Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi apie ŽPV... Kolkas mano patirtis IŠ dalies teigiama (jei tik tokia patirtis, kai užsikrėti ŽPV ir išgyveni jo ''užmigdymo'' etapą gali būti vadinama teigiama). Prieš kelis metus pasidarius PAP testą, jis parodė, kad yra gimdos kaklelio ląstelių pakitimų, iš pradžių nei mano ginekologė, NEI juo labiau aš nekreipiau dėmesio, kad tai gali būti kažkas rimto... po kurio laiko ginekologė rado ir žaizdelę, vėlgi niekas nekreipė dėmesio... Aš buvau tokia kvaila, kad net nežinojau apie tokį virusą kaip ŽPV ir jo sukeliamas problemas

. Kai pakeičiau ginekologę ir vėl pasidariau PAP testą, ji iš karto pasakė, kad aš užsikrėtusi ŽPV ir JAU yra pakitimų (epitelio suragėjimų) gimdos kaklelyje esančioje žaizdoje, kuri, beje, NUOLAT kraujavo ir sukeldavo NUOLATINIUS uždegimus (kolpitus). Atliko kolposkopiją, nustatė, kad vėžinių pakitimų DAR nėra, bet TAS 'DAR' manęs visiškai neramino. Buvo pasakyta, kad vaistų nuo ŽPV nėra, nelabai realu, kad iš mano organizmo jis gali išnykti, nes yra JAU ilgiau nei tris metus... Kadangi esu natūralių gydymo metodų šalininkė, pradėjau skaityti, kaip galima būtų pagerinti padėtį ir atsikratyti šitos nelaimės... Radau gydymo receptus natūraliomis priemonėmis ir pradėjau jas taikyti, tiesa, lietuviškai informacijos NULIS... Mano rasti ir taikyti natūralūs receptai tikiuosi pravers nors vienai iš jūsų (kuriuos beje, nepavykdavo taikyti kasdien, nes esu baisiai nedisciplinuotas žmogus):
1. Morkų suktys kasdien ar bent jau kuo įmanoma dažniau (ar morkų salotos, troškintos morkos ir pan.), kad organizmas gautų pakankamai VIT A, kuris padeda atsinaujinti ląstelėms ir neleidžia piktybėti audiniams;
2. Folio rūgšties tabletė KASDIEN (tyrimai rodo, kad gimdos kaklelio vėžys išveši daug dažniau toms, kurioms trūksta šio vitamino)
3. Gimdos kaklelio plovimas (dušas) su obuolių actu bei virintu vandeniu (proporcija pusė ar 1 puodelis acto litrui vandens)
4. Procedūra tris kartus per savaitę: tamponą išmirkydavau medetkų, ramunėlių nuovire, acto ir vandens mišinyje ir įlašindavau kokių dešimt lašų arbatmedžio aliejaus. Tokį tamponą palaikydavau apie valandą ''viduje''.
5. Kiek įmanoma daugiau valgyti brokolių, migdolų riešutų, jogurto, ir apkritai stengtis gyventi ir maitintis sveikai...
Tokie mano receptai... su kuriais pavyko ne tik "užmigdyti" ŽPV, bet ir užgydyti žaizdelę per šešis mėnesius!!!! Negaliu teigti, kad vėl visas šis košmaras neatsinaujins, bet bent jau prieš mėnesį atliktas testas nerodo nei žaizdelės, nei pakitimų, nei ŽPV... Sėkmės visoms, kovojančioms su šia pabaisa ir, jei turite kokių gerų natūralių receptų, pasidalinkite, informacijos niekada nebūna per daug!!!