Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

QUOTE(Pigalica @ 2008 09 23, 10:34)
Sigutė, kaip sekasi draugauti su Макуни ''Зима Улыбается'', gal žiedukų laukiat? bigsmile.gif  ax.gif
Papildyta:
Norita, labai gražūs žiedeliai wub.gif
Rima*, labai malonu, kad patiko mano kol kas mažytis albumas ax.gif
Žinot, mergaitės, mano vyras pažiūrėjo kaip dabar žydi mano sanpaulijos, pasiūlė sumeistravoti specialų stovą, kad mano kvietkai nesislėptų už užuolaidos, o stovėtų matomiausioj vietoj biggrin.gif

thumbup.gif Nu ir fainuolis tavo vyras,gal ir maniškis kada nors ateis į protą lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildyta:

Žinot, mergaitės, mano vyras pažiūrėjo kaip dabar žydi mano sanpaulijos, pasiūlė sumeistravoti specialų stovą, kad mano kvietkai nesislėptų už užuolaidos, o stovėtų matomiausioj vietoj biggrin.gif

labai smalsu būtų pamatyti- juk žiema artėja, palangės šaltės... 4u.gif
Atsakyti
Bet ant palangės šviesiau. Jei kambary nelabai šviesu, tai jei jos už užuolaidos gali žiemą trūkti šviesos.
Atsakyti
Sigutė, kaip sekasi draugauti su Макуни ''Зима Улыбается'', gal žiedukų laukiat? bigsmile.gif  ax.gif

Sekasi puikiai, jau užaugom,o žiedukų užuomazgos matosi, tik dar reikės palūkėti , kol pumpurėliai susiformuos ir savo grožį parodys, tai mano laukiamiausi žiedukai . mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu parodyti dydžių proporcijas lotuliukas.gif Pats didžiausias kupstas standartinis treileris 23-Река Иртишь mažesnė pusiau miniatiūra Rob's Smarty Pants ir pati mažiausia mini sanpaulija ? (vardo dar neišduosiu,kai prasiskleis gal kas atspės tongue.gif ) ir kvepalų Dior Addict 2 50ml. buteliukas,kaip orientyras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 23 rugsėjo 2008 - 21:27
pirmą kartą pas mane pražydo wub.gif gal kas pasakyt nori kas tai? g.gif bigsmile.gif Už teisinga spėjimą prizas gali būti kokios nors veislės sanpaulijos vaikas pasirinktinai iš tų kuriuos atliekamus turiu,sąrašėlį gaus atspėjusi asmeniškai,jei tik norės tokio prizo lotuliukas.gif ne kaunietės atsiėmimu rūpinasi pačios ax.gif ateitį žaidimų ar viktorinų daugiau sugalvosiu,jei tik bus įdomu ir laiko tam daugiau bus mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 24 rugsėjo 2008 - 10:07
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 24, 10:06)
pirmą kartą pas mane pražydo  wub.gif gal kas pasakyt nori kas tai? g.gif  bigsmile.gif Už teisinga spėjimą prizas gali būti kokios nors veislės sanpaulijos vaikas pasirinktinai iš tų kuriuos atliekamus turiu,sąrašėlį gaus atspėjusi asmeniškai,jei tik norės tokio prizo  lotuliukas.gif ne kaunietės atsiėmimu rūpinasi pačios  ax.gif ateitį žaidimų ar viktorinų daugiau sugalvosiu,jei tik bus įdomu ir laiko tam daugiau bus  mirksiukas.gif
user posted image      user posted image                  user posted image

Spėju, kad tai sanpaulija smile.gif rūšių nežinau 4u.gif galima bus pasitinkti iš jūsų gėlyčiu? ax.gif žinau kad neatspėjau blush2.gif bet tokią viena panašią turiu, ir seile varvinu pažiūrėjus į jūsų grožius 4u.gif tai
Atsakyti
Nesu baisi zinove, bet gal tai buckeye butterfly? g.gif
Atsakyti
Mildžiau ne tai ne Buckeye Butterflies schmoll.gif lapų margumas kitoks ir Butterflies žiedelių forma primenanti plaštakę mirksiukas.gif
kulwerstuk,nesupratau ką parašei,pasirinkt gėlyte bus leista,tik tai kuri pasakys tikrąją veislę,kad sanpaulija čia tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal tai Royal Rage ?
Papildyta:
Arba antras spėjimas, kad tai Buckeye Cranberry Swirl
Atsakyti
Ar tai ne Private dancer. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 24, 12:09)
Arba antras spėjimas, kad tai Buckeye Cranberry Swirl

Nu tavo spėjama tai tikrai ne ,Buckeye Cranberry Swirl, Ji pas mane kaip tik šiuo metu žiedukais puikuojasi.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti