Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(zavingoji @ 2009 12 21, 10:11)
tare citoligini tepineli man ir nusiute po jo darytis zpv ir kitu LPL tyrimu, tair ado tik siuos du. o siuntima rase nes buvo neaiksiu pakitimu PAP. tai dabar gydausi ir vasari vel darys PAP.

o kaip gydaisi? ax.gif organizma stiprini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 21, 20:14)
o kaip gydaisi?   ax.gif  organizma stiprini? g.gif

man ginekologe israse isgerti stripriu antibiotiku suplin, makmiror zvakuciu, ir 3 stiklus po 5 vaginalines tabletes vagifem. tai vat tyoks ir gydymas daugiau ji nieko nesake, ir po gydymo kurso reiks apkartoti PAP. ziuresim kas bus.
kazkaip siuo metu nestiprinu jokiais vitaminais organizamo, bet jauciu pagersiu imunine sistema stiprinanscių vitaminu manau nepakenks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavingoji: 22 gruodžio 2009 - 08:41
Sveikutės,
senokai bebuvau, vis paskaitinėjau, bet tyliai ir su gera nuojauta laukiau savo ŽPV tyrimo rezultatų. Na, šiandien pasiėmiau savo naujametinę "dovanėlę"......
Išvada: ŽPV didelės rizikos grupė aptikta.....
Nerašo kokia, nieko daugiau. Žodžiu, pakirto kojas, vos į darbą atvažiavau. Nors giliai įsitikinusi buvau, kad jo tikrai pas mane nėra ir še tau kad nori. PAP tyrimas nieko blogo nerodė, tik uždegimuką, kurį kaip tik dabar gydausi. Po Naujų Metų reikės eiti pas ginę, bet į sesiją išvažiuoju, užsitęs viskas, oi kaip blogai...
O jau buvome pradėję galvoti apie leliuką.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 12 31, 12:06)
Sveikutės,
senokai bebuvau, vis paskaitinėjau, bet tyliai ir su gera nuojauta laukiau savo ŽPV tyrimo rezultatų. Na, šiandien pasiėmiau savo naujametinę "dovanėlę"......
Išvada: ŽPV didelės rizikos grupė aptikta.....
Nerašo kokia, nieko daugiau. Žodžiu, pakirto kojas, vos į darbą atvažiavau. Nors giliai įsitikinusi buvau, kad jo tikrai pas mane nėra ir še tau kad nori. PAP tyrimas nieko blogo nerodė, tik uždegimuką, kurį kaip tik dabar gydausi. Po Naujų Metų reikės eiti pas ginę, bet į sesiją išvažiuoju, užsitęs viskas, oi kaip blogai...
O jau buvome pradėję galvoti apie leliuką....  cray.gif

Labuka, visas su praejusioms sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Jennifer, nusiramink, jei tau nerado jokiu pakitimu, tai viskas nera taip blogai kaip atrodo mirksiukas.gif . Mano gine aiskino, kad jei turi dideles rizikos ŽPV, tai dar nereiskia, kad viskas baigsis veziu. Kartas tas virusas tiesiog pats dingsta (tiksliau uzmiega), organizmui sustiprejus. Tiesiog, kaip man aiskino laikys ant trumpesnio pavadelio (pas mane 2 aukstos rizikos ŽPV) ir reiks dazniau darytis PAP. Taip kad nestresuok ir nusiteik geriausiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2010 01 03, 10:30)
Labuka, visas su praejusioms sventem  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

Jennifer, nusiramink, jei tau nerado jokiu pakitimu, tai viskas nera taip blogai kaip atrodo  mirksiukas.gif . Mano gine aiskino, kad jei turi dideles rizikos ŽPV, tai dar nereiskia, kad viskas baigsis veziu. Kartas tas virusas tiesiog pats dingsta (tiksliau uzmiega), organizmui sustiprejus. Tiesiog, kaip man aiskino laikys ant trumpesnio pavadelio (pas mane 2 aukstos rizikos ŽPV) ir reiks dazniau darytis PAP. Taip kad nestresuok ir nusiteik geriausiam  drinks_cheers.gif

