Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(Minata @ 2009 01 15, 14:49)
va as siandien kaip tik is gydytojos esu. Jinai sake, kad tas ZPV uzsikreciamas tik lytiniu keliu... ir nors mano vyras man buvo vienintelis, o jis man istikimas, tai turbut, kad jo organizme tas ZPV buvo dar is anksciau...  blink.gif kol viens kito net nepazinojom  verysad.gif
Gydytoja minejo, kad turint ZPV butu gerai pasiskiepyti nuo ZPV ir gimdos kaklelio vezio... bet kadangi dabar planuojam leliuka, o pastojus skiepytis negalima... tai ji minejo, kad pagimdzius taip pat bus galima pasiskiepyti smile.gif
cia kazkuri mergaite minejo apie kazkokius kompresiukus... o gal butu galima suzinot konkreciau? Kokius kompresiukus dedi?

Tai kad ne vien tik lytiniu. Va čia yra šiek tiek info, kad ne vien tik lytiniu, o apskritai, naudojantis viešais baseinais, pirtimis ir t.t.
http://www.pasveik.l...-infekcija/4369
Atsakyti
AS pries pora dienu pasisalinau papilomas Odos ir veneriniu ligu poliklinikoje, nors jos buvo netoli lytiniu lupu, bet gydytoja mane patikino, kad tai ne kandilomos, o papilomos. Jas ispjauste elektrokoguliaciniu budu, turejau 6 sad.gif Dabar planuoju savo iniciatyva issitirti del ZPV tipu.
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 16, 16:00)
Tai kad ne vien tik lytiniu. Va čia yra šiek tiek info, kad ne vien tik lytiniu, o apskritai, naudojantis viešais baseinais, pirtimis ir t.t.
http://www.pasveik.l...-infekcija/4369

ZPV galima uzsikrest ne tik lytiniu budu smile.gif o ZPV karputes ant lytiniu organu plinta tik lytiskai...
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2009 01 19, 14:39)
ZPV galima uzsikrest ne tik lytiniu budu smile.gif o ZPV karputes ant lytiniu organu plinta tik lytiskai...

Man gydytoja sake, kad galejau jas pasigaut ir pirty, ir nuo drauges ranksluoscio..
Atsakyti
hmmm... nu idomiai... nors gal ir galima... cia manau, kiek daktaru, tiek ir nuomoniu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2009 01 20, 10:57)
hmmm... nu idomiai... nors gal ir galima... cia manau, kiek daktaru, tiek ir nuomoniu...  blink.gif

As dar vakar Tokioooj nevilty buvau, siandien jau gal trupuciuka apsiraminau.
Vat itariu, kad pas mane tu pan. i karputes dalyku atsirado, prognozes visai prastos paskaicius, nu nezinau.... verysad.gif

Turejau as ginekolog. problemu, gal kokius 6 kartus ejau darytis tu LPL tyrimu, kiek babkiu isleidau, nieko nerado, iskyrus trichomonus, per juos sugedo pusle, dabar jau 2,5 metai skauda ten visa laika, nuejus pas ginekologus - nieko nemato...

bet as visa laika maniau, kad negali buti is oro, taigi visai pries pora d. vidinej pusej pastebejau kazka tokio, nezinau, kaip tie papilomai atrodo, bet turbut, kad tie, tik man skauda per visa "perimetra" iki pat uodegos ir nemalonus jutimai, iseisiu is proto...

Siaip mano organizmas nusilpes ir jokios eziuoles ir kt. nelabai pastipritina, antibu nuo pusles daug geriau labai, ir siaip kai dabar mastau kad papilomom galejo uzkrest ir kokioj samaliotinej kedej, viena karta vepla akusere pavaduojanti per savo ziopluma eme, pacia pirma menziu diena, nes as buvau sumokejus pinigus o ji tyrimo nepaeme, kadangi buvo iskyru, o as intensyviai ieskojau LPL su tokiu uzsidegimu, tai....
Nes pav. kur raso apie gydymasi nuo tu karpuciu, tai l. liepia plauti rankas po pasislapinimo, po lietimosi su lyt. organais, vyrmas ypac po masturbacijos.
Atsakyti
QUOTE(Padebesytė @ 2009 01 20, 16:09)
As dar vakar Tokioooj nevilty buvau, siandien jau gal trupuciuka apsiraminau.
Vat itariu, kad pas mane tu pan. i karputes dalyku atsirado, prognozes visai prastos paskaicius, nu nezinau.... verysad.gif

