Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(ingan @ 2011 10 12, 21:28)
sveikos.Norejau paklaust,gal kuri jau gydesi?koki gydymo metoda turejo?turiu gimdos kaklelio zaizdele ir joje nustatytas pakitimas man rastas CIN1,ir ZPV16.aciu

siuo atveju man dare gimdos kaklelio konizacija mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va,susiduriau su sia problema zpv.dariausi tyrimus,paaiskejo,kad turiu 31 tipa,pradzioi zeme is po koju isslydo,bet paskui nusiraminau,sekantys tyrimai laukia vasario pradzioi,tikiuos geriausio,sese medike,konsultavos su pazystamais gerais ginekologais,jie mane nuramino,kad sustiprinus imuniteta, virusa organizmas sunaikina,svarbu nestresuoti,be lieka tik gyvent kaip gyvenus ir reguliariai tirtis.tikiuos geriausio,siulau ir visom kitom,kurios turi sia problema per daug neimt i galva ir del to nestresuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alionka7 @ 2011 12 02, 18:49)
nu va,susiduriau su sia problema zpv.dariausi tyrimus,paaiskejo,kad turiu 31 tipa,pradzioi zeme is po koju isslydo,bet paskui nusiraminau,sekantys tyrimai laukia vasario pradzioi,tikiuos geriausio,sese medike,konsultavos su pazystamais gerais ginekologais,jie mane nuramino,kad sustiprinus imuniteta, virusa organizmas sunaikina,svarbu nestresuoti,be lieka tik gyvent kaip gyvenus ir reguliariai tirtis.tikiuos geriausio,siulau ir visom kitom,kurios turi sia problema per daug neimt i galva ir del to nestresuot  4u.gif

O tai kokia tada prasmė tirtis dėl ŽPV, jeigu vienintelė rekomendacija - nestresuot ir reguliariai tikrintis? Kai nežinai, tai ir nestresuoji biggrin.gif . O tikrintis reguliariai dėl milijono priežasčių reikia.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As truputi pasimeciau.. Pries 3-4 metus ir as turejau karputes, bet genekologe man jas isgyde ir jos daugiau taip ir nepasikartojo.. Tai jei turejau karputes tai jau tikrai turiu ta ZPV? Gali buti ivairus tipai ar tik 6 ir 11? Kazkur skaiciau jei buna karpuciu tai priskiriams 6 arba 11 grupei.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien gavau tyrimų rezultatus dėl ŽPV ir parašyta kad aptikta didelės rizikos grupė verysad.gif verysad.gif verysad.gif, tai kokio čia tipo tas mano virusas? Mes su vyru planuojam vaikelį, prieš pradedant nuėjau dar pas savo gydytoją pasitikrinti ir va, tyrimų krūva, ŽPV teigiamas cry.gif cry.gif Ir kaip nestresuoti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 30, 10:47)
Man irgi aktualu 4u.gif pas mane keturios atsirado per porą mėn doh.gif  doh.gif saviveikla užsiiminėt bijau doh.gif Norisi, kad profesionalai pažiūrėtų unsure.gif kaži kokios kainos? g.gif

kazkaip norisi sia tema pakelti i virsu smile.gif
Nestumo metu tu papilomu atsirado nemazai, tad laukiu kada galesiu jas salinti. Siaip kaune, 2 ligoninej, odos skyriuje, gavus siuntima, uzsiregistravau ir ten sumokejau berods 15 litu, ir elektrokoguliacijos metodu pasalina jas.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam tai pravers 4u.gif
2011 kovo menesi man nustate papilomos viruso 31 tipa ir cin1, as galvojau, kad isprotesiu. Tiek niekada nesu verkusi. Puoliau i juoda depresija, nuo ryto iki vakaro skaiciau info internete, vel verkiau, vel skaiciau, vel verkiau ir taip nesibaige. Apmaudziausia buvo tai, kad niekur neradau tikslios info ar sis virusas tikrai dingsta/uzmiega, internete pilna priestaringos info ir nuomoniu. Kuna kauste panika, kad mirsiu nuo vezio, kad mano vaikinas irgi turi si virusa, kad mes juo niekada nenusikratysim ir t.t. Lapkricio menesi pasidariau pakartotina testa, man buvo pasakyta, kad rezultatai bus tik vasario 16 d. ILGIAUSI 3 menesiai mano gyvenime. Vasario 16 d. man buvo pasakyta, kad neturiu nei viruso nei cin1 bigsmile.gif Apsiverkiau gydytojos kabinete is laimes! Pora valandu negalejau atsipeiketi, apsvaigau, nes supratau kaip man pasiseke ir kokia as esu laiminga, nes yra daugybe moteru, kurios taip ir nesulaukia geru ziniu. As pradejau galvoti ka as per siuos metus dariau kitaip, ka valgiau ir geriau, kas galejo itakoti to brudo pasisalinima. Mano maisto racionas jau ilga laika nesikeicia, ir ka tikrai zinau ko valgiau beveik kasdien ir nemazai tai - obuoliu actas i salotas (kiekviena diena), sviezus cesnakas, sviezio imbiero arbata, daug darzoviu ir daug vitamino C (tabletemis ir is citrinos sulciu, perdozuoti vit c neimanoma, nes jis pasisalina per slapima) ir praktiskai jokio cukraus, nemegstu saldumynu, del to nebuvo sunku. Kas supranta angliskai, pasiskaitykite info apie PV gydymo metodus svetaineje www. earthclinic. com. Ten taip pat mini zmones obuoliu acta ir vit c (mano dideliai nuostabai, nes as vartojau siuos produktus nes man patinka, ne del to, kad 'bandziau gydytis', sia svetaine suradau po rezultatu gavimo smile.gif ) Taip pat, merginos, kurios iesko kaip pasalinti karpas namu salygomis, ten rasite daygybe mociutes receptu, kurie 'atseit' stebuklus daro... smile.gif
As stresavau kaip beprote, bet viskas gerai baigesi. Tikrai tikrai netikejau, kad gausiu kazkada neigiamus rezultatus, bet pasirodo, kad perlenkiau as ta lazda truputi... Suprantu, kaip per smegenis kerta diagnoze, bet, matot, pasirodo isnyksta ta za,raza!! smile.gif Linkiu jums stiprybes, linkiu pasvekti, linkiu geros nuotaikos ir teigiamu naujienu.

P.S. Nescios turetu pasitarti su gydytoju pries bandant siuos 'naminius vaistus' smile.gif

Sekmes visoms 4u.gif

Atsakyti
Paklauskit gydytojo kaip vitaminas C sugadina kepenys ir ne tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 25, 01:15)
Paklauskit gydytojo kaip vitaminas C sugadina kepenys ir ne tik  mirksiukas.gif

Taip pat gadina kepenis alkoholis ir keptas maistas, bet ar i tai kas ziuri ? Paskaitykite veliausius vezio gydymo patarimus ir isvysite, kad visur sakoma, kad vit C yra labai veiksmingas kovojant su vezio lastelemis. Pries kelis metus vienas mokslininkas pazadejo sumoketi betkam 1 milijona doleriu kad jam irodytu, kad vitamino C perteklius kenkia zmogaus organizmui ir iki siol niekas to milijono negavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūri, kas protingas ir kas nori ilgai gyventi
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 26, 17:44)
Žiūri, kas protingas ir kas  nori ilgai gyventi

Prasau nepykite, ponia Rodnega, bet man jusu komentarai atrodo arogantiski.
Atsakyti
Visiems neįtiksiu - nesu pinigas mirksiukas.gif
Atsakyti