Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(Ramunita @ 2009 02 12, 18:52)
console.gif dauguma gydytojų prigazdina,kad  žmonės darytųsi tyrimus,tiksliaupasako viską,kas galėtų būt blogiausia,kad žmogus nedelstų...patikėk,yra begalė atvejų,kai žmogus uždlsia kokį tyrimuką pasidaryt,o paskui... ne tiek išleidžia gydimams,o ir tie gydimai kartais baigias ne taip,kaip norėtųsi....

mane gazdina tik tai kad ZPV yra pagrindinis gimdos kaklekio vezio sukelejas ...
Po savaites laiko tik zinosiu ar gimdos kaklely yra veziniu lasteliu pakitimu ..
Perskaiciau visokiu straipsniu nez ka net galvot...Vaikuciu dar neturiu o jai nebegalesiu ju turet? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante21 @ 2009 02 12, 16:58)
mane gazdina tik tai kad ZPV yra pagrindinis gimdos kaklekio vezio sukelejas  ...
Po savaites laiko tik zinosiu ar gimdos kaklely yra veziniu lasteliu pakitimu ..
Perskaiciau visokiu straipsniu nez ka net galvot...Vaikuciu dar neturiu o jai nebegalesiu ju turet? verysad.gif

Žinai,dabar negalvok nieko...Straipsnių yra visokių mirksiukas.gif kol niekas neaišku netaikyk sau jokių diagnozių 4u.gif o jau kai žinosi kas,kaip ir kodėlateik čia į forumus,yra moterų,turinčių tų pačių bėdų,jau patyrusių ir pan., padės jos tau-geri čia žmonės renkas,žinok. aišku,visada gali užplaukt kam nors,bet iš esmės-tai geri žmonės SM tupi 4u.gif
Atsakyti
KLAUSYKIT, O KAIP I TAI REAGAVO Jusu artimieji?Kaip praneset,kad sergat? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau jusu pagalbos. pries kelis men. ginekologe aptiko pas mane karpuciu, as pati ju nemaciau nei pries jos apziua nei poto. neisrase jokiu vaistu, tik pasake, kad plinta lytiniu budu. as 5 metus esu su vienu ir tuo paciu partneriu, pries ji neesu turejus jokiu kitu, pagalvojau, kad gal jis galejo buti neistikimas ir pernese man virusa, bet pas ji jokiu karpuciu nera ir esu beveik garantuota,kad jis nemiegojo su jokia kita! is kur jos pas mane atsirado, nesuprantu...
tai va, dbr tokia situacija,kad pries kelias dienas ant kirksnies man pradejo rastis kazkokios zaizdeles, is pradziu buna puslyte maza, poto ji sprogsta ir isplecia i visai nemenka zaizda, pastebejau kad jos dauginasi. dbr tokios trys, jas skauda, ypac kai lieciasi i apatinius ir pan. gal isivaizduojate kuo jas gydyti?
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2009 02 26, 20:05)
Sveikutes, noreciau jusu pagalbos. pries kelis men. ginekologe aptiko pas mane karpuciu, as pati ju nemaciau nei pries jos apziua nei poto. neisrase jokiu vaistu, tik pasake, kad plinta lytiniu budu. as 5 metus esu su vienu ir tuo paciu partneriu, pries ji neesu turejus jokiu kitu, pagalvojau, kad gal jis galejo buti neistikimas ir pernese man virusa, bet pas ji jokiu karpuciu nera ir esu beveik garantuota,kad jis nemiegojo su jokia kita! is kur jos pas mane atsirado, nesuprantu...
tai va, dbr tokia situacija,kad pries kelias dienas ant kirksnies man pradejo rastis kazkokios zaizdeles, is pradziu buna puslyte maza, poto ji sprogsta ir isplecia i visai nemenka zaizda, pastebejau kad jos dauginasi. dbr tokios trys, jas skauda, ypac kai lieciasi i apatinius ir pan. gal isivaizduojate kuo jas gydyti?

Kas link ŽPV, tai tavo draugas gali būti tik šio viruso nešiotojas ir pats neturėti jokių požymių. Be to, užsikrėtus ŽPV, jis pasireikšti gali po kelių metų ar net dar daugiau... Žodžiu - slidus čia reikalas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona... @ 2009 02 25, 14:17)
KLAUSYKIT, O KAIP I TAI REAGAVO Jusu artimieji?Kaip praneset,kad sergat? ax.gif

