Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Beja kur būtų galima pamatyti tavo auginamas sanpaulytes.
O pasišaipyti kartais taip norisi, aš juk nepiktai tongue.gif
Atsakyti
Gerai Alyvuoge, ir būtinai su bendru vaizdu, kaip ten jos auga, lentynose, ant palangės mirksiukas.gif
Atsakyti
Smalsu pasidairyti po svetimas valdas, o jūs šykščios esate nepasirodote, nebijokit per atstumą nebūsite nužiūrėtos...user posted image
Atsakyti
auga sekcijoj knygų lentynose biggrin.gif gaila,tik,kad iš 6 lentynų vyras leido tik 4 užimti doh.gif buvo tik 2 leistinos užimti,bet pergudravau ir pati i kitas dvi lempas įtaisiau lotuliukas.gif vasarą aišku pusė keliauja ant palangių,žiemą per šalčius palangės temperatūra tik +10 laipsnių būna doh.gif
Aš ir mėgstu "pabajeruot" kartais ne visi supranta tongue.gif Užsimanė mat su bendru vaizdu,gal dar ir su mano fizionomija?...xi,xi,xi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 08 spalio 2008 - 22:03
o ka visai geros įdėjos skalndo lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksmai gyvenat
4u.gif
Atsakyti
rimuleee, seniai matyta. Kur dingus?

Atsakyti
O man su žibutėmis PRAVALAS doh.gif Gryžau iš Turkijos, žibučių lapeliai vatiniai, suglebę, žemė permirkusi.. Nors aiškiai sakiau, kad mano gėlių nelietų, priedo papildomai ir lapelį užrašiau, bet mano pensininkei kaimynei vistiek pasirodė, kad sausokos ir neištvėrė neprilindusi, paliejo šaltu tiesiai iš krano vandeniu doh.gif
Suprantama, nieko jai nesakiau, gi žmogus gero norėjo verysad.gif Blogiausia, kad žibutės buvo jaunutės, nei užsiflensuoti nespėjau.
Katinas ir tas elgėsi tvarkingai, nelindo prie mano grožių.
Tai va, pasiguodžiau, gal man kiek palengvės verysad.gif , negaliu kaip gaila..
Atsakyti
gabe60,pasitaiko visokiu nelaimiu,parasyk kas numiriojo,jei turesiu vaiku ar lapu gelbesiu,atstatysim netektis kiek imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 09, 09:21)
O man su žibutėmis PRAVALAS  doh.gif  Gryžau iš Turkijos, žibučių lapeliai vatiniai, suglebę, žemė permirkusi.. Nors aiškiai sakiau, kad mano gėlių nelietų, priedo papildomai ir lapelį užrašiau, bet mano pensininkei kaimynei vistiek pasirodė, kad sausokos  ir neištvėrė neprilindusi, paliejo šaltu tiesiai iš krano vandeniu doh.gif
Suprantama, nieko jai nesakiau, gi žmogus gero norėjo  verysad.gif  Blogiausia, kad žibutės buvo jaunutės, nei užsiflensuoti nespėjau.
Katinas ir tas elgėsi tvarkingai, nelindo prie mano grožių.
Tai va, pasiguodžiau, gal man kiek palengvės  verysad.gif , negaliu kaip gaila..

Jau tos bobutės su savo nuomonėm doh.gif Gaila gėlyčių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 09, 09:21)
O man su žibutėmis PRAVALAS  doh.gif 

console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 08, 22:06)
Beja kur būtų galima pamatyti tavo auginamas sanpaulytes.

Oi,kazkaip praleidau sita klausima blush2.gif Turiu albuma nete,bet jis pradetas ir nedabaigtas,tai geda net kviest ziuret,bardakas ten dar blush2.gif Apsitvarkysiu,butinai pakviesiu 4u.gif
Atsakyti
Tai va, pasiguodžiau, gal man kiek palengvės  , negaliu kaip gaila..

console.gif labai užjaučiu tave unsure.gif žinau kaip dūšia skauda 4u.gif Gal mergaitės galės padėti tau nors kiek atstatyti kolekciją? A, mergaitės?
Kaip gaila, kad aš neturiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 09 spalio 2008 - 08:43