Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

Norejau paklaust Kurmelio, kodel man į emailą atėjo laiškas su užpildymo forma, mano vardu ir kitais duomenim? Aš tą formą jau esu užpildžius g.gif kam čia dar siųst?
P.s. Paskui maniškę mergelę atbėga visa jos "xebra" biggrin.gif laikykitės Urbšio mkkl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 04 23, 12:31)
Norejau paklaust Kurmelio, kodel man į emailą atėjo laiškas su užpildymo forma, mano vardu ir kitais duomenim? Aš tą formą jau esu užpildžius g.gif  kam čia dar siųst?
P.s. Paskui maniškę mergelę atbėga visa jos "xebra" biggrin.gif laikykitės Urbšio mkkl biggrin.gif

Nu žinok nieko nežinau...bet aš pasiklausiu, tik vėliau, tai tada ir parašysiu gal ką išsamiau ax.gif
Kokia ta chebra? Didelė? Tikiuosi, visi į mano klasę nesugužės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 04 17, 21:43)
Siaip testuose dazniausiai padaro pora klaidu smile.gif

Prognozuoju, kad į pagilintą 4u.gif ax.gif

QUOTE(redži @ 2010 04 18, 13:32)
O aš beveik norėčiau, kad naujokams formuotų naują klasę, nes būtų lengviau adaptuotis naujokėliams tarp tokių pačių.O dėl tėvų pageidavimo sustiprintos anglų grupės,manau atsižvelgta nebus, čia jau kaip vaikas su savo žiniomis pasirodys-taip ir bus, nors labai norėtųsi tos sustiprintos... ax.gif peržiūrėjau dabartinių ketvirtokų nuotraukytes-tai, žiūriu kad berniukų ir čia daugiau, nei mergaičių žymiai, o gaila ,nes mano vaikas su mergaitėm geriau subendrauja, na matysim ...
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif

Dėl naujokų, gal ir teisybė, jei daug naujokų, taip ir darys rolleyes.gif
Žinai kaip būna su tais tėvais doh.gif Kartais užsimano neįmanomo cool.gif Nesvarbu, kad vaiko žinios porą klasių atgal tik tesiekia doh.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveika, Kurmeli 4u.gif

Gal žinai, ar tiesa, kad jau apie pusė naujos klasės vien"Paparčiukų" susidaro? Jau tada manoji nori eiti į tą klasę. Nzn aš tai jau apsipratus buvau su 5c.. doh.gif
Atsakyti
Norejau paklaust Kurmelio, kodel man į emailą atėjo laiškas su užpildymo forma, mano vardu ir kitais duomenim? Aš tą formą jau esu užpildžius g.gif  kam čia dar siųst?

Nieko nepildyk daugiau 4u.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 04 29, 13:33)
Sveika, Kurmeli  4u.gif

Gal žinai, ar tiesa, kad jau apie pusė naujos klasės vien"Paparčiukų" susidaro? Jau tada manoji nori eiti į tą klasę. Nzn aš tai jau apsipratus buvau su 5c..  doh.gif

parašysiu į A.Ž. daugiau 4u.gif
Aš dar girdėjau, kad Suzuki mokyklos mokiniai susidomėję mūsų mokykla rolleyes.gif
Na, jei iš tikrųjų taip bus, taviškei tikrai geriau su klasiokais negu vienai, gaila truputį, bet ką dabar.... ax.gif
Atsakyti

Mes irgi paskui Jūsiškę ko gero bėgsim cool.gif . Labai jau gaila su drauge išsiskirt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusyte @ 2010 05 11, 17:03)
Mes irgi paskui Jūsiškę ko gero bėgsim  cool.gif . Labai jau gaila su drauge išsiskirt smile.gif

Nu va kaip smagu smile.gif kuo daugiau kompanijos, tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
Na kaip ten situacija su penktokais? Ar susirinko pilna papildoma klasė, kuri auklėtoja bus? Mes dabar susimėtėm -maniškė nori pas drauges, o nežino tiksliai kurioj klasėj tos draugės (lygtais į a kl sakė, nžn) doh.gif Jau tuoj dokus reiks atnešt ir nežinau dabar ką daryt. Ir ji pati blaškosi. Nebūtų jokių pasirinkimų, tai ramu būtų smile.gif
Atsakyti
Mes kai nešėm dokumentus, tai sakė, kad visus "papartinukus" sukels į vieną klasę (iš "a" klasės dauguma pereina į Urbšio vid.). Bus penkios 5-tos klasės. Dėl auklėtojos dar tada nebuvo aišku smile.gif Nesimėtykit, ateikit pas visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusyte @ 2010 06 02, 15:01)
Mes kai nešėm dokumentus, tai sakė, kad visus "papartinukus" sukels į vieną klasę (iš "a" klasės dauguma pereina į Urbšio vid.). Bus penkios 5-tos klasės. Dėl auklėtojos dar tada nebuvo aišku smile.gif Nesimėtykit, ateikit pas visus smile.gif

O, tai tvarkoj tada, eisim su savais smile.gif Tik maniškė matyt nelabai suprato, gal draugės irgi ne ką težinojo.
Jau net 5 penktos klasės, oho smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 06 02, 13:56)
Na kaip ten situacija su penktokais? Ar susirinko pilna papildoma klasė, kuri auklėtoja bus? Mes dabar susimėtėm -maniškė nori pas drauges, o nežino tiksliai kurioj klasėj tos draugės (lygtais į a kl sakė, nžn) doh.gif Jau tuoj dokus reiks atnešt ir nežinau dabar ką daryt. Ir ji pati blaškosi. Nebūtų jokių pasirinkimų, tai ramu būtų smile.gif

QUOTE(Dusyte @ 2010 06 02, 14:01)

Va va, tikrai bus penkios 5-okų klasės thumbup.gif biggrin.gif O kai nueisit, sakykit, kad norit su savais ir bus tvarkoj, jum gi nebūtina raidę parašyt ax.gif Dėl auklėtojos ir aš nežinau dar nieko, bet šiom dienom vis tiek turi išaiškėt unsure.gif Svarbu, kad aš žinau savo biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai,kad oho!Dar niekad negirdėjau ,kad 5 penktos klasės bus...Tai kiek mokinių viso?O ar teisybė,kad jau ruošia iš vidurinės į gimnaziją daryti?O pas jus ten iki 12 mokina ar ne?

Mes atsakymus įstojom ar ne sužinosim tik 06,18 nežinau kur reiks pasiduoti jei neįstotume... doh.gif
Atsakyti