Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

o jie tikrai gerai fotografuoja judančius?jei apgausiu tai bus man lotuliukas.gif bash.gif jau reiktų pradėt įkalbinėt tados bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Jei rimtai, tai funkcija judančių objektų yra. Bandėme dūkstančius vaikus fotografuoti, bei skrendančias gulbes nu gavosi, bet viskam reikia atidirbti "ranką' kaip sakoma, o man iki to dar mokytis ir mokytis.
Papildyta:
Pražydo jaunas augaliukas Bob Serbin , žiedukas paklydėlis, tai pirmasis žydėjimas, gal nors kiti žiedukai bus teisingesni.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 29, 08:06)
sveikos mergaitės su prasidėjusia nauja darbo savaitę, o ji geru oru jau nebežada džiuginti, bet nuotaikos prastos tikrai neturėtų būti, sanpaulijų žiedukai, tarsi saulutės.... wub.gif

O kad žieduko rodymas nuramintų "audrą stiklinėje".

Raspberry Crisp, naujas pražydęs augaliukas ant mano palangių .
user posted image

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 29, 09:01)
Nėra atskiros temos,tai prisiglausim pas sanpaulijas,o ir achimenių veislių nėra daug. 4u.gif
Žiedeliais džiugina achimenė "Ambroise Verschaffelt" (na šito pavadinimo,tai tiksliai neišmoksiu  blush2.gif  liežuvį galima nusilaužt  laugh.gif
user posted image              user posted image
user posted image                user posted image

QUOTE(tsima @ 2008 09 29, 19:18)
Tiesa pasakius, žiauriai stebinate merginos.
Pas mane štai koks grožis pražydo. Antra veislinukė. Gal atspėsit-taip smagiai spėliojat?

user posted image

QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 29, 21:26)
Jei rimtai, tai funkcija judančių objektų yra. Bandėme dūkstančius vaikus fotografuoti, bei skrendančias gulbes nu gavosi, bet viskam reikia atidirbti "ranką' kaip sakoma, o man iki to dar mokytis ir mokytis.
Papildyta:
Pražydo jaunas augaliukas Bob Serbin  , žiedukas paklydėlis, tai pirmasis žydėjimas, gal nors kiti žiedukai bus teisingesni.

user posted image

na jusu ir grozis... blink.gif as apakus, kuo tuoliau, tuo vis labiau jus grazejat smile.gif
merginos o is lapo kai dauginat, tai lapuka pirmaji nulauziat, merkiat i vandenuka, kol isleis saknytes. o poto sodinat? turiu lapuka nusilauzus blush2.gif
Atsakyti
Dėl lapuko, ir merkiam, ir sodinam tiesiai į žemę, kiminus, ar vermikulitą. Gali bandyti, bet dabar tas tamsusis metas nelabai tinkamas dauginimui, pavasariį, vasarą geriausiai.
Beja, siuntinuke rasi vieną veislės lapą su pora vaikučių auginamų, jie jau nemaži, tyčia tau įdėjau jog mokytumeisi kaip su "vaikais" elgtis, dovanos lieka dovanomis, tad net neklausiau ar tu nori... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 29, 22:02)
Dėl lapuko, ir merkiam, ir sodinam tiesiai į žemę, kiminus, ar vermikulitą. Gali bandyti, bet dabar tas tamsusis metas nelabai tinkamas dauginimui, pavasariį, vasarą geriausiai. 
Beja, siuntinuke rasi vieną veislės lapą su pora vaikučių auginamų, jie jau nemaži, tyčia tau įdėjau jog mokytumeisi kaip su "vaikais" elgtis, dovanos lieka dovanomis, tad net neklausiau ar tu nori... lotuliukas.gif

Dovanas labai mėgstu, ir su nekantrumu laukiu 4u.gif Bet iš tavęs gavus siuntinuką daugybę klausimų aplankys ax.gif nes kaip mokinė būsiu labai įkyri ax.gif
O dėl lapuko, tikiuos augindama jį su didele meile išsiauginsiu ir tuo bloguoju metu laiku 4u.gif juk pameginti verta smile.gif tai jį pamerkiau i vazutę, jau norėčiau ryt išvysti šaknelę lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriau merk į kokį tamsaus stiklo buteliuką, induką, jei turi "angliuko" pusę tabletytės įmesk, apsidraudimui kad puvinukas neisivystytų, statyk šviesiai, šiltai, ir apsišarvuok kantrybe, po 10- 15 dienų turėtum šakneles pamatyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 29, 23:10)
Bet iš tavęs gavus siuntinuką daugybę klausimų aplankys ax.gif nes kaip mokinė būsiu labai įkyri ax.gif

