Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikams žvėrieną?

Mes ragavom, kol kas tik stirnienos. Supjaustau galaliukais (guliašiniais) ir verdu apie valandą. Tiksliai nenužiūrėjau laiko, nes juk matosi kada mėsytė išvirusi. Gal didesnius gabaliukus ir reikia virti 2 val (kaip siųlo nete). Nupilu 1 kartą. Daržoves verdu atskirai, po to blenderiuoju mėsytę ir daržoves kartu, ir kiek reikia įpilu daržovių sultinio. Nuo mėsos nuvirusio sultinio jau nebenaudoju.
Geras, tas kukuliukų receptas, būtinai išbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o gal zinot kur butu galima nusipirkti zverienos? Gal zinot koki medziotoja?
Atsakyti
Mes ragaujame stirnieną. Elnienos ir šernienos dar nebandėme. Mažiuko nuo žvėrienos visai nealergizuoja, o nuo Eko veršienos vaikas buvo raudonais žandais jau po 2 val. doh.gif
Atsakyti
Mes nuo pat pradziu valgom stirniena, kiaulienos net nedaviau, nes nenorejau duoti is parduotuves ar turgaus pirktos neaisku kuo sertos... dar duodu vistienos, mama uzaugino "ekologisku" visteliu su naturaliais pasarais thumbup.gif baigiasi stirniena tai kuri laika duosiu serniena tikiuosi valgys, nors man asmeniskai stirniena neskani as pati esu sernienos didele megeja smile.gif
Papildyta:
As verdu valanda, bet gabaleliai itin mazyciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 03 12, 01:15)

As verdu valanda, bet gabaleliai itin mazyciai  rolleyes.gif

as mazycius gabaliukus verdu 20 min. Na, dar pries tai 5 min apverdu, pakeiciu vandeni, nuplaunu mesyte.
Atsakyti
Labai vertinga mėsa, tik išsitirti šernieną reikia ir pirmyn, net medikai rekomenduoja. Užauginta natūraliai, neprimaitinta jokiais pašarais, kad tik greičiau augtų ir storėtų.
Atsakyti
aš mažiukui duodu stirnos, apie 20-30 min paverdu, pakeičiu vandenį, pridedu daržovių ir toliau verdu smile.gif
Atsakyti
Musu pirmoji mesyte buvo stirniena , paskui serniena.Dabar mano panelei beveik 11 men tai tik neperseniausiai pradejau duoti triusienos ,nes pavyko gaut is ukininko .Dar bandziau truputi kalakutienos duot. Taciau pagrindine mesyte vis tik serniena.
Atsakyti
Kaip suprantu pasidalinti žvėrienos pardavėjais negalit verysad.gif Na..... Čia jau kaip sakoma - aš turiu ir laimingas esu, o jei ir kitas turės busim lygūs, o tai jau ne lietuviškam charakteriui pakelt.
Sėkmės visoms - aukit sveiki ir stiprūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2011 03 29, 12:34)
Kaip suprantu pasidalinti žvėrienos pardavėjais negalit  verysad.gif  Na..... Čia jau kaip sakoma - aš turiu ir laimingas esu, o jei ir kitas turės busim lygūs, o tai jau ne lietuviškam charakteriui pakelt.
Sėkmės visoms - aukit sveiki ir stiprūs  4u.gif

Nu atsiprasau, taip imt visas ir kaltint doh.gif as asmeniskai net neisivaizduoju kas ta zveriena pardavineja. MB medzioja, uosvis medzioja, tai ir turim sau, pardavinejimu neuzsiimam. Manau, dauguma cia taip...
Atsakyti
Butent kad visi tik del saves, nes mes ir visa seima daugiausia zveriena valgom kiauliena labai retai perkam, jei turim daugiau konsevus darom. O kas svarbiausia medziotojams yra draudziama pardavineti mesa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 03 29, 15:03)
Nu atsiprasau, taip imt visas ir kaltint  doh.gif as asmeniskai net neisivaizduoju kas ta zveriena pardavineja. MB medzioja, uosvis medzioja, tai ir turim sau, pardavinejimu neuzsiimam. Manau, dauguma cia taip...

siaip zverienos pardavinet negalima... gali net medziokles leidima atimt uz tokia veikla ax.gif todel niekas ir nesidalina info kas ja pardavineja... todel bandykit ieskoti medziotoju tarp draugu ir pazystamu 4u.gif
Atsakyti