valgykla - nesiskundzia
kadangi baiginejasi pirmieji metai sioje m-kloje, jau susidariau siokia tokia nuomone apie m-kla. Perkeldinojom is kitos m-klos, kurioje maniske nepritapo klasej (mat nejo kartu parukyt ar isgert sidro po pamoku
), klasej labai greit pritapo, susirado draugiu, veiklos per akis, mokytojai tikrai nosies nekrapsto ir grieztoki, el. dienyne nepatingi pastabas surasyt
pradzioj sakyciau net nusimoke vaikas, nes reikalavimai didesni nei senojoj m-kloj, daugiau namu darbu, bet pamazu jau i vezes istojo ir vidurkis kyla
klases mokytoja irgi superine, visada rupinasi vaikais, domisi ju pazymiais, jei gauna kuris neigiama ivertinima, stengiasi pati issiaiskint uz ka, kai buna sokiai - visada vaikus priziuri iki sokiu pabaigos, vaziuoja kartu i ivairias isvykas ir t.t., vis gi prasideda aukletiniams paauglyste, yra kur nervus pagadint.. zodziu super
valgykla - nesiskundzia
valgykla - nesiskundzia
QUOTE(Gabe @ 2010 04 09, 23:25)
kadangi baiginejasi pirmieji metai sioje m-kloje, jau susidariau siokia tokia nuomone apie m-kla. Perkeldinojom is kitos m-klos, kurioje maniske nepritapo klasej (mat nejo kartu parukyt ar isgert sidro po pamoku
), klasej labai greit pritapo, susirado draugiu, veiklos per akis, mokytojai tikrai nosies nekrapsto ir grieztoki, el. dienyne nepatingi pastabas surasyt
pradzioj sakyciau net nusimoke vaikas, nes reikalavimai didesni nei senojoj m-kloj, daugiau namu darbu, bet pamazu jau i vezes istojo ir vidurkis kyla
klases mokytoja irgi superine, visada rupinasi vaikais, domisi ju pazymiais, jei gauna kuris neigiama ivertinima, stengiasi pati issiaiskint uz ka, kai buna sokiai - visada vaikus priziuri iki sokiu pabaigos, vaziuoja kartu i ivairias isvykas ir t.t., vis gi prasideda aukletiniams paauglyste, yra kur nervus pagadint.. zodziu super
valgykla - nesiskundzia
valgykla - nesiskundzia
Va kaip smagu
Labai aciu uz info
Del mokytoju - parasiau i az.
Planuoju paskubeti kita savaite. Labai gaila, kad prazioplinau atviru duru dienas. Gal zinote pas ka nuejus reikia kreiptis uzsirasymui? Direktoriu? Pavaduotoja?
Aciu dar karta
Planuoju paskubeti kita savaite. Labai gaila, kad prazioplinau atviru duru dienas. Gal zinote pas ka nuejus reikia kreiptis uzsirasymui? Direktoriu? Pavaduotoja?
Aciu dar karta
QUOTE(Razinka @ 2010 04 10, 07:47)
Labai aciu uz info
Aciu dar karta
Aciu dar karta
Pavaduotoja B. Višinskienė
Dėl pirmokų mokytojų parašysiu į a.ž.
Kurmeli - dar karta labai aciu
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 10, 10:34)
Pavaduotoja B. Višinskienė
2 aukšte jos kabinetas, o pirmame - klasė, kurioje ji dirba, na, tai ten ir ieškoti jos reikėtų
Višinskienė mano pirmoji mokytoja
Kurmeli, kaip sekas? Gal jau darbuojiesi ar tik nuo rudenio? Kaip su penktokais? ar susirinks dar papildoma nauja klasė? Dukra mano gerokai pergyvena, kaip reikės eiti į naują ir nepažįstamą kl, kur visi susibendravę, bijo kad nedraugaus niekas
Prašymą aš jau parašiau, o iki kada reikia atnešt likusius dokus?
QUOTE(Glacier @ 2010 04 13, 09:29)
Nereali mokytoja tuomet buvo, gal su laiku pasikeitė 
Kurmeli, kaip sekas? Gal jau darbuojiesi ar tik nuo rudenio? Kaip su penktokais? ar susirinks dar papildoma nauja klasė? Dukra mano gerokai pergyvena, kaip reikės eiti į naują ir nepažįstamą kl, kur visi susibendravę, bijo kad nedraugaus niekas
Nereali ji ir dabar
Na, visdar draugaujam su dukra namuose, į darbą nuo rugpjūčio pabaigos eisiu
Laukiat rugsėjo?
QUOTE(Glacier @ 2010 04 13, 11:29)
Nereali mokytoja tuomet buvo, gal su laiku pasikeitė 
noriu ir aš prisijungti prie šios temos,buvome mokyklos atvirų durų dienoj, labai patiko mano sūnui, klasės gražios,mokytojos visos labai maloniai kalbėjo, mano vaikinas atrodo apsisprendė į 5-tą klasę čia eiti, tik sakykit, ar visi penktokai rytinėj pamainoj mokosi?Ir dar, patarkyte, į kurią klasę prašytis, A, B, ar C, kuo jos skiriasi? Turbūt,vieną klasę ar kelias formuos iš savų ketvirtokų, dar girdėjau, kad skirstomi vaikai pagal užsienio kalbos žinias. Kaip? Gal žinote tą tvarką?
Mano vaikis tai visai nepergyvena, kaip priims jį ten nauji klasiokai, užtai aš pergyvenu, neramu , nes maniškis dideliu komunikabilumu nepasižymi, toks"pats sau režisierius"
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 13, 11:29)
Na, visdar draugaujam su dukra namuose, į darbą nuo rugpjūčio pabaigos eisiu
Penktokų laukiu kaip neišvengiamo rudens
Viskas bus gerai dukrai, pašefuosim mes ją
O dokumentus atnešit kai ir jūs gausit tą pažymėjimą
Laukiat rugsėjo?
Laukiat rugsėjo?
O, tai dar atostogaukit, toli tas penktokų ruduo
Dėkui už gerą žodį, vis ramiau ant dūšios
Redži, 5 a,b ir c klases jau yra mokyklos dabartiniai ketvirtokai. Jei nesutilps naujokai i sias esamas klases, tai darys dar nauja atskira. Tiek zinau, Kurmelis kai gales daugiau paaiskins. Ai, dar zinau, kad 5 klases is ryto mokosi.
QUOTE(redži @ 2010 04 13, 18:45)
noriu ir aš prisijungti prie šios temos,buvome mokyklos atvirų durų dienoj, labai patiko mano sūnui, klasės gražios,mokytojos visos labai maloniai kalbėjo, mano vaikinas atrodo apsisprendė į 5-tą klasę čia eiti, tik sakykit, ar visi penktokai rytinėj pamainoj mokosi?Ir dar, patarkyte, į kurią klasę prašytis, A, B, ar C, kuo jos skiriasi? Turbūt,vieną klasę ar kelias formuos iš savų ketvirtokų, dar girdėjau, kad skirstomi vaikai pagal užsienio kalbos žinias. Kaip? Gal žinote tą tvarką?
Mano vaikis tai visai nepergyvena, kaip priims jį ten nauji klasiokai, užtai aš pergyvenu, neramu , nes maniškis dideliu komunikabilumu nepasižymi, toks"pats sau režisierius"
Smagu, kad patiko
Į kurią klasę prašytis....
Dėl anglų, kiekvienoj klasėj vaikus skirsto į pagilintą anglų k. grupę ir nepagilintą grupes. Nepagilintoj moko normaliu lygiu, pagilintoj šiek tiek daugiau reikalauja. Jei vaikas geba, moka - tik į pagilintą
QUOTE(Glacier @ 2010 04 14, 21:16)
O, tai dar atostogaukit, toli tas penktokų ruduo
Baaisiai laukiam ir mes, kur gi ne
Susižinojo, kad jos viena draugė gimnaste mokinasi toj pačioj klasėj, paskui šiandien susipažino kieme su kita mergaite, vėl gi iš 5c, tai jau visai smagi, susitarė net kad kartu eis į pamokas 
Redži, 5 a,b ir c klases jau yra mokyklos dabartiniai ketvirtokai. Jei nesutilps naujokai i sias esamas klases, tai darys dar nauja atskira. Tiek zinau, Kurmelis kai gales daugiau paaiskins. Ai, dar zinau, kad 5 klases is ryto mokosi.
Nu va kaip smagu
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 17, 10:56)
Nu va kaip smagu
O jum nesiūlė į D klasę? Siūlė rinktis iš esamų?
Dukra bus pagilintoj anglų? 
Tuokart nieko nesiūlė. Užpildžiau tą prašymą su prierašu ir tiek.
As tai nieko pries pagilinta anglų - cia jau tamsta mokytoja turės žinias patikrint
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 17, 11:56)
Smagu, kad patiko
Visi mokiniai mokosi iš ryto, tik išlyginamosios klasės (ten nuo 8kl kai kurie mokiniai) mokosi popiet
Nu kuri labiau patinka
kai kas renkasi pagal auklėtojas, kai kas pagal draugus
Šiaip naujokus tikrai žada talpinti į naują klasę D, bet jei bus nedaug, matyt išskirstys į esamas. Va pvz. Glacier įsiprašė į C
A B C nesiskiria šiaip niekuo, nei mokymosi lygiu, niekuo
Dėl anglų, kiekvienoj klasėj vaikus skirsto į pagilintą anglų k. grupę ir nepagilintą grupes. Nepagilintoj moko normaliu lygiu, pagilintoj šiek tiek daugiau reikalauja. Jei vaikas geba, moka - tik į pagilintą
Nežinau ar aišku. Klauskit
Nu va kaip smagu
O jum nesiūlė į D klasę? Siūlė rinktis iš esamų?
Dukra bus pagilintoj anglų? 
Nu va kaip smagu
O aš beveik norėčiau, kad naujokams formuotų naują klasę, nes būtų lengviau adaptuotis naujokėliams tarp tokių pačių.O dėl tėvų pageidavimo sustiprintos anglų grupės,manau atsižvelgta nebus, čia jau kaip vaikas su savo žiniomis pasirodys-taip ir bus, nors labai norėtųsi tos sustiprintos...
Labai ačiū už atsakymą