Sveikinu ir aš visas su Naujais, linkiu kad visos ligos ir bėdos užšaltų su žiemos speigu ir niekada niekada nepabustų.
Dėkoju Spyrge už informaciją ir nuraminimą, pasistengsiu apie tai negalvoti, bet daryti kas geriausia, kad užmigdyti tą nelemtąjį...
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi apie ŽPV... Kolkas mano patirtis IŠ dalies teigiama (jei tik tokia patirtis, kai užsikrėti ŽPV ir išgyveni jo ''užmigdymo'' etapą gali būti vadinama teigiama). Prieš kelis metus pasidarius PAP testą, jis parodė, kad yra gimdos kaklelio ląstelių pakitimų, iš pradžių nei mano ginekologė, NEI juo labiau aš nekreipiau dėmesio, kad tai gali būti kažkas rimto... po kurio laiko ginekologė rado ir žaizdelę, vėlgi niekas nekreipė dėmesio... Aš buvau tokia kvaila, kad net nežinojau apie tokį virusą kaip ŽPV ir jo sukeliamas problemas blush2.gif . Kai pakeičiau ginekologę ir vėl pasidariau PAP testą, ji iš karto pasakė, kad aš užsikrėtusi ŽPV ir JAU yra pakitimų (epitelio suragėjimų) gimdos kaklelyje esančioje žaizdoje, kuri, beje, NUOLAT kraujavo ir sukeldavo NUOLATINIUS uždegimus (kolpitus). Atliko kolposkopiją, nustatė, kad vėžinių pakitimų DAR nėra, bet TAS 'DAR' manęs visiškai neramino. Buvo pasakyta, kad vaistų nuo ŽPV nėra, nelabai realu, kad iš mano organizmo jis gali išnykti, nes yra JAU ilgiau nei tris metus... Kadangi esu natūralių gydymo metodų šalininkė, pradėjau skaityti, kaip galima būtų pagerinti padėtį ir atsikratyti šitos nelaimės... Radau gydymo receptus natūraliomis priemonėmis ir pradėjau jas taikyti, tiesa, lietuviškai informacijos NULIS... Mano rasti ir taikyti natūralūs receptai tikiuosi pravers nors vienai iš jūsų (kuriuos beje, nepavykdavo taikyti kasdien, nes esu baisiai nedisciplinuotas žmogus):
1. Morkų suktys kasdien ar bent jau kuo įmanoma dažniau (ar morkų salotos, troškintos morkos ir pan.), kad organizmas gautų pakankamai VIT A, kuris padeda atsinaujinti ląstelėms ir neleidžia piktybėti audiniams;
2. Folio rūgšties tabletė KASDIEN (tyrimai rodo, kad gimdos kaklelio vėžys išveši daug dažniau toms, kurioms trūksta šio vitamino)
3. Gimdos kaklelio plovimas (dušas) su obuolių actu bei virintu vandeniu (proporcija pusė ar 1 puodelis acto litrui vandens)
4. Procedūra tris kartus per savaitę: tamponą išmirkydavau medetkų, ramunėlių nuovire, acto ir vandens mišinyje ir įlašindavau kokių dešimt lašų arbatmedžio aliejaus. Tokį tamponą palaikydavau apie valandą ''viduje''.
5. Kiek įmanoma daugiau valgyti brokolių, migdolų riešutų, jogurto, ir apkritai stengtis gyventi ir maitintis sveikai...
Tokie mano receptai... su kuriais pavyko ne tik "užmigdyti" ŽPV, bet ir užgydyti žaizdelę per šešis mėnesius!!!! Negaliu teigti, kad vėl visas šis košmaras neatsinaujins, bet bent jau prieš mėnesį atliktas testas nerodo nei žaizdelės, nei pakitimų, nei ŽPV... Sėkmės visoms, kovojančioms su šia pabaisa ir, jei turite kokių gerų natūralių receptų, pasidalinkite, informacijos niekada nebūna per daug!!!
Atsakyti
Tai kaip supratau,jums rado ZPV,o veliau tyrimai jau neberado ZPV. Ar tiesiog gydytoja spejo pradzioje,kad turite ZPV.
Labai dziaugiuosi, kad jums taip pasiseke..super..
As tikrai turejau karpuciu, bet nedariau ZPV, isnaikinau jas, pasidariau ZPV tyrima - neigiamas. Gyn sako, tai gali but paprastos karputes, ne ZPV, nes ir mieganti ZPV aptinka tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 10, 18:32)
Tai kaip supratau,jums rado ZPV,o veliau tyrimai jau neberado ZPV. Ar tiesiog gydytoja spejo pradzioje,kad turite ZPV.
Labai dziaugiuosi, kad jums taip pasiseke..super..
As tikrai turejau karpuciu, bet nedariau ZPV, isnaikinau jas, pasidariau ZPV tyrima - neigiamas. Gyn sako, tai gali but paprastos karputes, ne ZPV, nes ir mieganti ZPV aptinka tyrimas.

