Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Smagu spėlioti,o jei dar ir atspėji,tada dar smagiau thumbup.gif Ne pėsčios tos mūsų sanpaulijų augintojos cool.gif ir su nekokybiškom fotkėm sunku suklaidinti lotuliukas.gif
Abiejose nuotraukose tos pačios trys sanpaulijos pirmoji iš dešinės į kairę Flora Queen,toliau Rainbow's Quiet Riot ir Buckeye Celebration mirksiukas.gif

O čia dar vienas laukimas wub.gif kai prasiskleis gal bus tokių kurios atspės bigsmile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Norite tikėkite norite ne, bet Flora Queen atspėjau, tik parašyti nespėjau. doh.gif lotuliukas.gif
Visai smagu pažaisti spėliojant. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ziurekit ka radau bigsmile.gif
http://senpolia.info..._lituanique.jpg

Kazkaip sunkiai itiketina, kad galetu buti lietuviskas treileris, bet... kazkokios sasajos visgi turetu buti? g.gif o gal cia nieko naujo ir visos apie sita veisle zino, iskyrus mane? blush2.gif Deja, apie selekcininka niekas nebuvo pamineta..
Atsakyti
Kaip suprantu,tai čia Lituanika,ji tikrai treileris,o selekcininkas Fatima Būtienė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 17, 15:40)
Kaip suprantu,tai čia Lituanika,ji tikrai treileris,o selekcininkas Fatima Būtienė  mirksiukas.gif

Aaaaaa.. o as kazkaip maniau, kad toji Lituanika standartas? kazkaip nepamenu foto. nu va, gyveni zmogus ir mokaisi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visi mes čia mokomės,vieni lėčiau,kiti sparčiau,nėr nei vieno kuris gimtų viską mokėdamas ar viską žinodamas cool.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Apie Lituanika galiu pasakyt,kad laaabai lėtai auganti veislė doh.gif iki pensijos žiedų gal ir sulauksiu lotuliukas.gif per pusmetį kelis milimetrus gal ir paaugo,tik labiau šakotis pradėjo,bijau sumeluot,tiksliai nepamenu blush2.gif bet pagal mažumą ji ne standartas,bet berods pusiau mini treileris skaitosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 17, 16:55)
Apie Lituanika galiu pasakyt,kad laaabai lėtai auganti veislė  doh.gif iki pensijos žiedų gal ir sulauksiu  lotuliukas.gif per pusmetį kelis milimetrus gal ir paaugo,tik labiau šakotis pradėjo,bijau sumeluot,tiksliai nepamenu  blush2.gif bet pagal mažumą ji ne standartas,bet berods pusiau mini treileris skaitosi  4u.gif

Ir labai sunkiai vaikus leidžia...

Mano lapelis įsišaknijo, auga du vaikiukai, bet jau taip lėtai...

Ji tikrai prie miniatiūrų priskiriama
Atsakyti
Labas smile.gif
Mano šaunuolė "Nikomu nie dam" jau ketvirtą žiedelį aukštyn kelia:
user posted image

Atsakyti
Neatpažystamai užaugusi, smagu matyti kad tau pavyko su ja susidraugauti, o sakei nemoki, bijai....matai ji pati auga, tau belieka tik džiaugtis. thumbup.gif
Atsakyti
tfu tfu biggrin.gif bijau ir toliau, nežinau ko ji dar gali užsinorėti, kad "neužsikapryzitų" blush2.gif
Atsakyti
O būk pasiruošusi viskam, gėlės tai mūsų vaikai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Edge Of Dawn žiedas siekia 5,5 cm skersmens wub.gif wub.gif
user posted image

Taip atrodo mano palangė šiandien ax.gif
Atsakyti