Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

gal cista?nes tokie simtomai buna.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 29, 21:59)

Papildyta:
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 29, 21:59)

taip cista buvo, bet jau neliko per praėjusį menesį, bet va simptomai liko ir dar astresni
Atsakyti
QUOTE(Alexxxa @ 2009 11 29, 23:41)
Papildyta:
taip cista buvo, bet jau neliko per praėjusį menesį, bet va simptomai liko ir dar astresni

man ir taip buvo,bet man paskyre vaistus kaskokius pagert 3 men po 10 d.kad tos cistos neatsinaujintu,o tie pozymiai kuriuos tu aprasei,man ir dar kelis men taip buvo ir jauciaus,kaip as sakiau lyg laukciaus nestuke.gif ,tiriaus krutis,sake viskas ten gerai,tai dar geriu nakvisas,tai dabar jau viskas ok.susitvarke.Tad manau,kad ir tau del to taip,ten kazkaip sutrinka harmonai,todel taip ir yra.Sekmes,viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 30, 11:41)
man ir taip buvo,bet man paskyre vaistus kaskokius pagert 3 men po 10 d.kad tos cistos neatsinaujintu,o tie pozymiai kuriuos tu aprasei,man ir dar kelis men taip buvo ir jauciaus,kaip as sakiau lyg laukciaus nestuke.gif ,tiriaus krutis,sake viskas ten gerai,tai dar geriu nakvisas,tai dabar jau viskas ok.susitvarke.Tad manau,kad ir tau del to taip,ten kazkaip sutrinka harmonai,todel taip ir yra.Sekmes,viskas susitvarkys

aciu, truputi ramiau, nes dabar tai ta itampa pilvo apacioj nepraeina niekaip. Nakvisa ir as geriu - o tu vaistuku neatsimintum pavadinimo? buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, turincios ŽPV, ar geriat kokius nors vitaminus imunitetui stiprinti? Gydytoja sake, kad imunitetui susitiprejus, tie virusai "uzmiega". Bet is to strioko ax.gif nepaklausiau, kokius reiketu pagerti vitaminus?
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 03, 18:57)
Merginos, turincios ŽPV, ar geriat kokius nors vitaminus imunitetui stiprinti? Gydytoja sake, kad imunitetui susitiprejus, tie virusai "uzmiega". Bet is to strioko  ax.gif  nepaklausiau, kokius reiketu pagerti vitaminus?

kitoj temoj skaiciau kad pas tave jau yra pakitimai,tai gal geriau kolkas tu nieko negerk,nes tu tais vitaminais ir yra visokiu nuomoniu,.Siaip tai pas mane buvo virusas,po puses metu jo nebebuvo,bet as nieko specialiai nedatriau,is pradziu netikejau kad as ji turiu,o po kad jis galejo dingt
Atsakyti
QUOTE(Alexxxa @ 2009 11 30, 21:40)
aciu, truputi ramiau, nes dabar tai ta itampa pilvo apacioj nepraeina niekaip. Nakvisa ir as geriu - o tu vaistuku neatsimintum pavadinimo? buciau labai dekinga  rolleyes.gif

DUphastonas lyg,ar kazkas labai panasaus
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 03, 23:29)
kitoj temoj skaiciau kad pas tave jau yra pakitimai,tai gal geriau kolkas tu nieko negerk,nes tu tais vitaminais ir yra visokiu nuomoniu,.Siaip tai pas mane buvo virusas,po puses metu jo nebebuvo,bet as nieko specialiai nedatriau,is pradziu netikejau kad as ji turiu,o po kad jis galejo dingt

Taip turiu zymius pakitimus verysad.gif ir net 2 onkogeninius virusus, nerandu sau vietos. Gali teisingai sakai del tu vitaminu. O tai kaip stiprinti ta imuniteta? Dziaugiuosi, kad viskas tau praejo 4u.gif , manau labai padeda optimistiskas nusiteikimas, bet labai sunku, bent jau man, taip nusiteikti cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrge: 04 gruodžio 2009 - 07:11
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 04, 09:11)
Taip turiu zymius pakitimus  verysad.gif ir net 2 onkogeninius virusus, nerandu sau vietos. Gali teisingai sakai del tu vitaminu. O tai kaip stiprinti ta imuniteta? Dziaugiuosi, kad viskas tau praejo  4u.gif , manau labai padeda optimistiskas nusiteikimas, bet labai sunku, bent jau man, taip nusiteikti cray.gif

Na as nemanau,kad man viskas praejo,tiesiog tada kai man nustate ta virusa,as mazai domejaus,zinojau,kad jis sukelia gimdos k.vezi,bet zinojau ir tai,kad beveik visos mes ji turim,tai as tiesiog nesukau sau del to galvos.O pakitimai pas mane buvo ne vienus metus,paskutinis buvo hsil,ir dabar as jau antra savaite p operacijos ir laukiu atsak.ka ten rado.As tai manau,kad del tu virusu tu nesuk sau galvos,jis kaip ir atsirado taip ir gali dingt.O del pakitimu tai reik stebet,nes tarkim pas mane per 3 men jie pasikeite i hsil,tai tikrai kad onkoc.reik darytis dazniau,nei kas metai,jei jau yra pakitimu
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 04, 17:35)
Na as nemanau,kad man viskas praejo,tiesiog tada kai man nustate ta virusa,as mazai domejaus,zinojau,kad jis sukelia gimdos k.vezi,bet zinojau ir tai,kad beveik visos mes ji turim,tai as tiesiog nesukau sau del to galvos.O pakitimai pas mane buvo ne vienus metus,paskutinis buvo hsil,ir dabar as jau antra savaite p operacijos ir laukiu atsak.ka ten rado.As tai manau,kad del tu virusu tu nesuk sau galvos,jis kaip ir atsirado taip ir gali dingt.O del pakitimu tai reik stebet,nes tarkim pas mane per 3 men jie pasikeite i hsil,tai tikrai kad onkoc.reik darytis dazniau,nei kas metai,jei jau yra pakitimu

o koki tau ZPV tipa rado? siandien pakartojo man PAP, nors zadejo biopsija daryt doh.gif , labai tikiuosi, kad isivele klaida mano pirmame tyrime blush2.gif

o kaip jautiesi po konizacijos? gal domejais, ar tai nesukliudys susilaukti leliu 4u.gif ? soriux, kad cia biski ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrge: 04 gruodžio 2009 - 19:27
sveikos mergaites,

va ir as po pirmojo gimdymo aptikau karpuciu maksties prieangyje (bent jau viena uzciuopiu). Manau nestumo metu nusilpes imunitetas buvo palanki terpe tam virusui pasireiksti. ZPV dar nesityriau, nes po nedideles pertraukos vel laukiuosi ir nestukems sio tyrimo nedaro. Bet matyt jei yra karpos yra ir kazkuris is sio viruso atmainu. Mes su vyru ir vienas kitam vieninteliai partneriai, bet kaip supratau cia ne rodiklis siam virusui, tuo labiau, kad vyras pries gera pusmety vargo su karpom ant ranku, tai matyt ir jis yra sio viruso nesiotojas.

Bet va man klausimas, as kiek skaiciau tu karpuciu gali buti ir gilesniuose audiniuose (makstyje, gimdos kaklelyje) tai kaip zinot kad ju ten neturi? Jums ginekologes is vidaus kazkokiu aparaciuku pamato? Kur garantija, kad isnaikinus uzciuopiama karpa as kitu dar neturiu vidiniuose audiniuose?

Ir dar mergaites, man labai dazni grybeliai (pienlige ir kazkas panasaus) ypac abieju nestumu metu, zindant, pastaruosius keleta metu. Ar cia susije tie grybeliai ir ZPV? Gal kuri labiau domejotes ar panasiai kam buvo, nes nerandu atsakymo ko as taip vargstu su pastoviu diskomfortu makstyje verysad.gif Tik panaudoji zvakutes ir ziurek viel perstejimas, niezejimas ir t.t.

Paskaicius sia tema ir apie ZPV internete baisi sumaistis dusioje....
Atsakyti
sveikos,mergaites,

mano dukrai 21 metu rastas ZPV.Tirtis ejom siaip, del uzdegimuko...
Manau, daugiau bendraukite su savo ginekologem ir jos paaskins kas ir kaip buna . mes visos labai skirtingos , o paskaitom daug info ir viska sau prisimatuojam schmoll.gif schmoll.gif O tada jau nuotaika pasikrauna oi oi oi doh.gif
Patikekit, nes pati visa tai praejau. Tiesiog buna ,kad tas ZPV tiesiog neissivysto i piktybinius pakitimus.
Teks dazniau tikrintis pas gydytoja.
Niekur nedingsi su tuo ZPV, teks gyventi .Tad kam gadintis dar ir pilkasaias lasteles, o , daznai, ir seimos narius i tai itraukti..
Sekmes ir stiprybes visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti