Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

Siulyciau perskaityti straipsi apie ZPV . Gal jis duos kiek informacijos.

http://www.ginekolog...pilomos_virusas
Atsakyti
kai skaitai tokius straipsniukus tai baisu darosi...
rutka28, o kaip tu stiprini savo imuniteta? as tai pradejau gert CITROSEPT ir ALKIMER(ryklio kepenu aliejus). Turiu tokia kvaila minti, kad gal organizmas pats su ta bjaurybe kovos ir isstums ja is mano organizmo... Nors gal tai ir nelabai realu... blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2008 09 12, 10:59)
kai skaitai tokius straipsniukus tai baisu darosi...
rutka28, o kaip tu stiprini savo imuniteta? as tai pradejau gert CITROSEPT ir ALKIMER(ryklio kepenu aliejus). Turiu tokia kvaila minti, kad gal organizmas pats su ta bjaurybe kovos ir isstums ja is mano organizmo... Nors gal tai ir nelabai realu...  blink.gif  doh.gif  verysad.gif

As geriu Eziuoles lasus. Daugiau nieko nevartoju.
As pati kiek suprantu is visu straipsniu internete, tai tas ZPV gali isnykti , ta prasme jis organizme lieka, bet kaip ir nuslopinamas.
oias kita savaite einu darytis antro PAP po konizacijos tyrimo. pirmasis buvo geras, na ziuresim kaip praejus keturiems menesiams bus. tikiuosi kad bus geri tyrimai. 4u.gif nors ka gali zinoti, as gi turiu ta nelemta dideles rizijos ZPV 16 sad.gif

na sekmes Tau 4u.gif
Atsakyti
Ar ežiuolės lašus perkat vaistinėje? Per paiešką radau, kad prekiauja tik tabletėmis.
Atsakyti
nejau, tai tooooks retas virusas ir niekas juo nera/nebuvo uzsikeretes?
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2008 09 15, 11:47)

Siulyciau pasiskaityti forumo tema Zaizdele gimdos kaklelyje. Ten yra labai daug informacijos apie gydyma , apie ZPV, apie atliekamas operacijas.
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 09 12, 13:57)
Ar ežiuolės lašus perkat vaistinėje? Per paiešką radau, kad prekiauja tik tabletėmis.

As pirkau lasus vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2008 09 15, 11:47)

ZPV viruso atmainu yra labai daug, deja, kai kurios is ju sukelia gimdos kaklelio vezi. beje, tos atmainos, kurios sukelia lytines karputes, paprastai nera "vezines" formos - nors tokia paguoda smile.gif gali ginekologes paprasyti tyrimo nustatyti, ar nesi uzsikretusi pavojingomis viruso atmainomis. pati as esu turejusi ZPV (lytiniu karpuciu), labai nesunkiai jas issigydziau podofilotoksino tirpalu - yra toks vaistas Wartec (5%, butent lytinems karpoms), kainuoja, tiesa, nepigiai - apie 100 Lt, bet parduoda ji be recepto, o karputes isnaikina per 3 dienas. man jos daugiau ir nebeatsinaujino. yra gal ir daugiau kokiu vaistu - cia jau klausk gydytojos, tikrai patars. bet geriau neuzleisk, nes negydomos jos plinta, ju daugeja ir t.t.. sekmes 4u.gif

PS - jei ir vyras ju turi, tai gydykites abu, nes kitaip ir vel vienas nuo kito uzsikresit, bus nesibaigianti istorija..
Atsakyti
hmmm... g.gif mano gydytoja sake, kad jeigu jos man netrukdo tai gydyti nereikia... nu bet as tai niekaip nesuprantu... kaip nereikia, jeigu visur raso, kad jos labai greitai plinta??? blink.gif verysad.gif Tai savo iniciatyva nusipirkau homeopatiniu vaistuku THUJA ir pradejau juos gert... skaiciau, kad jie kaip tik tokiu karpuciu gydymui tinka... tai tikiuosi, kad ir man pades bigsmile.gif ...pradejau stiprint imuniteta visokiais vitaminais... ir aisku uzsirasiau pas kita gydytoja konsultacijai. Nes po tokio pasakymo nebepasitikiu savo gine... doh.gif
Juk planuojam vaikeli... o ji taip neatsakingai i viska paziurejo... verysad.gif
sako ZPV vistiek nepagydomas, tai galit planuot pastot bet kada blink.gif doh.gif
as jau ten visa perbalus sedziu... o ji taip sneka...
Beja, vakar paskambino man is klinikos ir pasake, kad man tas virusas yra doh.gif verysad.gif o dabar tipuos ji... ir pasakys ar yra tie piktieji viruso tipai pas mane ar ne... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Minata,
Na nepergyvenk taip, tikrai nera taip blogai viskas smile.gif
Vaikui ZPV nepersiduoda, tuo klausimu gali buti rami mirksiukas.gif.
Apie 80% zmoniu gyvenanciu lytini gyvenima turi ZPV virusa ir anot gydytoju apie 90% moteru iki 30 metu si infekcija isnyksta savaime.
Dabar reikia sulaukti PAP atsakymu ir su gydytoja nuspresti ka daryti, nes jei ZPV 16 ar 18 teigiamas, o pakitimu GK nera arba jie nedideli, nieko daugiau daryti nereikes, isskyrus reguliarius PAP tyrimus kas 6 menesius mirksiukas.gif.
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums visosm uz palaikyma ir kad pasidalinote savo patirtimi bei ziniomis apie si virusa 4u.gif
Kai tik suzinojau, kad man gali jis buti... buvau labai issigandusi ir sunerimusi... bet dabar jau po truputeli raminuosi... beliko sulaukti ar nera pas mane tu pavojingu ZPV tipu, dar del sventos ramybes pasikonsultuoti su kita gydytoja... issigydyti tas karputes... ir pradeti ramiai planuoti nestuke.gif

Beja, labai keista, bet vyrui jokiu pozymiu nera... g.gif
Keik skaiciau tai raso, kad vyras gali net nesirgti pats tuo ZPV, o buti tik viruso nesiotojas... doh.gif
Atsakyti
vaikui persiduoda jei pvz kartu maudotes ir jis savo litiniais organais lieciasi su jumis arba net per ranksluosti taip skaiciau
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 09 19, 19:09)
vaikui persiduoda jei pvz kartu maudotes ir jis savo litiniais organais lieciasi su jumis arba net per ranksluosti taip skaiciau

Nu jau netikiu biggrin.gif
Atsakyti