Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

kadangi baiginejasi pirmieji metai sioje m-kloje, jau susidariau siokia tokia nuomone apie m-kla. Perkeldinojom is kitos m-klos, kurioje maniske nepritapo klasej (mat nejo kartu parukyt ar isgert sidro po pamoku doh.gif ), klasej labai greit pritapo, susirado draugiu, veiklos per akis, mokytojai tikrai nosies nekrapsto ir grieztoki, el. dienyne nepatingi pastabas surasyt biggrin.gif pradzioj sakyciau net nusimoke vaikas, nes reikalavimai didesni nei senojoj m-kloj, daugiau namu darbu, bet pamazu jau i vezes istojo ir vidurkis kyla smile.gif klases mokytoja irgi superine, visada rupinasi vaikais, domisi ju pazymiais, jei gauna kuris neigiama ivertinima, stengiasi pati issiaiskint uz ka, kai buna sokiai - visada vaikus priziuri iki sokiu pabaigos, vaziuoja kartu i ivairias isvykas ir t.t., vis gi prasideda aukletiniams paauglyste, yra kur nervus pagadint.. zodziu super thumbup.gif
valgykla - nesiskundzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2010 04 09, 23:25)
kadangi baiginejasi pirmieji metai sioje m-kloje, jau susidariau siokia tokia nuomone apie m-kla. Perkeldinojom is kitos m-klos, kurioje maniske nepritapo klasej (mat nejo kartu parukyt ar isgert sidro po pamoku  doh.gif ), klasej labai greit pritapo, susirado draugiu, veiklos per akis, mokytojai tikrai nosies nekrapsto ir grieztoki, el. dienyne nepatingi pastabas surasyt  biggrin.gif  pradzioj sakyciau net nusimoke vaikas, nes reikalavimai didesni nei senojoj m-kloj, daugiau namu darbu, bet pamazu jau i vezes istojo ir vidurkis kyla  smile.gif klases mokytoja irgi superine, visada rupinasi vaikais, domisi ju pazymiais, jei gauna kuris neigiama ivertinima, stengiasi pati issiaiskint uz ka, kai buna sokiai - visada vaikus priziuri iki sokiu pabaigos, vaziuoja kartu i ivairias isvykas ir t.t., vis gi prasideda aukletiniams paauglyste, yra kur nervus pagadint..  zodziu super  thumbup.gif
valgykla - nesiskundzia  rolleyes.gif

Va kaip smagu thumbup.gif Kokia auklėtoja? ax.gif
Atsakyti
Labai aciu uz info 4u.gif

Del mokytoju - parasiau i az.

Planuoju paskubeti kita savaite. Labai gaila, kad prazioplinau atviru duru dienas. Gal zinote pas ka nuejus reikia kreiptis uzsirasymui? Direktoriu? Pavaduotoja?

Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Razinka @ 2010 04 10, 07:47)
Labai aciu uz info  4u.gif

Del mokytoju - parasiau i az.

Planuoju paskubeti kita savaite. Labai gaila, kad prazioplinau atviru duru dienas. Gal zinote pas ka nuejus reikia kreiptis uzsirasymui? Direktoriu? Pavaduotoja?

Aciu dar karta  4u.gif

Pavaduotoja B. Višinskienė ax.gif 2 aukšte jos kabinetas, o pirmame - klasė, kurioje ji dirba, na, tai ten ir ieškoti jos reikėtų bigsmile.gif
Dėl pirmokų mokytojų parašysiu į a.ž.
Atsakyti
Kurmeli - dar karta labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 10, 10:34)
Pavaduotoja B. Višinskienė ax.gif 2 aukšte jos kabinetas, o pirmame - klasė, kurioje ji dirba, na, tai ten ir ieškoti jos reikėtų bigsmile.gif
Dėl pirmokų mokytojų parašysiu į a.ž.

Višinskienė mano pirmoji mokytoja thumbup.gif Nereali mokytoja tuomet buvo, gal su laiku pasikeitė smile.gif
Kurmeli, kaip sekas? Gal jau darbuojiesi ar tik nuo rudenio? Kaip su penktokais? ar susirinks dar papildoma nauja klasė? Dukra mano gerokai pergyvena, kaip reikės eiti į naują ir nepažįstamą kl, kur visi susibendravę, bijo kad nedraugaus niekas doh.gif
Prašymą aš jau parašiau, o iki kada reikia atnešt likusius dokus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 13 balandžio 2010 - 09:33
QUOTE(Glacier @ 2010 04 13, 09:29)
Višinskienė mano pirmoji mokytoja  thumbup.gif  Nereali mokytoja tuomet buvo, gal su laiku pasikeitė smile.gif
Kurmeli, kaip sekas? Gal jau darbuojiesi ar tik nuo rudenio? Kaip su penktokais? ar susirinks dar papildoma nauja klasė? Dukra mano gerokai pergyvena, kaip reikės eiti į naują ir nepažįstamą kl, kur visi susibendravę, bijo kad nedraugaus niekas  doh.gif