Taip, man tyrimai rodė ŽPV, bet gydytoja buvo tokia abejinga, kad nesiteikė apie tai informuoti ir pasakyti, kad yra ląstelių pakitimų. Tiesiog liepė ateiti po šešių mėn. vėl pasidaryti PAP. O kadangi aš tais laikais dar nieko nežinojau apie ŽPV blush2.gif , tai irgi nekreipiau dėmesio ir nereikalavau kažkokių papildomų tyrimų ar išsamesnio paaiškinimo...
Atsakyti
QUOTE(Smaragda @ 2010 01 10, 01:41)
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi apie ŽPV... Kolkas mano patirtis IŠ dalies teigiama (jei tik tokia patirtis, kai užsikrėti ŽPV ir išgyveni jo ''užmigdymo'' etapą gali būti vadinama teigiama). Prieš kelis metus pasidarius PAP testą, jis parodė, kad yra gimdos kaklelio ląstelių pakitimų, iš pradžių nei mano ginekologė, NEI juo labiau aš nekreipiau dėmesio, kad tai gali būti kažkas rimto... po kurio laiko ginekologė rado ir žaizdelę, vėlgi niekas nekreipė dėmesio... Aš buvau tokia kvaila, kad net nežinojau apie tokį virusą kaip ŽPV ir jo sukeliamas problemas blush2.gif . Kai pakeičiau ginekologę ir vėl pasidariau PAP testą, ji iš karto pasakė, kad aš užsikrėtusi ŽPV ir JAU yra pakitimų (epitelio suragėjimų) gimdos kaklelyje esančioje žaizdoje, kuri, beje, NUOLAT kraujavo ir sukeldavo  NUOLATINIUS uždegimus (kolpitus). Atliko kolposkopiją, nustatė, kad vėžinių pakitimų DAR nėra, bet TAS 'DAR' manęs visiškai neramino. Buvo pasakyta, kad vaistų nuo ŽPV nėra, nelabai realu, kad iš mano organizmo jis gali išnykti, nes yra JAU ilgiau nei tris metus... Kadangi esu natūralių gydymo metodų šalininkė, pradėjau skaityti, kaip galima būtų pagerinti padėtį ir atsikratyti šitos nelaimės... Radau gydymo receptus natūraliomis priemonėmis ir pradėjau jas taikyti, tiesa, lietuviškai informacijos NULIS... Mano rasti ir taikyti natūralūs receptai tikiuosi pravers nors vienai iš jūsų (kuriuos beje, nepavykdavo taikyti kasdien, nes esu baisiai nedisciplinuotas žmogus):
1. Morkų suktys kasdien ar bent jau kuo įmanoma dažniau (ar morkų salotos, troškintos morkos ir pan.), kad organizmas gautų pakankamai VIT A, kuris padeda atsinaujinti ląstelėms ir neleidžia piktybėti audiniams;
2. Folio rūgšties tabletė KASDIEN (tyrimai rodo, kad gimdos kaklelio vėžys išveši daug dažniau toms, kurioms trūksta šio vitamino)
3. Gimdos kaklelio plovimas (dušas) su obuolių actu bei virintu vandeniu (proporcija pusė ar 1 puodelis acto litrui vandens)
4. Procedūra tris kartus per savaitę: tamponą išmirkydavau medetkų, ramunėlių nuovire, acto ir vandens mišinyje ir įlašindavau kokių dešimt lašų arbatmedžio aliejaus. Tokį tamponą palaikydavau apie valandą ''viduje''.
5. Kiek įmanoma daugiau valgyti brokolių, migdolų riešutų, jogurto, ir apkritai stengtis gyventi ir maitintis sveikai...
Tokie mano receptai... su kuriais pavyko ne tik "užmigdyti" ŽPV, bet ir užgydyti žaizdelę per šešis mėnesius!!!! Negaliu teigti, kad vėl visas šis košmaras neatsinaujins, bet bent jau prieš mėnesį atliktas testas nerodo nei žaizdelės, nei pakitimų, nei ŽPV... Sėkmės visoms, kovojančioms su šia pabaisa ir, jei turite kokių gerų natūralių receptų, pasidalinkite, informacijos niekada nebūna per daug!!!

