QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 30, 21:22)
Зима Улыбается sakyčiau lapai labiau garbanoti , bent maniškė tai didelė garbanė. 
O maniskes lapai visai negarbanoti...
Irgi is parodos... Grozis!!!

QUOTE(Kerpena @ 2008 09 30, 14:18)
Dar vienas klausimas.
Visagino puslapyje Goluboj Tuman atrodo taip:

O mano pražydo taip:

Ar čia skaitosi sprotas, nes jokio balto kraštelio nėra ir spalva realiai tamsesnė, nei nuotraukoje?
tsima, čia buvo birželio mėnesį susitikimas - pamoka. Čia galima pasiskaityti šiek tiek apie jį ir apie konkursą.
Visagino puslapyje Goluboj Tuman atrodo taip:
O mano pražydo taip:

Ar čia skaitosi sprotas, nes jokio balto kraštelio nėra ir spalva realiai tamsesnė, nei nuotraukoje?
tsima, čia buvo birželio mėnesį susitikimas - pamoka. Čia galima pasiskaityti šiek tiek apie jį ir apie konkursą.
Mano parodoje gautas goluboj tuman vaikas irgi lygiai taip pat prazydo
QUOTE(ziv @ 2008 10 01, 13:01)
Parodoje, ar pamokoje? Matyt vaikai yra iš to pačio lapo.
O tu dalyvauji lapelio auginimo konkurse?
Kad nepritrūktų spalvų, truputį pasirodysiu.
Mano darbe žydi:

Vasarą ji atrodė prastai, o dabar atšalus orams, parodė savo grožį. Tik kažkodėl žiedai pražysta vienoje pusėje
Dar "darbinės":

O gražiosios margalapės, kažkodėl kažkodėl suprastėjo žiedai. Kažkokie žiedlapiai išsikraipę. Gal žinot kodėl? Gal ko trūksta, ar per daug?
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 01, 12:51)
Parodoje, ar pamokoje? Matyt vaikai yra iš to pačio lapo.
Mano darbe žydi:
Mano darbe žydi:
Atiprasau, PAMOKOJE. Gavau 2 konkursinius lapelius: Rimules eksperimentini ir X2. Kolkas tik vaikuciu pridygo, bet dar neatskyriau, nes per mazi.
QUOTE(ziv @ 2008 10 01, 14:10)
Atiprasau, PAMOKOJE. Gavau 2 konkursinius lapelius: Rimules eksperimentini ir X2. Kolkas tik vaikuciu pridygo, bet dar neatskyriau, nes per mazi.
O kodėl nuotraukų nerodai? Sakėm, kad kiekvieno mėnesio gale pasirodysim, bet niekas nesirodo. Įdomu, kaip kitoms sekasi.
[quote=vinciene,2008 10 01, 13:11]

[/quote]
oi kokia baltalape grazuole, pirmakart tokia matau
[/quote]
na ši gėlytė labai gražiai atrodo, tie lapeliai balti, o žiedelis toks melynas su taskeliais

[/quote]
oi kokia baltalape grazuole, pirmakart tokia matau
[/quote]
na ši gėlytė labai gražiai atrodo, tie lapeliai balti, o žiedelis toks melynas su taskeliais
Sigute, Alyvuoge, turiu naujienu.
Vis gi, nepataikem su spejimais: seimininke is daugelio bruozu atpazino, kad tai "Poceluj rusalki".
Bet jau labai panasi i "Zima ulybajetsa", beveik buvau isitikinusi, kad tai ji. Tik lapai skiriasi.
Vis gi, nepataikem su spejimais: seimininke is daugelio bruozu atpazino, kad tai "Poceluj rusalki".
Bet jau labai panasi i "Zima ulybajetsa", beveik buvau isitikinusi, kad tai ji. Tik lapai skiriasi.