Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

na man irgi neitiketina irgi tiikiuosi kad taip nera ivedus per google zpv kazkur perskiaciaui, kad gimdymo metu persiduoda ir tais kitais atvejais
Atsakyti
As pati, kiek skaiciau tai gimdant naturaliai tas viruas gali persiduoti kudikiui 10% is 100%. O uzsikresti galima lytiniu keliu 95% arba nuo aplinkos... tuoletai, ranksluosciai ir t.t.... bet cia dar priklauso ant kiek stiprus yra jusu imunitetas... jei jis stiprus, tai net susidures su virusu, gali neuzsikresti... o jei silpnas... tai ir kimba visokios zarazos...
Atsakyti
QUOTE(Minata @ 2008 09 15, 11:47)
nejau, tai tooooks retas virusas ir niekas juo nera/nebuvo uzsikeretes?

sveikos, na va ir as nukulniavau pas ginekologe del staiga prasidejusios pienliges. Apziurejo mane, ir rado tu papilomu. tai dabar vartoju vaistus nuo pienliges, ir po savaites eisiu darytis pap testa. Ka paskaiciau internete, tai net plaukai pasisiause.
Dar gyd liepe imuniteta pastiprinti, nes ju pasirodymas reiskia visiska nusilpima...
Net ir nezinau ka cia dar galvoti. Lauksiu savaite ir rasysiu kas bus toliau.
Atsakyti
merginos, savaime karputes neisnyksta - pats virusas, apgydytas, gali isnykti (esu to pavyzdys), bet is pradziu reikia nusigydyti karpas ir tuo paciu stiprinti imuniteta. jeigu uzleisit, papilomu negydysit, jos isplis - ir vaizdelis nekoks, ir siaip diskompfortas, ir dar partneri uzkresit. zodziu, siais laikas tas karpas galima vaistais pasalinti per keleta dienu pacioms - jokiu gydytoju/lazeriu/etc. nereikes. nepergyvnekit, tai sutvarkoma - tik nereikia uzleisti, tikintis, kad viskas praeis savaime. sekmes 4u.gif
Atsakyti
zirza, o kaip tu gydeisi ta virusa ir karputes?
Papildyta:
QUOTE(Minata @ 2008 10 08, 11:48)
zirza, o kaip tu gydeisi ta virusa ir karputes? kokius vaistus naudojai karpuciu gydimui?

Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 18, 16:25)
ZPV viruso atmainu yra labai daug, deja, kai kurios is ju sukelia gimdos kaklelio vezi. beje, tos atmainos, kurios sukelia lytines karputes, paprastai nera "vezines" formos - nors tokia paguoda smile.gif gali ginekologes paprasyti tyrimo nustatyti, ar nesi uzsikretusi pavojingomis viruso atmainomis. pati as esu turejusi ZPV (lytiniu karpuciu), labai nesunkiai jas issigydziau podofilotoksino tirpalu - yra toks vaistas Wartec (5%, butent lytinems karpoms), kainuoja, tiesa, nepigiai - apie 100 Lt, bet parduoda ji be recepto, o karputes isnaikina per 3 dienas. man jos daugiau ir nebeatsinaujino. yra gal ir daugiau kokiu vaistu - cia jau klausk gydytojos, tikrai patars. bet geriau neuzleisk, nes negydomos jos plinta, ju daugeja ir t.t.. sekmes  4u.gif

PS - jei ir vyras ju turi, tai gydykites abu, nes kitaip ir vel vienas nuo kito uzsikresit, bus nesibaigianti istorija..

Tau taip per tris dienas ir praejo?man daktare pasake 3dienas patept ryte wakare o paskuj 4dienu pertrauka,tai tikriausiai po 4dienu wel reykes tepti,bet mano karputes prie ishanges ir skauda prie karpuciu nes wistiek skyscio patenka ant nepazeystos odos ir bijau kad neishdegintu man ten.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 18, 16:25)
ZPV viruso atmainu yra labai daug, deja, kai kurios is ju sukelia gimdos kaklelio vezi. beje, tos atmainos, kurios sukelia lytines karputes, paprastai nera "vezines" formos - nors tokia paguoda smile.gif gali ginekologes paprasyti tyrimo nustatyti, ar nesi uzsikretusi pavojingomis viruso atmainomis. pati as esu turejusi ZPV (lytiniu karpuciu), labai nesunkiai jas issigydziau podofilotoksino tirpalu - yra toks vaistas Wartec (5%, butent lytinems karpoms), kainuoja, tiesa, nepigiai - apie 100 Lt, bet parduoda ji be recepto, o karputes isnaikina per 3 dienas. man jos daugiau ir nebeatsinaujino. yra gal ir daugiau kokiu vaistu - cia jau klausk gydytojos, tikrai patars. bet geriau neuzleisk, nes negydomos jos plinta, ju daugeja ir t.t.. sekmes 4u.gif