Nereali ji ir dabar thumbup.gif Kai kas nuogąstauja, kad ji gali nesuderinti pradinių klasių mokytojos darbo su pavaduotojos darbu, bet drįstu teigti, kad tai jai sekasi puikiai, netgi sakyčiau, kad ne visos mokytojos taip puikiai atlieka savo vienintelį darbą kaip ji juos abu ax.gif
Na, visdar draugaujam su dukra namuose, į darbą nuo rugpjūčio pabaigos eisiu biggrin.gif Penktokų laukiu kaip neišvengiamo rudens biggrin.gif lotuliukas.gif Dėl kitos klasės, nežinau, dar truputį anksti teigti, nes dauguma rašosi kai gauna pradinių klasių dokumentus. Viskas bus gerai dukrai, pašefuosim mes ją mirksiukas.gif O dokumentus atnešit kai ir jūs gausit tą pažymėjimą mirksiukas.gif
Laukiat rugsėjo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 04 13, 11:29)
Višinskienė mano pirmoji mokytoja  thumbup.gif  Nereali mokytoja tuomet buvo, gal su laiku pasikeitė smile.gif
Kurmeli, kaip sekas? Gal jau darbuojiesi ar tik nuo rudenio? Kaip su penktokais? ar susirinks dar papildoma nauja klasė? Dukra mano gerokai pergyvena, kaip reikės eiti į naują ir nepažįstamą kl, kur visi susibendravę, bijo kad nedraugaus niekas  doh.gif

noriu ir aš prisijungti prie šios temos,buvome mokyklos atvirų durų dienoj, labai patiko mano sūnui, klasės gražios,mokytojos visos labai maloniai kalbėjo, mano vaikinas atrodo apsisprendė į 5-tą klasę čia eiti, tik sakykit, ar visi penktokai rytinėj pamainoj mokosi?Ir dar, patarkyte, į kurią klasę prašytis, A, B, ar C, kuo jos skiriasi? Turbūt,vieną klasę ar kelias formuos iš savų ketvirtokų, dar girdėjau, kad skirstomi vaikai pagal užsienio kalbos žinias. Kaip? Gal žinote tą tvarką?
Mano vaikis tai visai nepergyvena, kaip priims jį ten nauji klasiokai, užtai aš pergyvenu, neramu , nes maniškis dideliu komunikabilumu nepasižymi, toks"pats sau režisierius" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 13, 11:29)
Na, visdar draugaujam su dukra namuose, į darbą nuo rugpjūčio pabaigos eisiu biggrin.gif Penktokų laukiu kaip neišvengiamo rudens biggrin.gif  lotuliukas.gif Viskas bus gerai dukrai, pašefuosim mes ją mirksiukas.gif O dokumentus atnešit kai ir jūs gausit tą pažymėjimą mirksiukas.gif
Laukiat rugsėjo? biggrin.gif

O, tai dar atostogaukit, toli tas penktokų ruduo biggrin.gif Baaisiai laukiam ir mes, kur gi ne tongue.gif
Dėkui už gerą žodį, vis ramiau ant dūšios ax.gif Susižinojo, kad jos viena draugė gimnaste mokinasi toj pačioj klasėj, paskui šiandien susipažino kieme su kita mergaite, vėl gi iš 5c, tai jau visai smagi, susitarė net kad kartu eis į pamokas smile.gif
Redži, 5 a,b ir c klases jau yra mokyklos dabartiniai ketvirtokai. Jei nesutilps naujokai i sias esamas klases, tai darys dar nauja atskira. Tiek zinau, Kurmelis kai gales daugiau paaiskins. Ai, dar zinau, kad 5 klases is ryto mokosi.
Atsakyti
QUOTE(redži @ 2010 04 13, 18:45)
noriu ir aš prisijungti prie šios temos,buvome mokyklos atvirų durų dienoj, labai patiko mano sūnui, klasės gražios,mokytojos visos labai maloniai kalbėjo, mano vaikinas atrodo apsisprendė į 5-tą klasę čia eiti, tik sakykit, ar visi penktokai rytinėj pamainoj mokosi?Ir dar, patarkyte, į kurią klasę prašytis, A, B, ar C, kuo jos skiriasi? Turbūt,vieną klasę ar kelias formuos iš savų ketvirtokų, dar girdėjau, kad skirstomi vaikai pagal užsienio kalbos žinias. Kaip? Gal žinote tą tvarką?
Mano vaikis tai visai nepergyvena, kaip priims jį ten nauji klasiokai, užtai aš pergyvenu, neramu , nes maniškis dideliu komunikabilumu nepasižymi, toks"pats sau režisierius" tongue.gif

