
Šiaip mokyklos puslapyje yra visa informacija, bet man jos dabar neatidaro, dar galima pirktis medžiagą patiems ir siūtis pagal modelį pas savo siuvėją, gal pigiau būtų g.gif O iš Bazės tikrai nemažai vaikų perka uniformas, bet aš stengčiausi pirkti tą tikrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 06 29, 16:10)
g.gif O iš Bazės tikrai nemažai vaikų perka uniformas, bet aš stengčiausi pirkti tą tikrą blush2.gif

Na mes planuojam siūtis, bet kartais galim nesuspėt (vėliau pasisiūsim), tai dėl visa ko pažiūrėjau bazėj-visai nieko tie švarkeliai, gana gražūs, ir 50Lt tekainuoja, tik nežinau kokia turi būti spalva ax.gif Tinklapy neradau, Kurmeli, help smile.gif
Atsakyti