Mėgstu įkyrias, žingeidžias mokinukes, nes aš ir pati bendraudama daug ko iš jų tai pat išmokstu. mirksiukas.gif
Tad klausk drąsiai čia temoje arba į AŽ, kiek galėsiu padėsiu susidraugauti, prisijaukinti sanpaulijas. Čia lankosi tikrai gerų mergaičių, kurios mielai, geranoriškai pagelbėja įvairiuose klausimuose.
Atsakyti
Nuotrauku nebus verysad.gif Nemoku as fotografuot, net grazi sanpaulija fotografijoje man gaunasi siaip sau. O be to, pastebejau, kad visu fotografijose sanpaulijos grazesnes, didesnes, nei is tikruju yra. Tai nerealus ju vaizdas. Smalsiai laukdavau prazystant man taip patikusios ir godziai isigytos veisles, deja, tik labai nedaugelis prilygo savo "fotografiniam" groziui... smile.gif
O ir ziedu pas mane "ne fontanai". Zydi keturios suaugeles: mano nuostabioji ir mylimoji "Designer dress" wub.gif , "Oktavia", "Starry night blue" kelia vienisa ziedeli ir dar viena neidentifikuota. Va ta ir galiu parodyt, jus paspeliosit, o as per ta laika pasiklausiu dovanu fejos, koks jos tikrasis vardas smile.gif Bet palikim tai rytojui, nes nakti jau nebenoriu fotografuot.

Is mano pacios uzaugintu is lapo ruosiasi zydeti mano pirmosios maksimines sanpaulijos "dukryte". O siaip tai daugiau augalu pas mane siuo metu myrineja, nei klesti. Va ir siandien jau ismeciau paskutini supuvusi Jan Madame lapa: nepavyko isgelbeti nei paties augalo, nei keliu, rodes, sveiku lapeliu sad.gif Bandau spelioti, kas visgi joms pas mane nepatinka, nes jokie fungicidai nepadeda miltliges apipultiems ar tiesiog juoduoti pradejusiems lapeliams. Gele tarsi "apsinuodija" ir, anksciau ar veliau, zusta.

Norita, kaip tavo gelytes? Ar prigijo tik atskirti vaikiukai?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 09 29, 23:47)
Nuotrauku nebus  verysad.gif  Nemoku as fotografuot,

Gaila kad nebus. verysad.gif Bet jei nefotografuosi daug, taip niekada ir neišmoksi, o mokytis juk niekada nevėlu, galvą aukštyn, fotiką į rankas, ir pirmyn "pyškinti", iš keliolikos viena tikrai pavyks, laiko tam skirti kažkiek reikia, reikia mirksiukas.gif
O ir ziedu pas mane "ne fontanai".

Ir viena sanpaulija žydėdama yra nuostabi ir nepakartojama. wub.gif
Būtinai pasirodyk, lauksime.
Bandau spelioti, kas visgi joms pas mane nepatinka, nes jokie fungicidai nepadeda miltliges apipultiems ar tiesiog juoduoti pradejusiems lapeliams.

Gaila augaliukų labai.
Čia šiuo tamsiuoju, vėsiuju metu taip pas tave, ar ir anksčiau tai yra vasara taip būdavo?
Gal karatais kaltas per sunkus substratas- žemė, +drėgmės perteklius ir šaknų puvinukas garantuotas, o tada jau praktiškai augaliuko išgelbėti nebeimanoma.
Atsakyti
Nuotrauku nebus  verysad.gif  Nemoku as fotografuot...

Na ne, taip galvot negalima,jei visos kompleksuotu dėl fotografavimo žiedelų nematytume,čia juk ne fotomeninkių būrelis lotuliukas.gif aš ir nemokų,bet stengiuosi iš muilinės "vašką" išspaust tongue.gif
Dėl sanpaulijų "apsinuodijimo",manyčiau,kad gal ir susirgo kažkuo,bet sanpaulijų ligų ir kenkėjų labai daug doh.gif ir nustatyt ją sunkoka,parinkt fungicidą ar instekticidą ir dar vienos firmos gali nepadėt,reikia kitos ieškot doh.gif Kitas dalykas,kada gėlės miršta,kai dvasinė,emocinė būsena slogi aplink,jei blogai jautiesi,prastos nuotaikos,sergi,sanpauljos pradeda nykti,bent į mano savijautą jos reaguoja tai tikrai,porą kartų per 1,5m. teko sirgti tai tuo metu buvo didžiausi nuostoliai ir nyko suaugę žydyntys augalai unsure.gif Nebūtina sirgt pačiam,gali būt įvairių šeimyninių bėdų ar problemų dėl kurių pergyveni,tas ir gėlėm persiduoda.Gal kas pasakys,kad kliedesiai lotuliukas.gif bet aš tuo tikiu,buvo laikas,kai nei viena ir pati nereikliausia gėlė pas mane neišgyveno unsure.gif o gėlėm apsikrovus buvau nuo mokyklos tongue.gif
tsima laukiam bigsmile.gif jei neatspėjom,spėliosim toliau lotuliukas.gif mano kelios mįslės ir sleidžiasi,vis tikrinu kada fotkint galima bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 30 rugsėjo 2008 - 05:38
user posted image
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvana @ 2008 09 29, 20:40)
g.gif Red Lantern ,Powder Kegarba Hello Sunshine bigsmile.gif

Sveikinu, Silvana.
Mano gražuolė-Hello Sunshine.

O jos spalva foto tokia, kaip ir augaliuko, bent jau man taip atrodo.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 30, 05:36)
Na ne, taip galvot negalima,jei visos kompleksuotu dėl fotografavimo žiedelų nematytume,čia juk ne fotomeninkių būrelis  lotuliukas.gif aš ir nemokų,bet stengiuosi iš muilinės "vašką" išspaust  tongue.gif
Dėl sanpaulijų "apsinuodijimo",manyčiau,kad gal ir susirgo kažkuo,bet sanpaulijų ligų ir kenkėjų labai daug  doh.gif ir nustatyt ją sunkoka,parinkt fungicidą ar instekticidą ir dar vienos firmos gali nepadėt,reikia kitos ieškot  doh.gif Kitas dalykas,kada gėlės miršta,kai dvasinė,emocinė būsena slogi aplink,jei blogai jautiesi,prastos nuotaikos,sergi,sanpauljos pradeda nykti,bent į mano savijautą jos reaguoja tai tikrai,porą kartų per 1,5m. teko sirgti tai tuo metu buvo didžiausi nuostoliai ir nyko suaugę žydyntys augalai  unsure.gif Nebūtina sirgt pačiam,gali būt įvairių šeimyninių bėdų ar problemų dėl kurių pergyveni,tas ir gėlėm persiduoda.Gal kas pasakys,kad kliedesiai  lotuliukas.gif bet aš tuo tikiu,buvo laikas,kai nei viena ir pati nereikliausia gėlė pas mane neišgyveno  unsure.gif o gėlėm apsikrovus buvau nuo mokyklos  tongue.gif
tsima laukiam  bigsmile.gif jei neatspėjom,spėliosim toliau  lotuliukas.gif mano kelios mįslės ir sleidžiasi,vis tikrinu kada fotkint galima bus  lotuliukas.gif

Beja aš taip pat manau, kad mūsų nuotaikos ne tik aplinkiniam žmogeliukam persiduoda, bet ir augaliukam ir gyvūniukam, kurie šalia mūsų yra. Taigi geros dienelės visoms ir kuo daugiau gerų emocijų... 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 30 rugsėjo 2008 - 08:28
Norita, kaip tavo gelytes? Ar prigijo tik atskirti vaikiukai?

thumbup.gif Laikosi puikiai.Tos didesnės kur buvo tai visos trys žydėt ruošiasi.Jau žiedukai matyt,o mažosios viena jau antrą porą lapukų pas mane gyvendama leidžia, o kita biškį atsilieka,bet pasivys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norita: 30 rugsėjo 2008 - 09:35
QUOTE(tsima @ 2008 09 30, 09:30)
Mano gražuolė-Hello Sunshine.

O tai va prašoviau lotuliukas.gif Hello Sunchine pamiršus buvau,kad ir iš tos operos doh.gif
Ir aš jau turiu vieną mįslę,atspėk kas žydi? bigsmile.gif Arba kitaip, bandyk spėt ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 30 rugsėjo 2008 - 10:32