Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(martini_girl @ 2011 07 28, 15:09)
LSIL galejo buti sukeltas nebutinai zpv, todel gal jus jo net neturejot, juolabiau jei tyrimas nieko neparode. Galejo buti, ir taip, kad virusas buvo, bet pats pasitrauke. ZPV viso yra apie 130 tipu, jei neklystu, ir dar, kas zino, kiek neatrastu, todel galejo buti ir taip, kad jus turite kuri is tu, kurie neieina i tiriamu sarasa...
Bet kokiu atveju, pasikonsultuokite su savo ginekologe, ka butu geriausia daryti tokiu atveju  4u.gif

Aciu uz atsakyma, ginekologas mano, kad nieko daryt nereikia, paskutinis PAP darytas su skystom terpem buvo geras, todel nuramino, kad nera ko pergyventi smile.gif Tas LSIL galejo buti del uzdegimo. Nusiraminau ir dabar jau laukiam seimos pagausejimo smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 07 29, 11:11)
Aciu uz atsakyma, ginekologas mano, kad nieko daryt nereikia, paskutinis PAP darytas su skystom terpem buvo geras, todel nuramino, kad nera ko pergyventi smile.gif Tas LSIL galejo buti del uzdegimo. Nusiraminau ir dabar jau laukiam seimos pagausejimo smile.gif nestuke.gif

Sveikinu 4u.gif grazaus laukimo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 07 29, 10:31)
Sveikinu  4u.gif  grazaus laukimo  nestuke.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, neperskaičiau visos temos blush2.gif , bet drįstu klausti, gal žinote kaip taisyklingai pasiruošti tam tyrimui ax.gif . Seniai seniai lankiausi pas vieną gydytoją, ji sakė, kad tyrimas bus ne tikslus, jeigu netinkamai jam pasiruošiu. Prisimenu, kad reikia pasidaryti per 20d, nuo mėnesinių, o daugiau nieko neprisimenu. Gal jūs galite pasidalinti informacija, nes šį mėn reikės ir man darytis tyrimą.
Iš anksto dėkoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 08 10, 17:18)
Sveikos merginos, neperskaičiau visos temos blush2.gif , bet drįstu klausti, gal žinote kaip taisyklingai pasiruošti tam tyrimui ax.gif . Seniai seniai lankiausi pas vieną gydytoją, ji sakė, kad tyrimas bus ne tikslus, jeigu netinkamai jam pasiruošiu. Prisimenu, kad reikia pasidaryti per 20d, nuo mėnesinių, o daugiau nieko neprisimenu. Gal jūs galite pasidalinti informacija, nes šį mėn reikės ir man darytis tyrimą.
Iš anksto dėkoju rolleyes.gif

Hmmm... negirdejau apie joki specialu pasiruosima. Ejau tada, kada turejau laiko...
Atsakyti
Kaip pasiruošti PAP tyrimui?

Yra keletas svarbių dalykų, kuriuos reikia žinoti, kad gautumėte kuo tikslesnius tyrimo rezultatus.

Paskirkite laiką PAP tyrimui. Jis turi būti ne menstruacijų metu. Geriausias laikas yra 10-20 diena nuo pirmos menstruacijų dienos.
2 dienas prieš tyrimą nenaudokite intravagininių preparatų, lubrikantų, kontracepcinių priemonių ir dušo.

24-48 valandas iki tyrimo negalima lytiškai santykiauti, plauti makšties ir naudoti tamponų.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 08 10, 19:50)
Kaip pasiruošti PAP tyrimui?

Yra keletas svarbių dalykų, kuriuos reikia žinoti, kad gautumėte kuo tikslesnius tyrimo rezultatus.

Paskirkite laiką PAP tyrimui. Jis turi būti ne menstruacijų metu. Geriausias laikas yra 10-20 diena nuo pirmos menstruacijų dienos.
2 dienas prieš tyrimą nenaudokite intravagininių preparatų, lubrikantų, kontracepcinių priemonių ir dušo.

24-48 valandas iki tyrimo negalima lytiškai santykiauti, plauti makšties ir naudoti tamponų.

as galvojau, kad cia buvo klausimas apie pasiruosima ZPV tyrimui... Bet greiciausiai, mergina turejo galvoj PAP.
Atsakyti
sveikos, as ir su tokiu klausimu pas mano drauga atsirado karpuciu nuejo pas dermatologa jas panaikino bet nieko nesake tik dave lankstinuka apie zpv, o pas mane jokiu tokiu karpuciu kaip ir nera ginekologe nieko nesake padare del veziniu atsakymas nenorma sako pasidaryt reik del zpv, sakykit gal kas zinot ar butinai turi but karputes sergant zpv? ax.gif
Atsakyti
sveikos.Norejau paklaust,gal kuri jau gydesi?koki gydymo metoda turejo?turiu gimdos kaklelio zaizdele ir joje nustatytas pakitimas man rastas CIN1,ir ZPV16.aciu
Atsakyti
Na aš dar tik ruošiuosi gydymui, bet pas mane ta pati situacija, tyrimai rodo cin1 ir turiu 16 tipo žpv. Po mėnesinių turiu eiti daryti vaporizaciją lazeriu. Kiek gydytoja paaiškino kad tai yra pakitusių ląstelių išgarinimas. Tik dar norėjau pasiteirauti gal kam jau darė šią operaciją ir gali plačiau apie tai papasakoti, pvz ar tai yra pilnai kompensuojama ar reikia primokėti (pamiršau pasiklausti gydytojos 4u.gif ) Ačiū jei kas pasidalins patirtimi savo.
Atsakyti
Gal kas nors susidurete panasiai, nes as nebezinau isvis, kas man yra mirksiukas.gif

Turejau pienlige, tad pasitepiau kelias dienas clotrimazolio tepalu. Po poros dienu pastebejau tokias 'juosteles' makstyje is lyg spuogiuku, lyg mazuciu ataugeliu, nelabai aiskiai galiu iziureti. Atrode lyg tiesiog suerzinta odele, pamaniau alergija nuo clotrimazolio, ir palikau 'pranykti'.

Dabar, praejus mazdaug menesiui, pastebejau, kad nepranyko doh.gif Jokiu jausmu ar simptomu man nesukelia, tik yra. Prisiskaiciau visko ko tik galejau ar negalejau internete, priejau prie isvados, kad galbut tai kondilomos. Nors nesu tikra, nes google'es paveiksliukuose nieko panasaus nerandu, plius pas mane, patempus ta oda, tie 'spuogiukai' ar koks velnias lyg sumazeja, su oda susilieja.

Ryt turiu vizita pas gydytoja, bet galvos neiseina nesukti dabar, gal kas nors panasiai susidurete? Kaip atpazistate, kad tai tikrai kandilomos? Nes mano tos juosteles tikrai nepanasios i ziedini kopusta ir visiskai nepanasios i karpas, kurias vaikysteje turejau ant ranku blush2.gif
Atsakyti
jei esi pati is vilniaus,tai pigiausia darytis zpv 16 ir 18 geliu gatveje,pacioje laboratorijoje kainuoja tik 95litai. smile.gif
Atsakyti