Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

As sendien parodoj buvau , laaabai faina , daug visokiu idomiu, nematytu augaliuku pamaciau. Sanpauliju ziedeliais pasigrozejau ir sanpauliuku nusipirkau.
Aciu organizatorima ir dalyviams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purkelis: 28 rugsėjo 2008 - 10:54
Kam idomu nuotraukos is parodos cia http://public.fotki....9-28/page2.html
Atsakyti
"...siek tiek nusivyliau sanpaulistemis kainos tikrai didesnes nei siaip perkant, o ir augaliukai... 2-3 lapeliai ir jau su ziedu didesniu uz lapelius argi isgyventu tokia?"
citata iš kito forumo ir ji garbės mums tikrai nedaro doh.gif kai kurie vaikai pardavime tikrai buvo mikroskopiniai,kad net nesupratau ten mini,o gal pusiaumini g.gif ,bet pasirodo,jog standartai blink.gif Mastykim logiškai,pirmą kart gyvenime sugalvojęs įsigyti sanpauliją,nusipirks tokia su dviem porom lapeliu,gal net nesenai atskirtą,sugalvos dar persodinti į didesnį vazoniuką ir dar tokiu nepalankiu sezono metu,spėkit pasiseks jam sulaukti žiedų...?
Atsakyti
cia mano citata blush2.gif
nu ka padarysi biggrin.gif as neseniai domiuosi sanpaulijomis, bet man taip pasirode...
buvau pasiryzusi nusipirkti ne viena sanpaulija, bet parsinesiau kaktusu, sukulentu ir viena kaudeksini...
Atsakyti
Taip Loram,teisingai viską pastebėjai,sanpaulistės šiais metais prasčiausiai pasirodė unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 28 rugsėjo 2008 - 14:58
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 28, 08:18)
Pradeda skleistis žiedeliai  wub.gif Silverglade Appples

,, Silverglade Appples ,,Kaip tik įsigijau šios veislės mažutį augaliuką vos su trimis lapeliais ilgai stovėjo vietoje, labai nenoriai augo, spyriojosi. Bet paskui sparčiai pradėjo leisti lapus "mutantus", o ir žydėjo visa vasarą, tiksliau turėjo žiedus visą vasarą, nes labai jau ilgai skleidžiasi tie žiedukai.
Šiuo metu po trijų savaičių pertraukos, gal tai buvo jos poilsis, vėl žiedukų yra. Augaliukas jau skaitau "senas", tad pasirūpinau jo pamaina, o tai pasako kad tos veislės sanpaulija man patinka. Augalui jau 3metai, skrotelės skersmuo siekia 42cm.
Dauginau sodindama lapuką pavasarį į vermikulitą, vaikiukų užderėjo net 5, o jie jau spartuoliai augą gerai, nesikaprizija kaip motulė savo laiku tokio didumo būdama.
Aplankantys draugiukai mano sanpaulyną ją išrinko pravardę "egzotiškiausia salota" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
maniškiui "obuoliui" tai pirmas žydėjimas pradėjo skleistis balandžio mėn. o tik dabar pilnai prasiskleidė doh.gif tikra flegma lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, ką ir minėjau, masto, galvoja parodyti tą žieduką ar ne... lotuliukas.gif , bet ji man vistiek patinka, po išeiginių nešiuosi į darbą, gana jai pas mane ant palangės keturių sanpaulijų vietą užimti. mirksiukas.gif
Tai tavo dar jaunutė, gal ne tokia dičkė.
Atsakyti
Aplankiau parodą ir aš.Patiko labai.Bet va,sanpaulistėmis aš irgi nusivyliau.Bet pačiomis gėlėmis tai ne.Tik priėjus prie jų stendo ,dar nespėjau ir paklausti o jau Rima kiša kortelę su savo turgelio adresais.Brangumas tai ne tas žodis.Na,gal kad paroda,bet saiką irgi reikia turėti.Bet man Rimos gėlės tai prasčiausiai ir atrodė,po žiedelį arba du.
Labai gražios buvo Ausmos sanpaulijos ir Dalios Raimondos. Kaži kodėl nedalyvavo kitos augintojos? Žinau keletą Vilniuje,kurios turi labai gražias kolekcijas ir parduoda nebrangiai,bet parodoje jų nebuvo.
Atsakyti
lotuliukas.gif )))))))))

Pagaliau kątik namo grįžau, bet ir Pedagoginio Universiteto koridoriai vėl įgavo pirmykštį vaizdą biggrin.gif Ir stalus tampėme, ir gana sunkius suolus, parodos metu stendais tarnavusius group.gif

Merginos, na kodėl JŪS savo augaliukų nei viena nerodėte parodoje? Labai gražius augina? Žiedais jus namuose džiugina? Tai kur jie?

Mes gi apskritai BENT KAŽKĄ parodėme, ir ne vien aš net nesiruošiau parodoje dalyvauti, tad aiškintis auginančioms sanpaulijas, kad pagrindinė mano kolekcijoje žiedų gausa buvo rugpjūty - elementariai juokinga lotuliukas.gif )))))))
Paroda vyko dabar, prasidėjuys mokslo metams, ir tai - apskritai pirmas blynas. Joje sanpaulijos bent buvo parodytos, ir labai daug lankytojų pamatė, kad jos būna ne vien rausvos, mėlynos ir baltos lotuliukas.gif )))

Ačiū tiems, kurie dalyvavo, lankė, palaikė, dalijosi džiaugsmu dėl apskritai įvykusios parodos. Ir kaip pirmos - gana vykusios parodos thumbup.gif

Visada atsiras žmonių su išankstine nuostata, su pykčiu ar pavydu širdy, bandančių padaryti kažką piktybiško, bet tai JŲ ASMENINĖ PROBLEMA.

O mes, iš tokio gausaus būrio, tik keturios sanpaulistės, sudalyvavome drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 25, 14:48)
pas mus dar čia viršūnėlės,kas vyksta pas rusus parodose,tai išvis... lotuliukas.gif tyčia sumaišo parduodamų vaikų etiketes,pradangina eksponuojamus parodinius augalus ir dar daug visko,nes muštynių būna,taip,kad nėra ko galvos kraipyt,visur yra nesutarimų,ne tik pas gėlininkus,skirtingi žmonės,skirtingi požiūriai į gyvenimą ir dar daug skirtingų faktorių,kurie lemia bendravimą,bet gėlių auginimui įtakos neturi  tongue.gif

Bet, Alyvuoge, kodel turetume lygiuotis i rusus blink.gif ? O dar sakoma, kad gelininkai geri zmones... verysad.gif

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 28, 15:58)
Taip Loram,teisingai viską pastebėjai,sanpaulistės šiais metais prasčiausiai pasirodė  unsure.gif  blush2.gif

O kaip kitaip?.. Kur du pešasi, ...

P.S. Geda skaityti tema verysad.gif . Bent jau del naujokiu prikastumet liezuvius ir aiskintumetes, kaip rusai, mustyniu budu parodoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 09 29, 00:30)
Bet, Alyvuoge, kodel turetume lygiuotis i rusus  blink.gif ? O dar sakoma, kad gelininkai geri zmones...  verysad.gif
O kaip kitaip?.. Kur du pešasi, ...

P.S. Geda skaityti tema  verysad.gif . Bent jau del naujokiu prikastumet liezuvius ir aiskintumetes, kaip rusai, mustyniu budu parodoje  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti