Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikams žvėrieną?

Mano mažius vakar ir šiandien jau valgė šernienos thumbup.gif bet aš, kaip minėjau anksčiau jau, ją užsišaldžiau nedideliais gabaliukais . Tai viriau garuose apie 2 val. Gal per ilgai sakau? unsure.gif kiek laiko reiktų maždaug virti?
Atsakyti
As verdu kukuliuka, tai vos uzvirus pirma vandenuka nupilu, o tada kai uzvera antra karta verdu lygiai valanda (po pusvalandzio nuo antro uzvirimo pradedu deti darzoves). Verdant toki gabaliuka maza 2 val nelieka nieko naudingo.
Atsakyti
As uzvedu zverienos gabaliuka,nupilu, tada verdu lygiai 1h, o tada metu darzoves. Zveriena yra zveriena,ja reikia ilgiau virti nei pvz kokia kiauliena.. O kad naudingo nieko nelieka,tai netiesa smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
būtent, aš irgi taip manau,kad žvėrieną reiktų ilgiau virt
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2010 04 16, 10:43)
Tokius kukuliukus galima daryt iš betkokios mėsos, tikrai patogu. Iš žvėrienos dar esu naudojusi zuikiena (bet va ji tai man smirdėjo, fe) ir bebrieną, bet ją reikia maišyt su šernu arba kiaule, nes sumalus bebriena ji būna labai skysta, bet išvirus labai skani.

su bebriena atsargiai! bebras turi tam tikru riebalu, kuriu nevirskina kai kurie zmones, galit atsidurti ligoninej... tpfu tpfu tpfu, linkiu, kad niekam taip neatsitiktu!

As savo mazylei bebrienos neduosiu, ypac kai tevelio organizmas nepriima bebrienos... schmoll.gif
Atsakyti
Kai vyras parnesdavo daug zverienos, truputi pykdavau blink.gif Bet po visu laidu apie maista, jau nepykstu, o dziaugiuosi biggrin.gif . Ir dabar ant musu stalo pirmenybe zverienai thumbup.gif . Ir vyresnioji ir mazoji su malonumu valgo tongue.gif . Mazoji net ir neragavus kiaulienos, jautienos. Bet as neverdu taip ilgai -1 val. Man regis uztenka ir 40 min. Tik as nupilu 2,3 vandenukus kai uzverda. O kodel manot, kad zveriena reikia taip ilgai virt g.gif . Juk ji ne 10 metu senumo? Ar cia ne tame esme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2010 06 05, 22:18)
Kai vyras parnesdavo daug zverienos, truputi pykdavau  blink.gif  Bet po visu laidu apie maista, jau nepykstu, o dziaugiuosi  biggrin.gif  . Ir dabar ant musu stalo pirmenybe zverienai  thumbup.gif  . Ir vyresnioji ir mazoji su malonumu valgo  tongue.gif  . Mazoji net ir neragavus kiaulienos, jautienos. Bet as neverdu taip ilgai -1 val. Man regis uztenka ir 40 min. Tik  as nupilu 2,3 vandenukus kai uzverda. O kodel manot, kad zveriena reikia taip ilgai virt  g.gif  . Juk ji ne 10 metu senumo?  Ar cia ne tame esme  blush2.gif

tikrai,kad ne tame esme smile.gif
Paskaitykit internete,zveriena aplamai siulo apie 2h virti. O vaikams 40min tikrai per trumpas laikas virti. As verdu viena mesyte 1h, viena karta nupylus po uzvirimo vandeni, o poto dedu darzoves,tai isviso gaunasi,kad mesa verdama apie 1,5h.
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2010 06 05, 23:18)
Kai vyras parnesdavo daug zverienos, truputi pykdavau  blink.gif  Bet po visu laidu apie maista, jau nepykstu, o dziaugiuosi  biggrin.gif  . Ir dabar ant musu stalo pirmenybe zverienai  thumbup.gif  . Ir vyresnioji ir mazoji su malonumu valgo  tongue.gif  . Mazoji net ir neragavus kiaulienos, jautienos. Bet as neverdu taip ilgai -1 val. Man regis uztenka ir 40 min. Tik  as nupilu 2,3 vandenukus kai uzverda. O kodel manot, kad zveriena reikia taip ilgai virt  g.gif  . Juk ji ne 10 metu senumo?  Ar cia ne tame esme  blush2.gif

savo maziukui taip pat naudoju zveriena, kolkas tik stirna, sernienos neduodu....stirnienos gabaliukus susipjaustau mazais gabaliukais ir uzsisaldau ir taip pat jos neverdu dvi valandas ir neverdu valanda. Priklauso koki zveriuka naudojat jei senesnis tai ir mesyte buna kietesne, o jauno zveriuko ir mesyte minskta. As naudoju stirnienos nugarine, mesyte minskta ir maziukas skaniai zveriuka valgo... dar nei kiaulienos ar jautienos nedaviau....
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 06 14, 16:12)
savo maziukui taip pat naudoju zveriena, kolkas tik stirna, sernienos neduodu....stirnienos gabaliukus susipjaustau mazais gabaliukais ir uzsisaldau ir taip pat jos neverdu dvi valandas ir neverdu valanda. Priklauso koki zveriuka naudojat jei senesnis tai ir mesyte buna kietesne, o jauno zveriuko ir mesyte minskta. As naudoju stirnienos nugarine, mesyte minskta ir maziukas skaniai zveriuka valgo... dar nei kiaulienos ar jautienos nedaviau....

Na jus mamos darykite kaip jums atrodo geriau,taciau skirtumo mano manymu nera ar kietesne ar minkstesne,ar senesne ar jaunesne mesyte,vistiek viska sublenderiuoji,tik tiek kad man keista kaip pacios nebijote maitinti savo maziuku,kai verdate taip trumpai mesyte,as net pati nevalagyciau zverienos 40min pavirusi , o ka kalbeti apie vaikuti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 14 birželio 2010 - 17:40
mano maziukui 7 men ,tai jau ragavo zverienos.As taip pat manau ,jog tai pati vertingiausia mesyte smile.gif
Atsakyti
mes valgome tik zveriena,kitokios nei nepirkau savo maziui schmoll.gif
pradejome nuo stirnienos,dabar ir serniena valgome...
nemanau,kad parduotuveje nusipirktume geresnes ir kokybiskesnes mesos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 25 birželio 2010 - 20:48
Iš žvėrienos, kol kas ragavome tik stirnieną, bet ne už ilgo pratinsiu ir prie šernienos smile.gif
Atsakyti