Man labai nejauku ir nemalonu, kai nėra vyro naktį, o jis vieną savaitę per mėnesį dirba naktinėje pamainoje, tai aš tada vaikštau su pamėlusiais paakiais, nes būnu miegojusi max 3-4 val. Ir to pakeisti negaliu, gėriau ir valerijoną ir šiltą pieną, ir skaičiau, bet toks vidinis nerimas ima ir viskas.
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta
, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga
, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima
, nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? 
Nesaugiai jaučiatės?
As irgi nesaugiai jauciuosi viena namie,pries miega uzsirakinu is vidaus visom spynom dar raktus palieku ikistus,nakty taip pat praduneju,labai jauciasi ta neuzimta vieta-taip tuscia
Na zinoma, su vyru tikrai milijona kartu smagiau uzmigti, bet jeigu zinau, akd gris veliau, tai gal ne taip maloniai, bet vis tiek uzmiegu, neturiu nerimo ar pan
As miegodavau kai vyras dirbdavo naktinese pamainose per menesi 2 savaites. Dabaar kai nebedirba tai nebuna, kad tektu vienai miegot, manau ir sunku butu uzmigti...
nemiga kankina ir mane kartais kaip manisksi dirba naktinese ,nu bet jau jei gerai nuvargus esu tai uzmiegu greit nors ir dirba naktinese.
Sveikos,
Anksciau ir man taip budavo,laukdavau kada grys vis skaiciuodama aveles
dabar jei taip buna(kazkaip labai jau retai paskutiniu metu, neduoda issimiegoti
) kazkaip greit uzmiegu ir net negirdziu kada gryzta...
Jis juokiasi kartais rytais sako tu taip kietai miegi sako as nakti buvau 3 kartus isejas.
P.S.o dabar vietoj to kad dziaugciausi placiaja lova ir sapnuociau 9 sapna naktineju kaip isprotejus mamuku forumuose nes isvaziaves MB
negaliu Pc atsidziaugti niekaip ir ramybe 
Papildyta:
Jo man kai MB nera irgi labai truksta tik nugarytes pakasymo
o dabar jau gerai uzmiegu ...na jei igesniam laikui islekes na ta prasme jei savaitei tai jau truksta ir sunkiau darosi uzmigti ... pasiilgstu...bet jei kaip ten rase is baliaus kokio gryztancio laukia tai jau nebebuna man taip
P.S. anksciau budavo
Anksciau ir man taip budavo,laukdavau kada grys vis skaiciuodama aveles
P.S.o dabar vietoj to kad dziaugciausi placiaja lova ir sapnuociau 9 sapna naktineju kaip isprotejus mamuku forumuose nes isvaziaves MB
Papildyta:
QUOTE(pavasario.gaiva @ 2010 08 08, 19:51)
Vieną kartą maniškis išvažiavo keturioms paroms, tai dvi naktis miegojau kaip kūdikis, plačiai kaip sakant didelėj lovoj, o po to labai trūko. Vien tai, kad jis man visuomet prieš miegą pamasažuoja nugarą ir galvą
Tai tai raminančiai... 
Jo man kai MB nera irgi labai truksta tik nugarytes pakasymo