Mamytes, pasakykit kaip jums reikaliukai su skiepais? Mums jau 7 men, o skiepino tik vieno men., o toliau daktare bijo. taciau neseniai, teko gulet ligonineje, o ten gavau bartis nuo daktares, kad mergaite neskiepyta.
Ka jus daret?
Kadangi mums blogejo po abieju pirmuju skiepu, treciojo as pati atsisakiau. Jis turejo buti, kai dukrai buvo 4 men (tikriausiai siek tiek skiriasi nuo lietuviskos skiepijimo sistemos).
Dabar mums virs 11 men. Mano mama paskambinejo lietuvoje
ir ja pakonsultavo, kad galime dabar pasidaryti treciaji skiepa (nors ir veluojam 7 men). Atseit, jokio skirtumo..
QUOTE(Amica @ 2008 09 25, 14:25)
Kaip bus įdomu išbandyti
. Sviestą mano mama pasiėmė, jis jau keliauja pas mane ir šią savaitę bandysim
O kiek kainuoja toks muiliukas su negyvosios jūros purvu? Ir ką jis gero duoda? Kokiai odai rekomenduojamas?
O kiek kainuoja toks muiliukas su negyvosios jūros purvu? Ir ką jis gero duoda? Kokiai odai rekomenduojamas?
parasykit, kaip seksis su sviestu
oi, kiek kainuotu sitas su purvu neisivaizduoju
o gaminau sita muila normaliai odai (t.y. sau, nes as tik viena musu seimoj normali
o sitas toks 'subalansuotas' ir 'vidutiniskas': pakankamai kietas, prausiantis, pakankamai sauniai putoja ir pakankamai kondicionuoja oda.
kaip priedus dejau negyvosios juros purva ir kokosa. apie sio purvo nauda daug visko raso, bet jo pagrindines savybes: salina toksinus ir kitus nesvarumus, padeda odai atsinaujinti, gerina kraujo apytaka, gydo akne, egzema, drekina oda..
QUOTE(olantukas @ 2008 09 25, 18:54)
Mamytes, pasakykit kaip jums reikaliukai su skiepais? Mums jau 7 men, o skiepino tik vieno men., o toliau daktare bijo. taciau neseniai, teko gulet ligonineje, o ten gavau bartis nuo daktares, kad mergaite neskiepyta.
Ka jus daret? 
Mes visus skiepus skiepijome pagal grafiką. Reakcijos nebuvo nei karto. Papildomai skiepijome nuo erkinio encefalito.
QUOTE(olantukas @ 2008 09 25, 19:54)
Mamytes, pasakykit kaip jums reikaliukai su skiepais? Mums jau 7 men, o skiepino tik vieno men., o toliau daktare bijo.
Mus irgi skiepijo pagal grafiką ir niekam net jokių klausimų nekilo neskiepyti...
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 09 25, 15:32)
As tai naudoju Huggies pampersus,nes nuo Pampers buvo isbere
O pimpaliuko galiukas neuzraudes
,tai reiskia reik kazka keisti 
O pimpaliuko galiukas neuzraudes
Apie Huggies girdėjau atsiliepimų, kad jie sualergina vaikų odą. Nors aš naudojau (tik mes ne LT gyvenam ir pas mus Huggies kitokie nei LT) ir mums alergijos nebuvo, tačiau šiaip man jie nepatiko. Naudojam Dodot, tik tokių LT nėra, nors jie skaitosi tie patys Pampers, tik ispaniški. Bandyk Bambo, jie skaitosi ekologiški.
QUOTE(olantukas @ 2008 09 25, 18:54)
Ka jus daret? 
Mano vyresnėlis buvo neskiepijamas iki 11mėn. Po to gavom visus privalomus skiepus. Žodžiu, kol AD buvo paaštrėjęs, tol pati pediatrė patarė neskiepyti. O mažių skiepijau nuo gimimo, tik vat po vieno skiepo tas AD ir išlindo. Tačiau dalis privalomų skiepų jau padaryti, o MMR skiepo aplamai nedarysiu vaikui
QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 25, 19:58)
ir ja pakonsultavo, kad galime dabar pasidaryti treciaji skiepa (nors ir veluojam 7 men). Atseit, jokio skirtumo..
Nu įdomu įdomu
QUOTE(Daddygirl @ 2008 09 25, 20:29)
parasykit, kaip seksis su sviestu
as kolkas gaminau tik sau, savo seimai, draugams.. tai niekad neskaiciavau kastu
o gaminau sita muila normaliai odai (t.y. sau, nes as tik viena musu seimoj normali
- dukrytei gaminu ypac svelnius, o vyrui gaminu ypac 'nesvelnius', nes jam, matote, reikia, kad muilas super gerai praustu, o ne paliktu jausma lyg issitepes kremu).
o sitas toks 'subalansuotas' ir 'vidutiniskas': pakankamai kietas, prausiantis, pakankamai sauniai putoja ir pakankamai kondicionuoja oda.
kaip priedus dejau negyvosios juros purva ir kokosa. apie sio purvo nauda daug visko raso, bet jo pagrindines savybes: salina toksinus ir kitus nesvarumus, padeda odai atsinaujinti, gerina kraujo apytaka, gydo akne, egzema, drekina oda..
Būtinai parašysiu, tikiuosi tiks
Tai kai gaminsi kokį muilą, tai paskaičiuok išlaidas ir duok mums čia žinoti
QUOTE(olantukas @ 2008 09 25, 19:54)
Ka jus daret? 
Mes taip pat skiepijomes pagal grafika.Tik,kai paskiepijo 6men
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 09 26, 00:05)
Apie Huggies girdėjau atsiliepimų, kad jie sualergina vaikų odą. Nors aš naudojau (tik mes ne LT gyvenam ir pas mus Huggies kitokie nei LT) ir mums alergijos nebuvo, tačiau šiaip man jie nepatiko. Naudojam Dodot, tik tokių LT nėra, nors jie skaitosi tie patys Pampers, tik ispaniški. Bandyk Bambo, jie skaitosi ekologiški.
Aciu
mes buvom atideje 18os men skiepa, nes po paskutinio skiepo labai paastrejo AD. mano viena is versiju buvo - ar tik nebus cia kaip nors ir skiepas susijes... tai pasitarem su gydytoja ir 18men. skiepa tempem tempem... kol paskutini karta kai buvau pas gydytoja, ryzausi paskiepyti. cia pries gera savaite. lyg tycia po jo AD vel aukstumoj
nezinau, ar cia tik sutapimas...
bet atsirado didis noras kito vaiko neskiepyt isvis iki tam tikro amziaus.
Vakar mes isbandem ta ELIDEL krema.
Tai VAJAZAU
.Visa nakti vaikas isterikai draskesi ta vieta,kuria patepem,nusidraske iki slapakiavimo,su vyru laikem rankas,o jis rekdavo.Tik paryciais apsiramino.Ismeciau ta ELIDELI daugiau as i ji ziuret nenoriu
.
Ir is vis man jau toks vaizdas,kad ji visi kremai alergizuot pradejo,jau ir vel nezinau ka daryt.
Turbut isvis netepsiu nieko.
Kai ismaudziau lakisiaus vonelej,tai visai nieko buvo,bet juk kiekviena vakara nemaudysi!!
Tai VAJAZAU
Ir is vis man jau toks vaizdas,kad ji visi kremai alergizuot pradejo,jau ir vel nezinau ka daryt.
Turbut isvis netepsiu nieko.
Kai ismaudziau lakisiaus vonelej,tai visai nieko buvo,bet juk kiekviena vakara nemaudysi!!
As irgi jei turesiu antra vaika, neskiepysiu isvis iki kokiu metu ar dvieju.
As isitikinus, kad pirmasis skiepas (2 men) ir padare pradzia musu AD. Ta prasme, as zinau, kad polinkis i AD igimtas, bet gal galejo jis ramiai tunoti kol bus isaugtas
, o va skiepas ji 'pabudino'..
As isitikinus, kad pirmasis skiepas (2 men) ir padare pradzia musu AD. Ta prasme, as zinau, kad polinkis i AD igimtas, bet gal galejo jis ramiai tunoti kol bus isaugtas
sveikutes
tavegyl 1/4 tabletes pries miega, arba aerius 1/2 (berods
) per diena, bet ne sirupa, o tabletes, kiti mums netiko (nei zyrtec, nei claritine, kitu net nebepamenu
)
sita as ir girdejau ir skaiciau kazkur, ir alergologai sake, alergiskiems vaikuciams ju negalima
bandyk keisti sauskelnes
o pimpaliuka vaikai ir siaip megsta patampyt, jiems tai susipazinimas su savo kunu, juk jo istisai nemato, o tik kai pamperi nuiimi, tai va jie nuemus ir domisi
ar jis tik tampo, ar kasosi? pastebek
nes maniskis irgi megejas su juo "pazaisti"
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 09 25, 11:36)
Labas,rasai kad duodavai isgerti antihistamininio vaistuko.O Kokiu duodavai ir kiek?
tavegyl 1/4 tabletes pries miega, arba aerius 1/2 (berods
QUOTE(Amica @ 2008 09 25, 16:25)
milteliai baisiai dulka, patenka į vaiko kvėpavimo takus ir gali sukelti alergiją, kuri gali baigtis net astma.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 09 25, 16:32)
O pimpaliuko galiukas neuzraudes ,tai reiskia reik kazka keisti
bandyk keisti sauskelnes