Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Man ir smagu,kad neatpažintoji jau turi vardą thumbup.gif wub.gif dabar žinosiu kaip atrodo ir Poceluj rusalki bigsmile.gif kažkodėl rusiškų veislių nelabai didelė gerbėja esu,prasčiausiai gaudausi blush2.gif o jų tiek daug doh.gif ir veislių-dvynių gana nemažai.Pvz man Stargate ir Phobos žiauriai panašios,anksčiau apkalbėtos Powder Keg ir Red Lantern ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 01 spalio 2008 - 20:01
O man tai vakar dar norėjosi šia paminėti, bet kažkaip nebesiryžau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 01 spalio 2008 - 20:06
Sigute,beveik būtum pataikius tongue.gif ar bučkis ar šypsnys vis tiek Rusalkos mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Svarbu jog Mamcei pavyko susisiektki su buvusia savininke, ir ją atpažinti, juk taip nesmagu bevarde tokią gražuole vadinti wub.gif
Papildyta:
Tik šiandien pastebėjau: iš keistenybių serijos- "lapukas širdutė"
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 01, 13:41)
O kodėl nuotraukų nerodai? Sakėm, kad kiekvieno mėnesio gale pasirodysim, bet niekas nesirodo. Įdomu, kaip kitoms sekasi.

Visai neturiu laiko. Griztu jau sutemus, o nakti juk nefotkinsiu. Rasineju tai is darbo blush2.gif Na, bet savaitgali zadu pasitaisyti. smile.gif Mano vienas lapelis vaikus ne tik is zemes pradejo auginti, bet ir ant paties lapo. Tokiu dar nemaciau, reiks i fotosesija itraukti savaitgali. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 01, 20:59)
O man tai vakar dar norėjosi šia paminėti, bet kažkaip nebesiryžau.
user posted image

Oho, man sitos veisles viens prie vieno. Gal sustacius visas kartu ir skirtusi, bet nuotraukose tai jokio skirtumo nematau.
Atsakyti
user posted image
Parodau ir as savo sanpaulijas. Pirmoji is keistenybiu serijos - suncoast circus candy lapelis ne vietoj " vaikus" augina.

user posted image
X2 is pamokos apie vaiku atskyrima ir

user posted image
Rimules eksperimentinis.

user posted image

Goluboj tuman. Dabar vienas ziedelis belikes, bet pumpurelius augina.
user posted image

O cia "alpinisto" mamyte biggrin.gif

nesuprantu, kodel nuotraukas tokias mazas ikele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 02 spalio 2008 - 21:07
QUOTE(ziv @ 2008 10 02, 22:06)
nesuprantu, kodel nuotraukas tokias mazas ikele?

Gal kopijavai mažos nuotraukytės ardresą?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 02, 21:27)
Gal kopijavai mažos nuotraukytės  ardresą?

kad ne, mano albume dideles nuotraukos. Turbut i viena zinute per daug prigrudau nuotrauku.
user posted image

http://public.fotki....vi/sanpaulijos/
Atsakyti
živ,jei nori,kad būtų didesnė foto,kopijuok atsidarius ja pilnai(t.y. atvertus didelę foto,nes greičiausiai kopijuoji iš ten kur daug mažų nuotraukyčiu įėjus į albumą,užtai ir nusikopina maža mirksiukas.gif ) o geriausia būtų dėt foto į forumą per čia arba per čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 03 spalio 2008 - 10:32
Norėjau rašyti tą patį, ka Alyvuogė+

O dar pastebėjau, kad dabar iš fotių supaprastėjo nuotraukų įdėjimas, anksčiau buvo taip sudėtinga įdėti ir ne visada rodydavo.

Va pabandžiau vieną. Konkursas X2:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2008 - 10:47
Buvau pažadėjus parodyti pirmuosius žiedus tongue.gif tos užsispyrėlės galbanotos,margalapės salotos,kuri mano kantrybę bandė lotuliukas.gif ,tai štai pagaliau pirmuosius du iškišo doh.gif kada bus antrasis žydėjimas nedrįstu spėlioti,nes jau tokia lėtapėdė doh.gif
Royal Range
user posted image
Atsakyti