Smagu, kad patiko thumbup.gif Visi mokiniai mokosi iš ryto, tik išlyginamosios klasės (ten nuo 8kl kai kurie mokiniai) mokosi popiet ax.gif
Į kurią klasę prašytis.... g.gif Nu kuri labiau patinka biggrin.gif kai kas renkasi pagal auklėtojas, kai kas pagal draugus ax.gif Šiaip naujokus tikrai žada talpinti į naują klasę D, bet jei bus nedaug, matyt išskirstys į esamas. Va pvz. Glacier įsiprašė į C biggrin.gif A B C nesiskiria šiaip niekuo, nei mokymosi lygiu, niekuo 4u.gif
Dėl anglų, kiekvienoj klasėj vaikus skirsto į pagilintą anglų k. grupę ir nepagilintą grupes. Nepagilintoj moko normaliu lygiu, pagilintoj šiek tiek daugiau reikalauja. Jei vaikas geba, moka - tik į pagilintą bigsmile.gif Nežinau ar aišku. Klauskit 4u.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 04 14, 21:16)
O, tai dar atostogaukit, toli tas penktokų ruduo biggrin.gif  Baaisiai laukiam ir mes, kur gi ne tongue.gif
Dėkui už gerą žodį, vis ramiau ant dūšios ax.gif Susižinojo, kad jos viena draugė gimnaste mokinasi toj pačioj klasėj, paskui šiandien susipažino kieme su kita mergaite, vėl gi iš 5c, tai jau visai smagi, susitarė net kad kartu eis į pamokas smile.gif
Redži, 5 a,b ir c klases jau yra mokyklos dabartiniai ketvirtokai. Jei nesutilps naujokai i sias esamas klases, tai darys dar nauja atskira. Tiek zinau, Kurmelis kai gales daugiau paaiskins. Ai, dar zinau, kad 5 klases is ryto mokosi.

Nu va kaip smagu 4u.gif biggrin.gif O jum nesiūlė į D klasę? Siūlė rinktis iš esamų? g.gif Dukra bus pagilintoj anglų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 17, 10:56)
Nu va kaip smagu 4u.gif  biggrin.gif O jum nesiūlė į D klasę? Siūlė rinktis iš esamų? g.gif Dukra bus pagilintoj anglų? bigsmile.gif

Tuokart nieko nesiūlė. Užpildžiau tą prašymą su prierašu ir tiek.
As tai nieko pries pagilinta anglų - cia jau tamsta mokytoja turės žinias patikrint smile.gif Tiesą sakant, net nelabai nenumanau kokiame ji lygyje.. Mes su vyru abu "vokiečiai" biggrin.gif Siaip testuose dazniausiai padaro pora klaidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 04 17, 11:56)
Smagu, kad patiko thumbup.gif Visi mokiniai mokosi iš ryto, tik išlyginamosios klasės (ten nuo 8kl kai kurie mokiniai) mokosi popiet ax.gif
Į kurią klasę prašytis.... g.gif Nu kuri labiau patinka biggrin.gif kai kas renkasi pagal auklėtojas, kai kas pagal draugus ax.gif Šiaip naujokus tikrai žada talpinti į naują klasę D, bet jei bus nedaug, matyt išskirstys į esamas. Va pvz. Glacier įsiprašė į C biggrin.gif A B C nesiskiria šiaip niekuo, nei mokymosi lygiu, niekuo 4u.gif
Dėl anglų, kiekvienoj klasėj vaikus skirsto į pagilintą anglų k. grupę ir nepagilintą grupes. Nepagilintoj moko normaliu lygiu, pagilintoj šiek tiek daugiau reikalauja. Jei vaikas geba, moka - tik į pagilintą bigsmile.gif Nežinau ar aišku. Klauskit 4u.gif
Nu va kaip smagu 4u.gif  biggrin.gif O jum nesiūlė į D klasę? Siūlė rinktis iš esamų? g.gif Dukra bus pagilintoj anglų? bigsmile.gif

O aš beveik norėčiau, kad naujokams formuotų naują klasę, nes būtų lengviau adaptuotis naujokėliams tarp tokių pačių.O dėl tėvų pageidavimo sustiprintos anglų grupės,manau atsižvelgta nebus, čia jau kaip vaikas su savo žiniomis pasirodys-taip ir bus, nors labai norėtųsi tos sustiprintos... ax.gif peržiūrėjau dabartinių ketvirtokų nuotraukytes-tai, žiūriu kad berniukų ir čia daugiau, nei mergaičių žymiai, o gaila ,nes mano vaikas su mergaitėm geriau subendrauja, na matysim ...
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti