QUOTE(redži @ 2010 04 13, 18:45)
noriu ir aš prisijungti prie šios temos,buvome mokyklos atvirų durų dienoj, labai patiko mano sūnui, klasės gražios,mokytojos visos labai maloniai kalbėjo, mano vaikinas atrodo apsisprendė į 5-tą klasę čia eiti, tik sakykit, ar visi penktokai rytinėj pamainoj mokosi?Ir dar, patarkyte, į kurią klasę prašytis, A, B, ar C, kuo jos skiriasi? Turbūt,vieną klasę ar kelias formuos iš savų ketvirtokų, dar girdėjau, kad skirstomi vaikai pagal užsienio kalbos žinias. Kaip? Gal žinote tą tvarką?
Mano vaikis tai visai nepergyvena, kaip priims jį ten nauji klasiokai, užtai aš pergyvenu, neramu , nes maniškis dideliu komunikabilumu nepasižymi, toks"pats sau režisierius"
Smagu, kad patiko

Visi mokiniai mokosi iš ryto, tik išlyginamosios klasės (ten nuo 8kl kai kurie mokiniai) mokosi popiet
Į kurią klasę prašytis....

Nu kuri labiau patinka

kai kas renkasi pagal auklėtojas, kai kas pagal draugus

Šiaip naujokus tikrai žada talpinti į naują klasę D, bet jei bus nedaug, matyt išskirstys į esamas. Va pvz. Glacier įsiprašė į C

A B C nesiskiria šiaip niekuo, nei mokymosi lygiu, niekuo
Dėl anglų, kiekvienoj klasėj vaikus skirsto į pagilintą anglų k. grupę ir nepagilintą grupes. Nepagilintoj moko normaliu lygiu, pagilintoj šiek tiek daugiau reikalauja. Jei vaikas geba, moka - tik į pagilintą

Nežinau ar aišku. Klauskit
QUOTE(Glacier @ 2010 04 14, 21:16)
O, tai dar atostogaukit, toli tas penktokų ruduo

Baaisiai laukiam ir mes, kur gi ne
Dėkui už gerą žodį, vis ramiau ant dūšios

Susižinojo, kad jos viena draugė gimnaste mokinasi toj pačioj klasėj, paskui šiandien susipažino kieme su kita mergaite, vėl gi iš 5c, tai jau visai smagi, susitarė net kad kartu eis į pamokas
Redži, 5 a,b ir c klases jau yra mokyklos dabartiniai ketvirtokai. Jei nesutilps naujokai i sias esamas klases, tai darys dar nauja atskira. Tiek zinau, Kurmelis kai gales daugiau paaiskins. Ai, dar zinau, kad 5 klases is ryto mokosi.
Nu va kaip smagu

O jum nesiūlė į D klasę? Siūlė rinktis iš esamų?

Dukra bus pagilintoj anglų?