QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 08, 23:02)
Aš ir mėgstu "pabajeruot" kartais ne visi supranta
Lengvai "bajaruoti" nieko neiskaudinant tai kaip gyvenimo "prieskonis" na o jei to kas nesupranta, tai kaip sakoma pačių "skestančiųjų bėda"...
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 09, 09:37)
Turiu albuma nete,bet jis pradetas ir nedabaigtas,tai geda net kviest ziuret,bardakas ten dar

Apsitvarkysiu,butinai pakviesiu

Tai greičiau tvarkykis, barbe devyndarbe. Kad pradėtas tai tikiu, bet dabaigti jo nebūtina, būtų liūdna žiūrint albumą rasti užrašą - PABAIGA
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 09, 10:23)
Tai aisku knygos gali palaukti kur kampe ir geresniu laiku,nei ten grozis,nei kas

o zydincios sanpaulijos visai kas kita
Nu, nu prieštarauju!
Kiekvienam turi būti sava vieta.
Knygos - minties laivai, plaukiojantys laiko bangomis ir rūpestingai gabenantys savo brangų krovinį iš kartos į kartą.Sanpaulijos neturi užimti niekieno vietos, tiesiog jos turi turėti savo vietą!QUOTE(tsima @ 2008 10 09, 14:56)
Vis dėlto galvoju tų augaliukų siuntinėjimasis iš kito miesto nelabai joms patinka, juo labiau, kai augintoja nepatyrusi.
Pritariu tavo mintim jog paštas ne pats tinkamiausias būdas augaliukam keliauti, bet kartais kitos išeities nėra.
Gyvendama mieste kur nėra praktiškai nėra nė vienos auginančios sanpaulijas, jei ne paštas tai būtų labai sunku jų isigyti.
Dėl augaliukų netekties žinoma gaila, jei ryšiesi priimti paštu pakartotinai, gelbėsiu netektį atstatydama.
QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 09, 16:13)
esu aš ir gyva, ale labai jau užspausta.
Panašu jog užspausta jau negyvai...
QUOTE(Aina @ 2008 10 09, 19:25)
parodysiu ir as kelias savo zydincias gelytes

:
Gėlytės ir žiedukai nuostabūs, Aina pražuvėle tu, pamiršti mus visai, ir tave užspaudė darbukai?