Turejau as ginekolog. problemu, gal kokius 6 kartus ejau darytis tu LPL tyrimu, kiek babkiu isleidau, nieko nerado, iskyrus trichomonus, per juos sugedo pusle, dabar jau 2,5 metai skauda ten visa laika, nuejus pas ginekologus - nieko nemato...

bet as visa laika maniau, kad negali buti is oro, taigi visai pries pora d. vidinej pusej pastebejau kazka tokio, nezinau, kaip tie papilomai atrodo, bet turbut, kad tie, tik man skauda per visa "perimetra" iki pat uodegos ir nemalonus jutimai, iseisiu is proto...

Siaip mano organizmas nusilpes ir jokios eziuoles ir kt. nelabai pastipritina, antibu nuo pusles daug geriau labai, ir siaip kai dabar mastau kad papilomom galejo uzkrest ir kokioj samaliotinej kedej, viena karta vepla akusere pavaduojanti per savo ziopluma eme, pacia pirma menziu diena, nes as buvau sumokejus pinigus o ji tyrimo nepaeme, kadangi buvo iskyru, o as intensyviai ieskojau LPL su tokiu uzsidegimu, tai....
Nes pav. kur raso apie gydymasi nuo tu karpuciu, tai l. liepia plauti rankas po pasislapinimo, po lietimosi su lyt. organais, vyrmas ypac po masturbacijos.

Kad butu ramiau gali pasidaryti ZPV tyrima smile.gif
Taciau man asmeniskai tos karputes laaabai mazos, vos matomos...
ir man tikrai nuo ju nieko neskauda... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2009 01 21, 11:38)
ir man tikrai nuo ju nieko neskauda...  g.gif  blink.gif

O pas mane viena yra didelė, beveik žirnio dydžio ir jei palieti, pradeda erzinti, tarsi niežtėti, o jei pakasau - skauda unsure.gif

Ligos esmė

1. Įvairios išvaizdos odos bei gleivinės išaugos.
2. Būna plaštakų, pėdų, galvos, lytinių organų srityje.
3. Sukelia kosmetinį defektą, traumuojant – skausmą.

Aš kvailutė, kai tik pasirodė tas darinys per daug nesureagavau, galvojau, kad ten kaip būna po depiliacijos, įauga plaukelis ir atsiranda uždegimas, tai dar "pakankinau" dezinfekcinėm priemonėm doh.gif o tada dar didesnis guzas atsirado. O ir pas ginę buvau profilaktiškai apsilankyt, tai ji dėl jo man nieko nepasakė unsure.gif Dabar laukiu priėmimo pas gydytoją dermatoverologą... Dabar galvoju, kad gal čia net ne žpv g.gif ir baisu pas gydytoją rodytis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanete: 21 sausio 2009 - 10:36
QUOTE(Minata @ 2009 01 21, 11:38)
ir man tikrai nuo ju nieko neskauda...  g.gif  blink.gif

As zpv dariausi pries 0,5 metus, nes galvojau kad nuo to mano ginek. problemos, nors 3-oj, o gal 2-oj ligoninej, buvau nukakus ir ten ginekologas sake, kad negali nei pusle nuo to sugesti, nei tokie jutimai buti, bet as vis tiek ausros g. pasidariau tyrima, tai ten turbut 4 tipus pavojingiausius daro, tai nebuvo, bet as jau niekuo netikiu, o va vos ne po metu kazkaip netycia pastebejau kelta isaugeliu ir man skauda visa plota iki pat... buvau ir pas proktologa - nieko blogo nemate, doh.gif
reikes eiti pas dermatol. o jei i klinikas nori eiti seimos gyd. turi idomu parasyti siuntima? kaip jam pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padebesytė @ 2009 01 21, 14:12)
As zpv dariausi pries 0,5 metus, nes galvojau kad nuo to mano ginek. problemos, nors 3-oj, o gal 2-oj ligoninej, buvau nukakus ir ten ginekologas sake, kad negali nei pusle nuo to sugesti, nei tokie jutimai buti, bet as vis tiek ausros g. pasidariau tyrima, tai ten turbut 4 tipus pavojingiausius daro, tai nebuvo, bet as jau niekuo netikiu, o va vos ne po metu kazkaip netycia pastebejau kelta isaugeliu ir man skauda visa plota iki pat... buvau ir pas proktologa - nieko blogo nemate,  doh.gif
reikes eiti pas dermatol. o jei i klinikas nori eiti seimos gyd. turi idomu parasyti siuntima? kaip jam pasakyti blush2.gif

Vargsiuke,gal tu pas ginekologe savo dar karta apsilankyk,pasiklausk,ir dar karta pasidaryk zpv tyrima del viso ko dar karta. g.gif
Minata,zinai,darasi tuos kompresus apie menesi,labai pagerejo bukle,jei ka gali pabandyti,tik sorry ne taip pasakiau,celofana,reikia detis ant marles,po to tik vata uzdet. blush2.gif
Ir dar pazistama sake,labai gerai daryti klizmas i gimdos kakleli,su vaistazolem,kas dien,apie dvi savaites. Bet jei laukiesi,tai tada turbut nereikia. smile.gif
O as kita menesi eisiu darytis pakartotini tyrima,tikiuosi,kad ne tik taip bukle pagerejo,bet ir tyrimai geresni bus. ax.gif
Atsakyti
Turejau ir as karpuciu tai man jas salino operacija. Nelabai maloni procedura paskui sedet net nesmagu verysad.gif O tos karputes auga pradzioj jos mazytes paskui uzauga nes pas mane pavyzdziui buvo viena didele o kitos mazutes tai visas ginekologe ir pasalino smile.gif O kai po kiek laiko nuejau pas ginekologe tai sake kad viduj dar kazkokios ligos padariniu liko tai ir man ir vyrui tableciu prirase po gydymo buvau sveika kaip mergaite 4u.gif cia mano ginekologes zodziai kai ishsigydai ligas visada tai pabrezia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona... @ 2009 01 22, 15:07)
Vargsiuke,gal tu pas ginekologe savo dar karta apsilankyk,pasiklausk,ir dar karta pasidaryk zpv tyrima del viso ko dar karta.  g.gif
Minata,zinai,darasi tuos kompresus apie menesi,labai pagerejo bukle,jei ka gali pabandyti,tik sorry ne taip pasakiau,celofana,reikia detis ant marles,po to tik vata uzdet.  blush2.gif
Ir dar pazistama sake,labai gerai daryti klizmas i gimdos kakleli,su vaistazolem,kas dien,apie dvi savaites. Bet jei laukiesi,tai tada turbut nereikia. smile.gif
O as kita menesi eisiu darytis pakartotini tyrima,tikiuosi,kad ne tik taip bukle pagerejo,bet ir tyrimai geresni bus.  ax.gif

Aciu, Tau, o tai kuo rimciausiai gali isproteti mirksiukas.gif
Eisiu ziureti ieskoti, dar nezinau kaip ten kur nueiti, o ir daktarais nelabai bepasitikiu, sitiek visko maciau, prisiklausiau, teko susidurti kai tyrimus blogai padaro, neranda ir kita diena pakartojus jau kitaip rodo
Papildyta:
QUOTE(ingutėkk @ 2009 01 19, 19:04)
Man gydytoja sake, kad galejau jas pasigaut ir pirty, ir nuo drauges ranksluoscio..

tai vat raso, kad tik lytiskai plinta, bet skaiciau (dabar neturiu prie saves negaliu iklijuoti info) bet rase, pav. kad ir pasislapinus, kaip jau minejau vyram po mastrubacijos ypac kruosciai plauti rankas, nes gali ju prisikresti daugiau, bet? jei ant ranku "persinesa" tai kaip iseina kad kazkur paciupinus gali uzkresti? o raso kai tuo specialiu tirpalu gydaisi irgi kiekviena karta imti nauja kilpele, kad neuzkresti tirpalo, TAI KAIP JEI TAS PATS TIRPALAS NAIKINA - ir jis gali uzsikresti, tai bet kas bliamba ir pirtis ir ranksluostis gali uzsikresti? nu ka merginos manot apie tai, cia tokie bandymai issiaiskinti viska apie priesus g.gif
Atsakyti