PS - jei ir vyras ju turi, tai gydykites abu, nes kitaip ir vel vienas nuo kito uzsikresit, bus nesibaigianti istorija..
*

Tau taip per tris dienas ir praejo?man daktare pasake 3dienas patept ryte wakare o paskuj 4dienu pertrauka,tai tikriausiai po 4dienu wel reykes tepti,bet mano karputes prie ishanges ir skauda prie karpuciu nes wistiek skyscio patenka ant nepazeystos odos ir bijau kad neishdegintu man ten.. unsure.gif
Atsakyti
laba 4u.gif gak kuri galetu daugiau parasyti apie ta pap tyrima,kas tai per tyrimas ir kiek kainuoja,ar cia tas pats kuris nustato vezines lasteles,ju pakitimus ir kainuoija 40lt?vakar klausiau poliklinikoje apie tyrimus susijusius su zpv,bet nelabai noriai su manim kalejo tai nieko ir nesupratau doh.gif tik tiek kad yra trys tyrimai uz 40.120.190lt doh.gif gal galite patarti kokio tyrimo man reiktu,turiu tu prakeiktu kapu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2008 12 09, 13:51)
laba 4u.gif gak kuri galetu daugiau parasyti apie ta pap tyrima,kas tai per tyrimas ir kiek kainuoja,ar cia tas pats kuris nustato vezines lasteles,ju pakitimus ir kainuoija 40lt?vakar klausiau poliklinikoje apie tyrimus susijusius su zpv,bet nelabai noriai su manim kalejo tai nieko ir nesupratau doh.gif tik tiek kad yra trys tyrimai uz 40.120.190lt doh.gif gal galite patarti kokio tyrimo man reiktu,turiu tu prakeiktu kapu verysad.gif

Sveika, praeitą mėnesį dariausi tą PAP tyrimą, deja rezultatai negeri. schmoll.gif O kiek kainuoja, bijau pameluot, rolleyes.gif nes dariausi kelis tyrimus, PAP tyrimas kainavo tikrai ne daugiau 60Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona... @ 2008 12 12, 13:12)
Sveika, praeitą mėnesį dariausi tą PAP tyrimą, deja rezultatai negeri. schmoll.gif  O kiek kainuoja, bijau pameluot, rolleyes.gif  nes dariausi kelis tyrimus, PAP tyrimas kainavo tikrai ne daugiau 60Lt.  smile.gif

dekui 4u.gif o sitas tyrimas ka parodo?yra nera tas virusas,ar tai kad jis priklauso tai grupei,kad sukelia vezy? verysad.gif
Atsakyti
Daugumai moterų žmogaus papilomos viruso (ŽPV) infekcija diagnozuojama remiantis Pap testo rezultatais, rodančiais tam tikrus nenormalumus. Pap testas yra pirmasis įrankis, diagnozuojant gimdos kaklelio vėžį ar priešvėžinius pakitimus šioje srityje, nes dauguma tokių pakitimų yra susiję su ŽPV. Man tarkim aptiko ta Žpv 16.
Tik kaip nebūtų keista,kažkodėl mano vaikinas visiškai švarus.Jam tyrimai nieko neparodė,tik tai paprastą uždegimą.Gal kam taip buvo?Nes kitaip aš neįsivaizduoju,kaip galėjau pasigaut tą virusą...?
Atsakyti
QUOTE(Lona... @ 2008 12 17, 14:07)
Daugumai moterų žmogaus papilomos viruso (ŽPV) infekcija diagnozuojama remiantis Pap testo rezultatais, rodančiais tam tikrus nenormalumus. Pap testas yra pirmasis įrankis, diagnozuojant gimdos kaklelio vėžį ar priešvėžinius pakitimus šioje srityje, nes dauguma tokių pakitimų yra susiję su ŽPV.  Man tarkim aptiko ta Žpv 16.
Tik kaip nebūtų keista,kažkodėl mano vaikinas visiškai švarus.Jam tyrimai nieko neparodė,tik tai paprastą uždegimą.Gal kam taip buvo?Nes kitaip aš neįsivaizduoju,kaip galėjau pasigaut tą virusą...?

Man irgi panasiai... vyrui jokiu simptomu nera... jis man vienintelis vyras... lyt. gyve. pradejau budama 23 m. tikrai esam viens kitam istikimi... ir se tau... as turiu ta ZPV... nors pries metus neturejau... gydytoja aiskina, kad vyrai daznai gali patys ir nesirgt tuo ZPV, bet buti viruso nesiotojai... verysad.gif
Atsakyti