Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

aga, mano zmonai irgi tas pats.. kol gerai nepakocioju.. negali uzmigti smile.gif
Atsakyti
Blaškausi, prabudinėju kai miegu be jo..
Tikriausiai jaučiu, kad jo nėra..
g.gif
Atsakyti
ir as niekaip neuzmiegu, naktineju... wub.gif
Atsakyti
as taip pat miegu neramiai arba visai neuzmiegu va kai gryzta akys nusvinta biggrin.gif
Atsakyti
Galiu miegot,bet ilgai neuzmiegu,vis laukiu...o kai gryzta palengveja smile.gif
Atsakyti
Užmiegu, bet sunkiai... Ir miegu ne taip gerai, kaip šalia jo.. verysad.gif Va ir dbr tą kenčiu, nes aš LT, o brangusis už jūros, kitam krante ... verysad.gif wub.gif Bet džiaugiuos, kad liko tik dvi naktys kankynės biggrin.gif Jau greit miegosim kartu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jei žinau, kad ta nakti negrįš tai ir miegi ramiai, jei turi sugrįžti nakti, tai miegas kaip ant adatu ir prasibundi vis patikrinti, o jei gink Dieve jau tas laikas kai grįžti turejo, bet dar nera tai jau neramu. Man tai kvailiausia kai jis kitam kambary žiuri telika o as jau bandau užmigti tai kažkaip vartais vartais po lova kol pareina. Nesvarbu , kad miegam tokioj lovoj, jog savaite gali nesusitikti, sverbu kad joj butu.
Atsakyti

nematau problemos: miegu ir kai namie ir kai nera cool.gif
Atsakyti
kadangi nevisuomet miegam kartu, tai kazkaip kai jau tenka vienai miegoti taip keista buna smile.gif atrodo jog truksta kazko smile.gif
Atsakyti
Maniškė ir be manes nemiega. Kas čia daros?
Atsakyti
Jau beveik metus miegu viena, be vyro. Kiekvieną vakarą atsigulus į dvigulę didelę lovą jaučiu neapsakomą vyro trūkumą verysad.gif Taip ir užmiegu su mintimis apie jį wub.gif
Atsakyti
Oi, koks pazistamas jausmas!!!! Negaliu miegoti be vyro. Jei ir uzmiegu galais negalais, tai nubudineju kas valanda, vis galvoju apie ji, ziauriai truksta jo apkabinimu ir kvapo. Siuo metu irgi kankinuosi, nes jis ne Lt, bet greit jau gris, tai laukiu nesulaukiu, jis mane veikia kaip migdomieji smile.gif
Atsakyti