Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VI tema

mielosios mamytės,prieš 25 m.mus su sūneliu kankino tapati problema.Kai jam suėjo 18 m.,alergologai pasiūlė invalidumą,tada supratau,kad pati turiu ieškoti būdų,kaip padėti vaikui.Dabar jau tiksliai žinau, kad 75 proc. mityba įtakoja mūsų sveikatą.Jau 8 metus studijuoju toje srityje ir visa šeima (6 asmenys) maitinamės spec.ląsteline mityba.Kam įdomu,galiu suteikti daug informacijos,ršykite,klauskite :v.simanskienė@gmail.com P.S. vaikučių sveikata Jūsų rankose.
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 09 24, 14:31)
na mums Elidel visai netiko  schmoll.gif  bet va kitiems vaikuciams tinka, tai kol nepabandysi pati jauciu ir nepadarysi sprendimo  mirksiukas.gif
mums kai jau tikrai labai prastai budavo ir nebepadedavo silpnas hormonas hidrokortizonas, tai maisydavau advantan krema (ne tepala, tepalas stipresnis) per puse su kokiu emuljantu ar riebiu kremu. Ir lakisiaus voneles slapiuojanciom zaizdelem arba mums visai padedavo i vandenuka kruopelyte kalio permanganato, kad spalva tokia ruzava butu, tai labai gera dezinfekcija budavo ir nusausindavo tuos spuogelius, jokiu alieju-kremu po tokiu voneliu nusausinimui odos nenaudodavau plius duodavau isgerti antihistamininio vaistuko.
Papildyta:

Labas,rasai kad duodavai isgerti antihistamininio vaistuko.O Kokiu duodavai ir kiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ARN Paukstes @ 2008 09 25, 09:15)
mielosios mamytės,prieš 25 m.mus su sūneliu kankino tapati problema.Kai jam suėjo 18 m.,alergologai pasiūlė invalidumą,tada supratau,kad pati turiu ieškoti būdų,kaip padėti vaikui.Dabar jau tiksliai žinau, kad 75 proc. mityba įtakoja mūsų sveikatą.Jau 8 metus studijuoju toje srityje ir visa šeima (6 asmenys) maitinamės spec.ląsteline mityba.Kam įdomu,galiu suteikti daug informacijos,ršykite,klauskite :v.simanskienė@gmail.com    P.S. vaikučių sveikata Jūsų rankose.

parasiau Jums el.laiskuti blush2.gif
Atsakyti
GREISI, as noriu paklausti Jusu apie ta kedru riesutu alieju. menejot, jog dabar vel uzsipirkote nemazai buteliuku, tai kaip supratau, suradote ta vyriski, kur buvo prapuolesir nebelabai norejo pardavineti po kelis vnt, nes kazkas pas ji optom paimdavo, ar is kitur pirkote?

Atsakyti
QUOTE(sujitsa @ 2008 09 25, 13:56)
GREISI, as noriu paklausti Jusu apie ta kedru riesutu alieju. menejot, jog dabar vel uzsipirkote nemazai buteliuku, tai kaip supratau, suradote ta vyriski, kur buvo prapuolesir nebelabai norejo pardavineti po kelis vnt, nes kazkas pas ji optom paimdavo, ar is kitur pirkote?

Daddygirl, noriu pasitikslinti kada busit LT, ir kokiu jums tinkanciu budu reiks atsiskaityti uz muiliuka? jus minejote, kad galetumete parupinti taukmedzio sviestuko toms, kurioms l.reiktu, jei jusu neapsunkinsiu, tai buciau labai dekinga jei prie muiliuko ir taukmedzio sviestuka pridetumete blush2.gif ir dar yra kelblumas, jog mes klaipedoje gyvename, o kai pasiskaitinejau, supratau, kad jus apie kauna busite. tai mums dar ir siusti reiktu, bet jei jums nepatogu, tai reiks ieskoti kokio kito budo atsiimti siuntinuka, gal tolimu giminaiciu arba vyro draugo reiks prasyti ,kad paimtu ir persiustu mums, bet taip nesinoretu blush2.gif
tai gal man i az atrasykit kaip cia atsiskaityti reiks. aciu
Atsakyti
QUOTE(sujitsa @ 2008 09 25, 13:56)

ta prasme jis pats negaudavo.Jeigu domina parašykite man į AŽ duosiu jo kontaktus.
Atsakyti
Mamytes,o Elidel kremuka tepdavot gryna,ar maisydavot su kokiu nors kitu kremuku ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 09 23, 15:25)
2.Koki prausikli naudojat sikniukui nuplauti?Daddygirl ka jus naudojat blush2.gif ?
3.Ka naudojate patepti po pampersu,nors ir nera issutimu,ar isberimu?Maniskiui tai labai niezti po pampersu,kai keiciu,tai kasosi,draskosi,tampo pimpaliuka ax.gif manau jam ten labai niezti.Pediatre sake,kad jam ir ten alergija,nors berimu ner,manau kad reik kazka patepti nuprausus,o prausiu tik su vandenuku,bet vistiek manau oda sauseja doh.gif  g.gif

2. maudau, tai prausiu su Sebamed dušo žele, jei šiaip apiprausiu, tai su vaikams skirtu Sebamed muilu.
3. Netepu niekuo. Anksčiau pabarstydavau pataisų sporų miltelių, bet man išaiškino, kad nuo jų gali atsirasti alergija kvėpavimo takuose ar net astma blink.gif , tai nuo to laiko nebenaudoju. O jei taviškiui labai niežti po pampersų, tai keisk pampersus. Vadinasi netinka. O pimpaliuką gali ir šiaip tampyti, nebūtinai dėl to, kad niežti. Jei galiukas neužraudęs, vadinasi ir neniežti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 25 rugsėjo 2008 - 14:42
QUOTE(Amica @ 2008 09 25, 14:41)
smile.gif
2. maudau, tai prausiu su Sebamed dušo žele, jei šiaip apiprausiu, tai su vaikams skirtu Sebamed muilu.
3. Netepu niekuo. Anksčiau pabarstydavau pataisų sporų miltelių, bet man išaiškino, kad nuo jų gali atsirasti alergija kvėpavimo takuose ar net astma  blink.gif , tai nuo to laiko nebenaudoju. O jei taviškiui labai niežti po pampersų, tai keisk pampersus. Vadinasi netinka. O pimpaliuką gali ir šiaip tampyti, nebūtinai dėl to, kad niežti. Jei galiukas neužraudęs, vadinasi ir neniežti.