su sventėmis visas.

pas mane ta pati problemele. rado zpv ir pas mane. išrase gydytoja vaistu tai siuop metu gydausi.
norejau pasiteirauti pas tave, koki jogurtą tu valgydavai. naturalu ar su vaisiais visokiais?
Atsakyti
Sveikutes,paaiskinkit prasau man,nes kazkaip susipainiojau doh.gif PAP tyrimas tai tyrimas kada paimamas tepinelis is gimdos kaklelio.O ar ŽPV aptikti atliekamas kazkoks atskiras tyrimas ar tai vienas ir tas pats kaip PAP tyrimas?
As sunerimau kai pamaciau keleta pavieniu karpuciu netoli "tos vieteles",pagalvojau,kad tai gali pranasauti,kad turiu nelemtaji ŽPV.Gal kas susiduret su tokiom karputem,kaip jas naikinot?Cia tikriausiai reikia pas dermatologa kreiptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 01 20, 00:21)
Sveikutes,paaiskinkit prasau man,nes kazkaip susipainiojau doh.gif PAP tyrimas tai tyrimas kada paimamas tepinelis is gimdos kaklelio.O ar ŽPV aptikti atliekamas kazkoks atskiras tyrimas ar tai vienas ir tas pats kaip PAP tyrimas?
As sunerimau kai pamaciau keleta pavieniu karpuciu netoli "tos vieteles",pagalvojau,kad tai gali pranasauti,kad turiu nelemtaji ŽPV.Gal kas susiduret su tokiom karputem,kaip jas naikinot?Cia tikriausiai reikia pas dermatologa kreiptis? g.gif

sveika.
na man kai padarė ginekologė PAP tepinelei, pasake kad yra kazkokiu pakitimu neaiskiu, konkreciai nieko nesake, ir išrase siuntima i "SORPO" atlikti LPL ir ŽPV nurodant vidurine rizikos grupe, ne maza. ir atlikus tuos konkrecius ŽPV tyrimus paaiskejo, akd 2 žpv pozymiai yra. tai geriausia butu tau su savo ginekologe pasikonsultuoti. man asmeniskai jokiu karpuciu jokiu nieko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(zavingoji @ 2010 01 20, 08:33)
sveika.
na man kai padarė ginekologė PAP tepinelei, pasake kad yra kazkokiu pakitimu neaiskiu, konkreciai nieko nesake, ir išrase siuntima i "SORPO" atlikti LPL ir ŽPV nurodant vidurine rizikos grupe, ne maza. ir atlikus tuos konkrecius ŽPV tyrimus paaiskejo, akd 2 žpv pozymiai yra. tai geriausia butu tau su savo ginekologe pasikonsultuoti. man asmeniskai jokiu karpuciu jokiu nieko nebuvo.

aciu 4u.gif o tas ŽPV koks tyrimas? Is kraujo ar vel tepinelis?
Atsakyti