Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 01 20, 22:05)
aciu 4u.gif o tas ŽPV koks tyrimas? Is kraujo ar vel tepinelis?

man buvo toks pats kaip tepinelis. smile.gif
Atsakyti
Sveika, nu nezinau, kaip jie taip ilgai ta tyrima atlieka??? Tai jau geriau iskart suzinotum, ar yra, ir kokie tipai.. Beje, nors as irgi visada stresuoju del visko, bet kazkaip nusiteikus, kad pas mane jo nera.....Eisiu kita savaite darytis..Svarbu dar pasirinkti gera ir patikima laboratorija, as BPG siulymu eisiu i AIDS centro laboratorija.. .nes PAP rode ACS US, na, tai lyg ir gine nuramino, kad cia viskas ok, bet man neramu.. Tai sake, reikia issitirt viska - ZPV, kolposkopija, echoskopija ,paprasta tepineli ir PAP pakartoti... scare.gif Bet reikia!
Atsakyti
ar galit man atsakyti i klausyma, man yra nustatyti ZPV pozymiai bet karpu as neturiu, buvau pas ginekloge irgi nieko del karpu nesake, bet pas mano vyra yra karpos g.gif tai reiskias as turiu ta virusa? verysad.gif blink.gif
Atsakyti
ŽPV, dėl kurio atsiranda karputės yra mažos rizikos, todėl jis nelaikomas piktybiškas ir vėžio nesukelia. Yra daug ŽPV tipų, pavojingiausi 16 ir 18, toliau eina 31, kuris yra pas mane...
Atsakyti
QUOTE(lialka21 @ 2010 02 08, 15:56)
ar galit man atsakyti i klausyma, man yra nustatyti ZPV pozymiai bet karpu as neturiu, buvau pas ginekloge irgi nieko del karpu nesake, bet pas mano vyra yra karpos  g.gif  tai reiskias as turiu ta virusa?  verysad.gif  blink.gif

Tikriausiai turi unsure.gif Bet tuo ZPV ir yra "geras" - jeigu nera karpu, nematyti jokiu simptomu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 02 08, 20:39)
ŽPV, dėl kurio atsiranda karputės yra mažos rizikos, todėl jis nelaikomas piktybiškas ir vėžio nesukelia. Yra daug ŽPV tipų, pavojingiausi 16 ir 18, toliau eina 31, kuris yra pas mane...

sveika. o koki tau gydyma israse gydytoja kai buvo rastas zpv 31 tipas, nes amn rado 33 ir 39
Atsakyti
QUOTE(zavingoji @ 2010 02 10, 15:16)
sveika. o koki tau gydyma israse gydytoja kai buvo rastas zpv 31 tipas, nes amn rado 33 ir 39

nors ne manes klausei, bet atsakysiu ax.gif . Pas mane ŽPV 16 ir 31, jokio gydymo neskyre, nes nuo ju vaistu nera. Sake bendrai stiprinti organizma, kuo daugiau ramybes ir gryno oro. Sustiprejus imunitetui, sie virusai daznai uzmiega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2010 02 10, 16:52)
nors ne manes klausei, bet atsakysiu  ax.gif . Pas mane ŽPV 16 ir 31, jokio gydymo neskyre, nes nuo ju vaistu nera. Sake bendrai stiprinti organizma, kuo daugiau ramybes ir gryno oro. Sustiprejus imunitetui, sie virusai daznai uzmiega  mirksiukas.gif

kaip idomiai, man tai gydytoja išrasė stipriu antibiotiku suplin man atrodo jei neklystu, paskui makmiror žvakučiu, ir 3 mėn turėjau vartiti vagifem vaginalines tabletes. ir si menesiu eisiu tikrintis.
na mane dabar suintrigavo, ka cia man priskyre, gal prakiso vaistu be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(zavingoji @ 2010 02 11, 08:48)
kaip idomiai, man tai gydytoja išrasė stipriu antibiotiku suplin man atrodo jei neklystu, paskui makmiror žvakučiu, ir 3 mėn turėjau vartiti vagifem vaginalines tabletes. ir si menesiu eisiu tikrintis.
na mane dabar suintrigavo, ka cia man priskyre, gal prakiso vaistu be reikalo.

pacio viruso tikrai neisgydys. gal buvo koks uzdegimas dar rastas po tyrimo? man irgi siaip ginekologe tik stiprint organizma, sveikiau gyventi patare, o daugiau nieko. siaip is pat pradziu buvo man keletas karpuciu atsirade, dabar jau ilga laika ju nera, dalis net pacios isnyko, todel labai labai tikiuosi, kad pats virusas uzmigo.
Atsakyti
Man labai keista, pirma akrta dariausiu onkocitologini buvo ACUS, po metu LSIL, turiu pora karpuciu...ir niekada man niekas nesiule issitirti del ZVP, ale jau ir taip aisku kad turi...tai tiesiog ryju antibiotikus ir tiek karts nuo karto.... unsure.gif
Atsakyti
Aš tyriausi privačiai, kai mano ex ginė pasakė "su tavim iskas aišku, tikrai bus 16 ir 18 tipas. Man ten kojas pakirto...blioviau savaitę, kol draugas paklausė kokiu tyrimu remdamasi ji mane šitaip prigasdino.
Iš esmės šis tyrimas nieko nekeičia, tiesiog žinau kad turiu šį virusą. Ir aišku iš kur atsirado visos mano GK problemėlės.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 02 11, 21:09)
Aš tyriausi privačiai, kai mano ex ginė pasakė "su tavim iskas aišku, tikrai bus 16 ir 18 tipas. Man ten kojas pakirto...blioviau savaitę, kol draugas paklausė kokiu tyrimu remdamasi ji mane šitaip prigasdino.
Iš esmės šis tyrimas nieko nekeičia, tiesiog žinau kad turiu šį virusą. Ir aišku iš kur atsirado visos mano GK problemėlės.

As labai (savanaudiskai, aisku) dziaugiuosi, kad laiku susigriebiau ir pasiskiepijau 4u.gif Ir labai liudziu, kad jums tenka susidurti su bedelem ir bedom verysad.gif
Atsakyti