Prašyčiau plačiau, jei galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 23, 15:51)
nu va musu muiliukas:

user posted image

user posted image

labai paprastas toks  smile.gif
jis dar labai labai 'sviezias'  smile.gif kai padzius, pakeis siek tiek spalva ir pasidarys panasesnis i muila  smile.gif

siek tiek ne i tema, bet tuo paciu nufotkinau savo muila su negyvos juros purvu.. gaminau ji mazdaug pries 2 menesius, bet siandien nesiuos i dusa isbandyti  bigsmile.gif man visad svente, kai bandau muila.. vyras galvoja, as isprotejau  lotuliukas.gif

user posted image

Kaip bus įdomu išbandyti bigsmile.gif . Sviestą mano mama pasiėmė, jis jau keliauja pas mane ir šią savaitę bandysim rolleyes.gif

O kiek kainuoja toks muiliukas su negyvosios jūros purvu? Ir ką jis gero duoda? Kokiai odai rekomenduojamas?

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 23, 16:07)
(nors pvz Pampers kompanija man parase, kad pvz lietuvai gamina prastesnes kokybes sauskelnes nei pvz anglijai blink.gif)

Nu visai nesistebiu tuo schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(ARN Paukstes @ 2008 09 25, 08:15)
mielosios mamytės,prieš 25 m.mus su sūneliu kankino tapati problema.Kai jam suėjo 18 m.,alergologai pasiūlė invalidumą,tada supratau,kad pati turiu ieškoti būdų,kaip padėti vaikui.Dabar jau tiksliai žinau, kad 75 proc. mityba įtakoja mūsų sveikatą.Jau 8 metus studijuoju toje srityje ir visa šeima (6 asmenys) maitinamės spec.ląsteline mityba.Kam įdomu,galiu suteikti daug informacijos,ršykite,klauskite :v.simanskienė@gmail.com    P.S. vaikučių sveikata Jūsų rankose.

Kažkaip nesuvedu galų - profilyje pirmas vaikas gimė 2008 metais, o žinutėje skaičiai tokie, kad nieko nebesuprantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 09 25, 15:10)
Prašyčiau plačiau, jei galima blush2.gif

Dautan, labai plačiai nepaaiškinsiu, nes nesidomėjau labai giliai. Man tik pasakė, kad tie milteliai baisiai dulka, patenka į vaiko kvėpavimo takus ir gali sukelti alergiją, kuri gali baigtis net astma. Aš kai barstydavau tais milteliais kiekvieną kartą keisdama pampersą, tai galima buvo įsivaizduoti kiek tų miltelių vaikas kaskart įkvėpdavo, nors, rodos, jau stengdavausi atsargiai juos naudoti, kad kuo mažiau dulkėtų. Tai vat nusprendžiau, kad geriau jau esant reikalui kažkuo odelę tepti, nei naudoti miltelius ir rizikuoti. Kai reikėdavo, patepdavau Lutsine Eryplast tepaliuku, mums tiko. O dabar nieko nebereikia tepti, jau keli mėnesiai niekuo nebeteplioju, tik drėgnomis servetėlėmis apšluostau ir apiprausiu su vandenuku ir muilu.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 09 25, 15:41)
smile.gif
3. Netepu niekuo. Anksčiau pabarstydavau pataisų sporų miltelių, bet man išaiškino, kad nuo jų gali atsirasti alergija kvėpavimo takuose ar net astma  blink.gif , tai nuo to laiko nebenaudoju. O jei taviškiui labai niežti po pampersų, tai keisk pampersus. Vadinasi netinka. O pimpaliuką gali ir šiaip tampyti, nebūtinai dėl to, kad niežti. Jei galiukas neužraudęs, vadinasi ir neniežti.

Aciu uz info 4u.gif
As tai naudoju Huggies pampersus,nes nuo Pampers buvo isbere g.gif
O pimpaliuko galiukas neuzraudes schmoll.gif ,tai reiskia reik kazka keisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 09 25, 15:25)
Dautan, labai plačiai nepaaiškinsiu, nes nesidomėjau labai giliai. Man tik pasakė, kad tie milteliai baisiai dulka, patenka į vaiko kvėpavimo takus ir gali sukelti alergiją, kuri gali baigtis net astma. Aš kai barstydavau tais milteliais kiekvieną kartą keisdama pampersą, tai galima buvo įsivaizduoti kiek tų miltelių vaikas kaskart įkvėpdavo, nors, rodos, jau stengdavausi atsargiai juos naudoti, kad kuo mažiau dulkėtų. Tai vat nusprendžiau, kad geriau jau esant reikalui kažkuo odelę tepti, nei naudoti miltelius ir rizikuoti. Kai reikėdavo, patepdavau Lutsine Eryplast tepaliuku, mums tiko. O dabar nieko nebereikia tepti, jau keli mėnesiai niekuo nebeteplioju, tik drėgnomis servetėlėmis apšluostau ir apiprausiu su vandenuku ir muilu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti