Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 08, 22:06)
Beja kur būtų galima pamatyti tavo auginamas sanpaulytes.

O aš mačiau Alyvuogės valdas, thumbup.gif , nerealu, kur pažvelgsi - vien žibutės, tokie žmonės dar labiau uždega domėtis šiom gėlytėm 4u.gif Ir idėją su apšviečiamom lentynom pasivogiau lotuliukas.gif - pas mane žibučių dar ne tiek daug, tai sekcijoj joms labai gera ( ir kada tas šildymas atsiras verysad.gif )
Atsakyti
Tai aisku knygos gali palaukti kur kampe ir geresniu laiku,nei ten grozis,nei kas lotuliukas.gif o zydincios sanpaulijos visai kas kita wub.gif thumbup.gif
As pasiruosus padeti atstatyti gabei 60 kolekcija pioneer.gif
Atsakyti
As pasiruosus padeti atstatyti gabei 60 kolekcija

aciuks.gif aciuks.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 09, 08:21)
O man su žibutėmis PRAVALAS  doh.gif  Gryžau iš Turkijos, žibučių lapeliai vatiniai, suglebę, žemė permirkusi.. Nors aiškiai sakiau, kad mano gėlių nelietų, priedo papildomai ir lapelį užrašiau, bet mano pensininkei kaimynei vistiek pasirodė, kad sausokos  ir neištvėrė neprilindusi, paliejo šaltu tiesiai iš krano vandeniu doh.gif
Suprantama, nieko jai nesakiau, gi žmogus gero norėjo  verysad.gif  Blogiausia, kad žibutės buvo jaunutės, nei užsiflensuoti nespėjau.
Katinas ir tas elgėsi tvarkingai, nelindo prie mano grožių.
Tai va, pasiguodžiau, gal man kiek palengvės  verysad.gif , negaliu kaip gaila..

O man nereikėjo nei Turkijos- kad ir kiekvieną dieną žiūrėjau, bet kažką pražiūrėjau, taigi - nepatyrimas. Praradau dvi Sigutės gėlytes( Jan Natalka ir Designer Dress, labai gaila) Vis dėlto galvoju tų augaliukų siuntinėjimasis iš kito miesto nelabai joms patinka, juo labiau, kai augintoja nepatyrusi. Bet tas kur pirkau vietoje ar pati parsigabenau ne paštu, auga puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
gabe Užuojauta tau. 4u.gif neliūdėk.Parašyk į až kas numiro, paieškosim mirksiukas.gif

Kerpena, esu aš ir gyva, ale labai jau užspausta. ax.gif blush2.gif
Visgi per darbų gausybe, ir laiko neturėjimą, nugalabijau ir aš keletą sanpaulijų. Atrodo ir aišku viskas ,ir auga ir žydi. Bet tik pora mėnesių nepastovios priežiūros, ir pastovus laiko neturėjimas privedė iki nedaliejimo , užliejimo ir galutinis rezultatas kelioms sanpaulijoms ne koks.
na bet aš tai nenusimenu. (užteks man dar to grožio ) Ber paskutiniai mėnesiai tik patvirtino pastebėjimą, kad sanpaulijoms mano namuose reikia pastovios priežiūros. Tada liuks ir auga. kai rūpiniesi paskubom ir prabėgom ,tai ir rezultatas labai jau šeipsau.
mirksiukas.gif
Atsakyti
parodysiu ir as kelias savo zydincias gelytes 4u.gif :
Ode To Beauty
user posted image

Moonlight Snow
user posted image

Lyon's Sashay
user posted image

Warm Sunshine
user posted image

Luisianna Lullaby
user posted image

Special Treat
user posted image

Podvenecnaja
user posted image

Windy Day
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 09 spalio 2008 - 18:25
Kokie gražūs žiedeliai, ruošiuos egzaminui, tai vis užsuku pailsėti tarp šitų grožybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 08, 23:02)
Aš ir mėgstu "pabajeruot" kartais ne visi supranta  tongue.gif

Lengvai "bajaruoti" nieko neiskaudinant tai kaip gyvenimo "prieskonis" na o jei to kas nesupranta, tai kaip sakoma pačių "skestančiųjų bėda"... lotuliukas.gif

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 09, 09:37)
Turiu albuma nete,bet jis pradetas ir nedabaigtas,tai geda net kviest ziuret,bardakas ten dar  blush2.gif Apsitvarkysiu,butinai pakviesiu  4u.gif

Tai greičiau tvarkykis, barbe devyndarbe. Kad pradėtas tai tikiu, bet dabaigti jo nebūtina, būtų liūdna žiūrint albumą rasti užrašą - PABAIGA lotuliukas.gif
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 09, 10:23)
Tai aisku knygos gali palaukti kur kampe ir geresniu laiku,nei ten grozis,nei kas  lotuliukas.gif o zydincios sanpaulijos visai kas kita  wub.gif  thumbup.gif

Nu, nu prieštarauju! g.gif
Kiekvienam turi būti sava vieta.

Knygos - minties laivai, plaukiojantys laiko bangomis ir rūpestingai gabenantys savo brangų krovinį iš kartos į kartą.

Sanpaulijos neturi užimti niekieno vietos, tiesiog jos turi turėti savo vietą!
QUOTE(tsima @ 2008 10 09, 14:56)
Vis dėlto galvoju tų augaliukų siuntinėjimasis iš kito miesto nelabai joms patinka, juo labiau, kai augintoja nepatyrusi.

Pritariu tavo mintim jog paštas ne pats tinkamiausias būdas augaliukam keliauti, bet kartais kitos išeities nėra.
Gyvendama mieste kur nėra praktiškai nėra nė vienos auginančios sanpaulijas, jei ne paštas tai būtų labai sunku jų isigyti.
Dėl augaliukų netekties žinoma gaila, jei ryšiesi priimti paštu pakartotinai, gelbėsiu netektį atstatydama. mirksiukas.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 09, 16:13)
esu aš ir gyva, ale labai jau užspausta. ax.gif  blush2.gif

Panašu jog užspausta jau negyvai... lotuliukas.gif
QUOTE(Aina @ 2008 10 09, 19:25)
parodysiu ir as kelias savo zydincias gelytes 4u.gif :

Gėlytės ir žiedukai nuostabūs, Aina pražuvėle tu, pamiršti mus visai, ir tave užspaudė darbukai?
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 09, 10:23)
As pasiruosus padeti atstatyti gabei 60 kolekcija  pioneer.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 09, 16:13)
gabe Užuojauta tau. 4u.gif neliūdėk.Parašyk į až kas numiro, paieškosim mirksiukas.gif

aciuks.gif mergaitės. Bandau padžiovinti, gal atsigaus. Parodoje pirktą Golden Autumn išsinešiau į darbą, pas mus jau ten šildymas įjungtas, gal greičiau pradžius.
QUOTE(tsima @ 2008 10 09, 14:56)
O man nereikėjo nei Turkijos- kad ir kiekvieną dieną žiūrėjau, bet kažką pražiūrėjau, taigi - nepatyrimas. Praradau dvi Sigutės gėlytes( Jan Natalka ir Designer Dress, labai gaila) Vis dėlto galvoju tų augaliukų siuntinėjimasis iš kito miesto nelabai joms patinka, juo labiau, kai augintoja nepatyrusi. Bet tas kur pirkau vietoje ar pati parsigabenau ne paštu, auga puikiai.  mirksiukas.gif

console.gif užjaučiu, žiauriai gaila. Manau ne siuntinėjimas kaltas, o ir patyrusioms visko būna. Mergaitės net iš užsenio siunčiasi naujienas, po to lapeliais dalijasi, o kaip kitaip, gi neprivažinėsi po visą svietą
Atsakyti
Pastebejau kad sanpaulijom svarbiausia yra apsvietimas - jei pataikai tinkama - ne taip svarbu kad ir padziovini, kad truputi perlaistai, jos kazkaip susitvarko.. Ypatingai svarbus apsvietimas toms, kurios neturi lentynu su lempom smile.gif Pas mane pvz gerai auga tik ant vienos rytines palanges, ant kitu - skursta, nors zemes,laistymas, prieziura vienoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 10 10, 07:57)
Pastebejau kad sanpaulijom svarbiausia yra apsvietimas - jei pataikai tinkama - ne taip svarbu kad ir padziovini, kad truputi perlaistai, jos kazkaip susitvarko.. Ypatingai svarbus apsvietimas toms, kurios neturi lentynu su lempom smile.gif Pas mane pvz gerai auga tik ant vienos rytines palanges, ant kitu - skursta, nors zemes,laistymas, prieziura vienoda smile.gif

As savo vaiku lekste pernesiau ant vakaru palanges, nes ten silciausiai, o ir saulute nebekaitri, nors vasara ten iskart iskeptu. Atrodo, ten jiems patinka smile.gif
Atsakyti
Alyvuogės gėlynas iš tiesų thumbup.gif
Atsakyti