Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VI tema

QUOTE(carramele @ 2008 09 24, 08:45)
Muiliukas tiesiog nepadoriai pigus  mirksiukas.gif Tikrai galėtum užsimest daugiau litų už vargą - rankų darbas vis tik  rolleyes.gif
Ačiū, kad įtraukei į sąrašiuką  4u.gif

Jus neisivaizduojat, kaip malonu, kad yra sitiek daug norinciu pabandyti mano muilo wub.gif Niekad nebuciau pagalvojus doh.gif
Gaila, zinoma, kad anksciau nezinojau, nes paskutiniu metu daug sveciu is lietuvos vis turedavau, buciau idejus jiems parvezt i lt muilo biggrin.gif
O kai as skrisiu, tai kazin kiek man ten jo tilps unsure.gif Nu, nors po gabaliuka ar du tikiuosi atvezt pabandymui smile.gif O paskui vistiek kas nors pasiilgs manes ir atvaziuos aplankyt biggrin.gif tai dar ideciau.

aciu dautan, carramele uz toki palaikyma ir padrasinima smile.gif Sitas 'avizinis' tegu bus tokia kaina ax.gif , o kitu gal kaina siek tiek pakelsiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai sav mergyei visu pizamu rankovytes uzsiuvinejau, nes kitaip neimanoma budavo arba nusidraskydavo vis arba mes su vyru be miego budavom vienas viena kitas kita ranka laikydavom. is pradziu kazkaip gaila buvo atrode kaip as cia dabar savo vaikui rankas uzrisiu. bat dabar visai gerai kad uzsiuvau ir jinai ramiau miega ir mes pamiegam ir nusidraskymu maziau.
nebandziau dar taukmedzio reik pabandyt gaut nes labai sausa odele.
as irgi labai noreciau pabandyt muiliuko su avizom ir taukmedziu... bigsmile.gif
Atsakyti
Del pizamu.. taigi prisiminiau, kad pas mus yra spec pizamos AD sergantiems vaikams. Is labai svelnios medziagytes ir visos tokios uzdaros.. kaip ufonautu kostiumai biggrin.gif
Brangokos tiesa, bet pas mus jei turi stipru AD pilnai kompensuoja valstybe.

O Lietuvoj tokiu nera?
Atsakyti
nee man tai neteko matyt niekur pirkt tokiu pizameliu Lietuvoj. gal ju rankovytes ilgesnes. nes pvz as perku paprastas pizamytes ir uzsiunu rankoves, bet noretusi ilgesniu rankoviu, nes kai uzsiuni tai rankytem kaip ir vietos mazoka. tai snegiuos didesniu dydziu pirkt.
Atsakyti
gal kas zinot kiek kainuoja Alergologijos centre Antakalnyje istirti krauja ir kiti tyrimai kur ant odos deda meginius alergenu? gal kas jau daret?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 24, 15:41)
Del pizamu.. taigi prisiminiau, kad pas mus yra spec pizamos AD sergantiems vaikams. Is labai svelnios medziagytes ir visos tokios uzdaros..  kaip ufonautu kostiumai  biggrin.gif
Brangokos tiesa, bet pas mus jei turi stipru AD pilnai kompensuoja valstybe.

O Lietuvoj tokiu nera?

Labai gražūs skaičiukai Jūsų liniuotėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 09 23, 11:20)
Sąrašiukas muiliukui:
1. zizliuke - muilas su alyvuogiu aliejum ir taukmedzio svietu arba su ramunelem (paskaiciuok, kiek kainuotu)
2. Otaip - kaip ir zizliuke gali būt muilo variantas ax.gif
3. dautan - tokį, kaip ir visoms 4u.gif
4.Laiskriste1-tokį,kaip ir visom
5.GREISI ,tik koks bebūtų.
6. kietute - mus alyvuogiu aliejus alergizuoja valgant, metus jo nenaudojam maziui. teptis nebandem juo, pabandysiu patepliot ant odytes truputi, parasysiu, ar reaguoja. Is paminetu priedu visi tinka mums labai sauni iniciatyva su tais muiliukais.. jau kai pirma karta Daddygirl parode sitoj temoj savo sedevrus, labai labai patrauklus pasirode
7. sujitsa - labai noreciau pabandyti, gal be kokosu, bet tiks kaip ir daugumai, Jusu ,Daddygirl, siulomas variantas
8. Amica
9. Amica
10. Carramele
11. liliukass
12. vilnele

ir musu leliukui labai reiktu mirksiukas.gif

o tas taukmedis nepraranda savo savybiu, jei pasildome?

I r mes norim muiliuko su avizom ax.gif Kaip cia i eile uzsirasyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 09 24, 18:54)
Labai gražūs skaičiukai Jūsų liniuotėje thumbup.gif

tikrai bigsmile.gif wub.gif net nebuvau pastebejus, aciu biggrin.gif
jau tuoj ir visi metukai bus cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olantukas @ 2008 09 24, 20:39)
I r  mes norim muiliuko su avizom  ax.gif  Kaip cia i eile uzsirasyt?  blush2.gif

biggrin.gif savo varda irasykit saraso apacioj mirksiukas.gif

1. zizliuke
2. Otaip x 2
3. dautan x 2
4. Laiskriste1 x 2
5. GREISI x 2
6. kietute
7. sujitsa
8. Amica x 2
9. Carramele
10. liliukass
11. vilnele
12. Gosiuke x 2
13. kriisvika
14. keste
15. olantulas
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 09 24, 19:42)
gal kas zinot kiek kainuoja Alergologijos centre Antakalnyje istirti krauja ir kiti tyrimai kur ant odos deda meginius alergenu? gal kas jau daret?

As kai registruotis skambinausi, tai mane ispejo, jei su siuntimu, tada daro nemokamai. Tai vat. Vaziavom su siuntimu ir durio meginius dare nemokamai. Kraujo negalejom pasidaryti, nes ima tik is ryto iki pietu. Taip kad ziurek, uzsiregistruokit is ryto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 09 25, 08:22)
As kai registruotis skambinausi, tai mane ispejo, jei su siuntimu, tada daro nemokamai. Tai vat. Vaziavom su siuntimu ir durio meginius dare nemokamai. Kraujo negalejom pasidaryti, nes ima tik is ryto iki pietu. Taip kad ziurek, uzsiregistruokit is ryto.  mirksiukas.gif

mes uzsirasem 12 val, gal dar spetumem?
Atsakyti
pasiskambink dar karta ir pasiteirauk, iki keliu ima krauja? man rodos spesit, ten berots iki 13 ar 14 val.
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 09 25, 08:51)
pasiskambink dar karta ir pasiteirauk, iki keliu ima krauja? man rodos spesit, ten berots iki 13 ar 14 val.

Aciu 4u.gif
daviau jau nurodymus tetukui kad paskambintu ir paderintu thumbup.gif
Atsakyti