na apie tai zino tik MB,
pas mane taip pat atsirado dvi karputes kokie jau du metai, kai nuejau pas ginekologe, tai vaje vaje, kaip baisu, lytiniu keliu plinta, lai issitiria vyras, issityre, na nieko...jauciausi kaip kokia pasileidele, lytines ligas nesiojanti......ir kiekviena karta ta pati kartoja, tai sakau kur tiksliai man issitirt, kad zinot kas ir kaip, na cia turit pati dometis ir panasiai...nebloga ginekologe...tai nuejau i klinikas, sumokejau, pasirodo sis virusas tikrai buitiniu keliu uzsikreciamas gali buti, ant to pacio tualeto atsisedus tu gali jau ji tureti, cia kaip herpes ant lupos, kai tavo imunitetas stiprus, jos neislipa i pavirsiu, bet kai susilpneja, virusas ima virsu, o stiprinant imuniteta, gali ir visai isnkyt virusas...tai skyre mums abiems vaistu, snekejo kaip su normaliu zmogum, dabar galvoju i kokia valstybine klinika prisirasyt, nes pas ana baisu eit... unsure.gif
Atsakyti
Pasidariau zpv tyrima, kuriame yra nurodyti ties tyrimo pastaba skaiciukai , 16, 18, 58, 59. kaip suprantu ten sio viruso tipai. ir kiek zinau 16 ir 18 yra patys pavojingiausi. Pas gydytoja einu tik sestadieni. labai esu isigandusi, gal galite kanors tiksliau apie tai parasyti. Ar tai reiskia kad as susirgsiu veziu? verysad.gif g.gif verysad.gif aciu uz atsakymus...
Atsakyti
susiduriau su ta pacia prolema, gavau tyrimus, kuriuose raso visus pavojingus viruso tipus 16, 18, 51,, ar gali but pas zmogu visi tie tipai?? ar as tiesiog tyrima ne taip suprantu?? padekit, atsakykit. aciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 02 28, 00:22)
na apie tai zino tik MB,
pas mane taip pat atsirado dvi karputes kokie jau du metai, kai nuejau pas ginekologe, tai vaje vaje, kaip baisu, lytiniu keliu plinta, lai issitiria vyras, issityre, na nieko...jauciausi kaip kokia pasileidele, lytines ligas nesiojanti......ir kiekviena karta ta pati kartoja, tai sakau kur tiksliai man issitirt, kad zinot kas ir kaip, na cia turit pati dometis ir panasiai...nebloga ginekologe...tai nuejau i klinikas, sumokejau, pasirodo sis virusas tikrai buitiniu keliu uzsikreciamas gali buti, ant to pacio tualeto atsisedus tu gali jau ji tureti, cia kaip herpes ant lupos, kai tavo imunitetas stiprus, jos neislipa i pavirsiu, bet kai susilpneja, virusas ima virsu, o stiprinant imuniteta, gali ir visai isnkyt virusas...tai skyre mums abiems vaistu, snekejo kaip su normaliu zmogum, dabar galvoju i kokia valstybine klinika prisirasyt, nes pas ana baisu eit... unsure.gif

g.gif ir as ieskau jau koks 3 men. kur prisirasyti valst. klinikoje, bet zinok neradau, dar viena varianta turiu galvoje g.gif

krikstole pas kuri tu gydytoja buvai ir tikrai taip tau pasake, kad ant kluziko atsisedus gali uzsikresti? as tai pati viesose vietose stengiuosi nesisesti, bet mano vyras tai juokiasi lotuliukas.gif pabandyk tu jam pasakyti, tai sako nekvepuoti ir negyventi rolleyes.gif Beje bijau i pirti eiti, nes karta po pirties buvo stiprus pablogejimas g.gif

o "mano" gine tai tik is bedos gali eiti ir tai nieko gero
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2009 03 03, 10:29)
susiduriau su ta pacia prolema, gavau tyrimus, kuriuose raso visus pavojingus viruso tipus 16, 18, 51,, ar gali but pas zmogu visi tie tipai?? ar as tiesiog tyrima ne taip suprantu?? padekit, atsakykit. aciu verysad.gif

Sveika,tai nereiskia,kad butinai sirgsi,tai reiskia,kad esi toje grupeje zmoniu,kurie gali susirgti.Bet jei laiku pastebet ir pradet gydyti viska imanoma patvarkyt,tik atsikratyt sio viruso neimanoma,jis gali tik "uzmigt" tavo organizme ir netrukdyt.
Mano atveju,suzinojau pries puse metu,nervinausi,nezinojau ka daryt,pas mane nuo sios ligos dar neigiamu padariniu atsirado kazkokiu neigiamu.Bet susiemiau,prisiskaiciau visokiausiu dalyku pradejau papildomai gydytis,ne tik vaistukus leist kur gydytoja sake...Ir si menesi kai ejau pas daktare,pasake,kad jau viskas zymiai geriau.jei sake pries tai,kad gali prireikt operacija daryt, tai pasake,kad po kol kas tikrai nereikia,nes viskas gereja. Tai va valgyk daugiau vaisiu,gerk erziuole, stiprink imuniteta.Viskas susitvarkys.
Tik vat su tuo atveju ,kai vaikinas neserga,o tu sergi,irgi nesigaudau...Maniskis irgi sveikas anot gydytoju,o s sergu...tai kazkaip man itartina,ir jokiu vaistu jam nesake gert... sad.gif
Atsakyti
Negaliu, asaros byra kaip pupos... Rado pas mane kondilomu ginekologe. Jokio gydymo neskyre, tik kazka pezejo apie tai, kad stiprink imunine sistema, neieskoks nuo ko pasigavai, serga dauguma moteru... Isejau amo netekus, protas lyg aptemo. Net nepaklausiau kas kaip ir ka toliau daryt. Merginos, pasidalinkite prasau, ka man dabar daryti? Tu karpuciu as net neitariau turinti, ju nesimato vizualiai, sake mksties iangej kelios yra. Kazka sake, kad tai nepagydoma, daznais atvejais tos karpos recidyvuoja.. Kosmaras sad.gif Negaliu net atsipalaiduoti, tokiu baisybiu prisiskaiciau as apie jas.. Ka man toliau daryti? Ginekologe jokiu tyrimu neskyre, sake kaip norite taip darykite, jei trukdys karputes galit pridegint, operuotis. Nu krc.. Jauciuosi apgailetinai sad.gif
Atsakyti
Mergaites o kas jus paskatino pasidaryt kraujo tyrima del ZIV? As tai ka tikl persirgau plauciu uzdegimu, o dabar jau savaite limfmazgiai kakle issoke, temperatura apie 37, drebulys toks, silpna....skaiciau kad cia ZIV pozymiai kaip gripo gali but unsure.gif persigandau visai, nes pries pusmeti turejau toki truputi nesaugu nuotyki blush2.gif dabar baisu jau darosi.....ar cia tie limfmazgiai gali but pozymis.....
Atsakyti