O Dailės gimnazija tikrai nebloga, nes ten mokosi viena iš dukros draugių gimnasčių dabar 5kl. Bet ji gražiai piešia, o be to ir tėvai menininkai. Nors jos tevai man sakė, kad vaikas gali ir nemokėti piešt, bet man kažkaip nelabai derinasi nemokantis piešt vaikas ir dailės gimnazija
Buvo ir pas mumi minčių į Jėzuitų gimnaziją, bet viską nulėmė tai, kad 5kl. mokosi po pietų...
O Dailės gimnazija tikrai nebloga, nes ten mokosi viena iš dukros draugių gimnasčių dabar 5kl. Bet ji gražiai piešia, o be to ir tėvai menininkai. Nors jos tevai man sakė, kad vaikas gali ir nemokėti piešt, bet man kažkaip nelabai derinasi nemokantis piešt vaikas ir dailės gimnazija
Taigi apsraminom ir sėdėsim Urbšio mokykloj
Na gal turėjo omeny,nemokantis,bet labai norintis piešti...Juk ne visi genijais gimsta.Na maniškė tai labai neblogai piešia....
Bet jei renka tik 16 mokinių į klasę,tai galimybės vistiek nėra didelės
QUOTE(Boni @ 2010 02 04, 14:17)
Na gal turėjo omeny,nemokantis,bet labai norintis piešti...Juk ne visi genijais gimsta.Na maniškė tai labai neblogai piešia....
Bet jei renka tik 16 mokinių į klasę,tai galimybės vistiek nėra didelės 
Tai gal daro nors atranką tada? Maža ką nori, jei ateina tikrai gabūs vaikai..
O manoji tai labai jau šiaip sau piešia
QUOTE(Uvė @ 2010 02 04, 10:43)
o kiek penktokų klasių bus Urbšio mokykloje ir po kiek mokinių?
Turėtų būti 4 klasės
QUOTE(Boni @ 2010 02 04, 10:51)
Na, kaip menininkams, tada atleidžiama
QUOTE(Glacier @ 2010 02 04, 12:32)
Niu niu, nereikia taip
Jo jo tikiu,kad pas jus labai stiprios dailininkės,dukrai jau buvo proga įsitikinti
QUOTE(Boni @ 2010 02 06, 20:20)
Jo jo tikiu,kad pas jus labai stiprios dailininkės,dukrai jau buvo proga įsitikinti 
Niu va
Na ji tada kai ėjo susipažinti su mokykla,piešė su kažkokiais pagaliukais ant irgi kažkokių juodų lentelių,kur pakėlus pamatai ką nupiešei.Na mano supratimu tai piešimas buvo panašus kaip mano laikais ant kalkės....Jai tai buvo
QUOTE(Boni @ 2010 02 08, 09:01)
Na ji tada kai ėjo susipažinti su mokykla,piešė su kažkokiais pagaliukais ant irgi kažkokių juodų lentelių,kur pakėlus pamatai ką nupiešei.Na mano supratimu tai piešimas buvo panašus kaip mano laikais ant kalkės....Jai tai buvo 
Keliu tema i virsu, SOS reikia informacijos!
Norime leisti savo dukryte - busima pirmokele i sia mokykla, nes ji labai arti butu teritoriskai, bet labai aktualu, kad patektu i tas klases kur pradinukai mokosi ne pacios mokyklos teritorijoj, jei gerai supratau..
Gal kas zinote ar bus ateinanciais metais tokiu klasiu, gal ir apie busimas pradiniu klasiu mokytojas galetumet parasyti? (galima i az)..
Buciau labai dekinga
Norime leisti savo dukryte - busima pirmokele i sia mokykla, nes ji labai arti butu teritoriskai, bet labai aktualu, kad patektu i tas klases kur pradinukai mokosi ne pacios mokyklos teritorijoj, jei gerai supratau..
Gal kas zinote ar bus ateinanciais metais tokiu klasiu, gal ir apie busimas pradiniu klasiu mokytojas galetumet parasyti? (galima i az)..
Buciau labai dekinga
Gal kas zinote ar bus ateinanciais metais tokiu klasiu, gal ir apie busimas pradiniu klasiu mokytojas galetumet parasyti? (galima i az).. Apie pacias mokytojas (3) radau mokyklos puslapelyje, bet idomu gal kas zinote pas kuria geriau papulti, pas kuria - ne?
Buciau labai dekinga
Visi pradinukai mokosi atskirame pastate. Bet i valgykla, i kryptingus menus eina i didziaja.
QUOTE(Razinka @ 2010 04 09, 09:26)
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
Na, jau atrašė, kad beveik visi pradinukai mokosi atskirame pastate, yra gal tik dvi klasės, kurios mokosi vis dar didžiojoje mokykloje. Bet tenka ir pas didžiuosius užeiti